Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 19, 00:01)
Mano vyras naujovių nemėgėjas kelmas, tai aš kartais bijau ir pati ką daryt, nes nebus kam valgyt po to..

va va, maniskis irgi toks nemegstantis naujoviu mad.gif o man taip patinka savo fantazija islieti puoduose ir keptuveje blush2.gif o paskui sedziu ir lapnoju viena doh.gif
Atsakyti
[quote=pandora2006,2008 12 18, 22:17]
cia mano Beliašai pagal Sonatinos receptuka receptukas

Pirma karta matau toki grozi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zvaigzdielaite,2008 12 19, 11:33]
[quote=pandora2006,2008 12 18, 22:17]
cia mano Beliašai pagal Sonatinos receptuka receptukas

Pirma karta matau toki grozi thumbup.gif
[/quote]
aciu labai uz pagyrimus, malonu girdeti,kad patiko blush2.gif atsiranda ikvepimo toliau gaminti ax.gif siandien deja pasninkas,gerai,kad Beliasu nebera pilve biggrin.gif
Atsakyti
Ilysiu Jusu pagirti ax.gif Cia kaip kokie kursai pradedancioms,su vaizdine medziaga ir super aprasymais , gal kada ir as ka parodysiu,bet,kad kaip pradedancioji dar palauksiu gal blush2.gif
Geru kepiniu 4u.gif
Atsakyti
Lietiniai su vistiena

user posted image

issikepam lietinius (vanduo, miltai, kiausinis ir druska), pasidarom idara - virta, smulkiai pjaustyta vistiena pakepinam su svoguniuku ir cesnaku, dedam pipiru ir druskos, idara dedam ant lietinio, suvyniojam ir pakepinam ant ikaitintos keptuves is abierju pusiu, valgom su grietine 4u.gif
Atsakyti
Stai musu pietus pasninkui biggrin.gif gal neestetiskai atrodo, ale laaabai skanu!

Bulvines bandutes su grybu padazu

Isverdam bulves, jas sumalam, arba tiesiog sutrinam i kose, dedam kiausini, gera sauksta miltu, sauksta krakmolo, druskos. Darom bandutes, apvoliojam miltuose ir kepam.

Padazui: dziovinti grybai (ismirkyti, apvirti ir sumalti), pievagrybiai, svogunas, pipirai, druska, grietine. Dar gal pieno reiktu, kad skystas padazas butu, nes man patinka labiau skysti, o cia gavosi tirstas, bet vistiek niami niami thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 19, 12:15)
Stai musu pietus pasninkui biggrin.gif gal neestetiskai atrodo, ale laaabai skanu!

Aaaaaa bliamba kaip skanu wacko.gif essen.gif nors ir priraitojau silkes pataluose, bet dar ir situ bandukiu porcija sukirsciau ok.gif
Atsakyti
Neryte, tu tuoj tuoj mane is proto isvarysi!!! umn.gif Taip noriu siand valgyt, o man negalima!!! Dar tu cia su savo skaniais-graziais patiekalais doh.gif Saunuole... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rugegele23, tas pats ir tamsta liecia bigsmile.gif
Viskas baigsis tuo,kad eisiu koldunu virt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 19, 13:49)
Neryte, tu tuoj tuoj mane is proto isvarysi!!!  umn.gif Taip noriu siand valgyt, o man negalima!!! Dar tu cia su savo skaniais-graziais patiekalais  doh.gif  Saunuole...  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rugegele23, tas pats ir tamsta liecia  bigsmile.gif
Viskas baigsis tuo,kad eisiu koldunu virt  biggrin.gif

Mesos valgyt siandien negalima lotuliukas.gif kokie dar koldunai, nebent su varske lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 19, 15:51)
Mesos valgyt siandien negalima  lotuliukas.gif kokie dar koldunai, nebent su varske  lotuliukas.gif

taigi va, kad negalima... teks silkute skaniai pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 19, 12:15)

Ir atrodo super, ir speju, kad labai skanu turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 19, 14:00)
Ir atrodo super, ir speju, kad labai skanu turetu buti thumbup.gif

I padaza ipyliau siek tiek pieno, kad skystesnis butu smile.gif
Atsakyti