Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Acha tos armonikėlė labai skaniai atrodė, net keletas nuotraukyčių bivo.
Atsiliepkite kurios čia šedevras ir pamokinkite mus:)
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 16:52)
As darau taip: nulupu bulves ir apverdu pasudytam vandenyje kokias 5-7 min. Tada nukosiu, sudedu i skarda patepta aliejumi, aliejumi patepu kikviena bulve ir apibarstau prieskoniu misiniu:vegeta, priekoniai keptoms bulvems, cesnako granules. Ir kepu apie 30 min. ax.gif

perskaičiau ir pajutau česnako kvapą ant bulvių.. bigsmile.gif noriu jau dabar.. sakiau jei šian namie bus bulvių, pasidarysiu būtent su česnaku, nes niekad nebandžiau..

bet pastebėjau, kad taip kaip Bitulka daro, kaip beje ir Oliveris blush2.gif , skaniausios keptos bulvės yra keleta minučių apvirtos bulvės ir vandens per tą trumpą laiką pagėrusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 17:52)
As darau taip: nulupu bulves ir apverdu pasudytam vandenyje kokias 5-7 min. Tada nukosiu, sudedu i skarda patepta aliejumi, aliejumi patepu kikviena bulve ir apibarstau prieskoniu misiniu:vegeta, priekoniai keptoms bulvems, cesnako granules. Ir kepu apie 30 min. ax.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 01 08, 17:54)
aš kai kepu kotletukus, ar šonkauliukus, tai bulves dedu kartu kept. prieš tai nuluptas, nuplautas sudedu i dubenį, užpilu aliejaus, prieskoniukų, pamaišau jas rankomis ir viskas. labai neblogos iškepa rolleyes.gif

labai aciu, savaitgali bus isbandyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 16:03)
perskaičiau ir pajutau česnako kvapą ant bulvių.. bigsmile.gif noriu jau dabar.. sakiau jei šian namie bus bulvių, pasidarysiu būtent su česnaku, nes niekad nebandžiau..

bet pastebėjau, kad taip kaip Bitulka daro, kaip beje ir Oliveris blush2.gif , skaniausios keptos bulvės yra keleta minučių apvirtos bulvės ir vandens per tą trumpą laiką pagėrusios thumbup.gif

Neveltui man "jaunasis" Kaledu senelis atnese Oliverio knyga dovanu blush2.gif wub.gif o ir jo laidas savaitgaliais megstu paspoksoti rolleyes.gif
Atsakyti
p s o kiek orkaite ikaitinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 16:07)
p s o kiek orkaite ikaitinti? 4u.gif

as kaitinu iki 180-200C
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 16:12)

i sveikatyte nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 17:07)

geras Senis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 16:10)
as kaitinu iki 180-200C

aš irgi, dažniausiai ir kep[u tokioje temp, jei nenurodo kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 16:17)
geras Senis buvo thumbup.gif

Joooo wub.gif mano sunelis pasistenge del mamkos, nes irgi skaniai pavalgyti megejas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 15:49)
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu  ax.gif atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode  blush2.gif

As niekada bulviu neapverdu, paprasciausiai supjaustau, dedu i skarda, nepagailiu alyvuogiu aliejaus, prieskoniu, cesnako, raudonelio, citrinos ir i orkaite. Jei kepama per ilgai, gaunasi bulviu kose, jokio kietumo ax.gif
Atsakyti