Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(deimapov @ 2009 01 07, 18:15)

QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 07, 19:11)
BAKLAZANU SUKTINUKAI[/color]
user posted image

nu negaliu nepacituot foto neįmetus doh.gif jau taip skanu, kad noris, kad per visą temelę eitų tos fotkės. rolleyes.gif
Mane domina BULVĖS. Sakykit,ar ir jos čia pirma išvirtos o po to kretos
- KUR - orkaitėj ar keptuvėj???
atsakykit kuri, nes man bloga vien pasižiūrėjus swoon.gif swoon.gif

Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 18:37)

atsakykit kuri, nes man bloga vien pasižiūrėjus swoon.gif  swoon.gif

Mane ir jau seniai tokios bulves domina thumbup.gif
Atsakyti
labos,,

susizavejau varshkes virtinukais, buterbrodikais karshtais ir kepsniu..
blem, kaip skanu...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 16:37)
nu negaliu nepacituot foto neįmetus doh.gif  jau taip skanu, kad noris, kad per visą temelę eitų tos fotkės. rolleyes.gif

QUOTE(Greta77 @ 2009 01 08, 16:41)
Mane ir jau seniai tokios bulves domina  thumbup.gif

aš isviriau bulves, po to keptuvei apkepinau smile.gif Čia nukopijavau iš šios temutės, berods 6663 buvo tokias įdėjusi, ačiū jai už receptuką 4u.gif

o varškėčių niekada nevalgydavau, nedarydavau, betkaip noriu, tik bijau daryti, nes nepatinka man iš tešlos nieko daryti, pastoviai tai limpa tešla tai verdant ištežta cackinimasis gaunasi , nemoku sad.gif
o pastebėjau srovės foto gal kokybiškos labai, gal fotkinti reikia mokėti, nes nuo mūsų visų labai skiriasi, kaip iš paveiksliuko viskas wink.gif thumbup.gif neatsižiūriu į sumuštiakus
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 08, 09:05)
aš isviriau bulves, po to keptuvei apkepinau smile.gif Čia nukopijavau iš šios temutės, berods 6663 buvo tokias įdėjusi, ačiū jai už receptuką  4u.gif

o varškėčių niekada nevalgydavau, nedarydavau, betkaip noriu, tik bijau daryti, nes nepatinka man iš tešlos nieko daryti, pastoviai tai limpa tešla tai verdant ištežta cackinimasis gaunasi , nemoku sad.gif
o pastebėjau srovės foto gal kokybiškos labai, gal fotkinti reikia mokėti, nes nuo mūsų visų labai skiriasi, kaip iš paveiksliuko viskas wink.gif  thumbup.gif  neatsižiūriu į sumuštiakus

koks ten receptukas..smile.gif tiesiog patogu shaldytuve turetu virtu bulviu su lupena smile.gif bet kada gali ish ju kokia mishrionke uzmaishyt ar pakpt 4u.gif
man tai bulves skanios visokios..myyyliu bulves...

o Srove tai manau ejo gundymo/erzinimo kursus..uztai jai taip sekasi mus dehidratuot..seiles gi bega lotuliukas.gif nesustoja...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 17:37)
nu negaliu nepacituot foto neįmetus doh.gif  jau taip skanu, kad noris, kad per visą temelę eitų tos fotkės. rolleyes.gif

Pas mane bulves tai taip pat nuo ankstesniu pietu likusios nesuvalgytos. Tai supjaustau griezineliais, privarau prieskoniu ir ant aliejaus keptuvej paskrudinu.
Atsakyti
o aš katik po tokių gražumynų papusryčiavau, nes egzaminui tiek mokaiusi, kad pamiršau apie valgymą, tai tik grįžus čia užsukau, pamačiau tiek skanumynų ir ikar tprisiminiau, kad gal jau ir metas pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip noriu keptu bulvyciu
Atsakyti
i tas bulves armonikeles laaabai skanu ideti sonine ir kepti orkaitej, arba jau iskeptas bulves armoinikeles i tarpelius ideti cesnakinio sviesto su provanco zolem... hmmm kaip skanu wub.gif

as dazniausiai bulves skrudinu arba fritiurinej arba keptuvei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 15:54)
Tik va dar noreciau isbandyti tas bulves, kur cia mamytes rode su odele ir ipjautas kaip armonikele blush2.gif  labai jau man jos skaniai atrodo essen.gif

bet reik ant skaniu bulviu pataikyt ax.gif neseniai kepiau orkaitej pjaustytas, apvirtas su oda, tai ta oda lb jautesi, tokia neskani buvo, nes bulves turejau diiideles (pasarines turbut biggrin.gif ). mazesnes arba sviezios (kai sezonas) skaniau butu. pamenu, kad uzsieny tokiu dideliu bulviu nemaciau pirkt, ten visi mazytes perka, delto ir nelupa kepant smile.gif
Atsakyti
Tokiu skaniu vaizdeliu prisiziurejau thumbup.gif thumbup.gif
Idesiu zuvies su grybu "ikra" receptuka.Zuvis kaip zuvis,o va ta grybu"ikra" tai mums labai patiko.
Zodziu,zuvyte paprieskoniuojam zuvies prieskoniais,druska,pipirais ir i miltus,kiausini,vel i miltus,vel kiausini ir iskepam.
Grybu "ikrai" imame svoguna,smulkiai supjaustome ir apkepame ant aliejaus,tada ten suverciame skardine konservuotu grybuku(450g),galima deti sviezius tik tada reikes ilgiau kept.Truputi apkepame.Ir viska sumalame kartu su dviem supjaustytais pomidorais,pora skilteliu cesnako,as maliau blenderiu,bet galima mesmale.IKi koses sutrinti nereikia,turi buti labai smulku,cia mesmale kaip tik.mase vel sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi,idedame druskos,juodu pipiru ir kepame 10min.Viskas.
Atsakyti
daividija labai idomus receptukas
Atsakyti