Acha tos armonikėlė labai skaniai atrodė, net keletas nuotraukyčių bivo.
Atsiliepkite kurios čia šedevras ir pamokinkite mus:)
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 16:52)
As darau taip: nulupu bulves ir apverdu pasudytam vandenyje kokias 5-7 min. Tada nukosiu, sudedu i skarda patepta aliejumi, aliejumi patepu kikviena bulve ir apibarstau prieskoniu misiniu:vegeta, priekoniai keptoms bulvems, cesnako granules. Ir kepu apie 30 min. 

perskaičiau ir pajutau česnako kvapą ant bulvių..

bet pastebėjau, kad taip kaip Bitulka daro, kaip beje ir Oliveris


QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 17:52)
As darau taip: nulupu bulves ir apverdu pasudytam vandenyje kokias 5-7 min. Tada nukosiu, sudedu i skarda patepta aliejumi, aliejumi patepu kikviena bulve ir apibarstau prieskoniu misiniu:vegeta, priekoniai keptoms bulvems, cesnako granules. Ir kepu apie 30 min. 

QUOTE(jurguliux @ 2009 01 08, 17:54)
aš kai kepu kotletukus, ar šonkauliukus, tai bulves dedu kartu kept. prieš tai nuluptas, nuplautas sudedu i dubenį, užpilu aliejaus, prieskoniukų, pamaišau jas rankomis ir viskas. labai neblogos iškepa 

labai aciu, savaitgali bus isbandyta

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 16:03)
perskaičiau ir pajutau česnako kvapą ant bulvių..
noriu jau dabar.. sakiau jei šian namie bus bulvių, pasidarysiu būtent su česnaku, nes niekad nebandžiau..
bet pastebėjau, kad taip kaip Bitulka daro, kaip beje ir Oliveris
, skaniausios keptos bulvės yra keleta minučių apvirtos bulvės ir vandens per tą trumpą laiką pagėrusios 

bet pastebėjau, kad taip kaip Bitulka daro, kaip beje ir Oliveris


Neveltui man "jaunasis" Kaledu senelis atnese Oliverio knyga dovanu



QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 16:07)
as kaitinu iki 180-200C
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 16:10)
as kaitinu iki 180-200C
aš irgi, dažniausiai ir kep[u tokioje temp, jei nenurodo kitaip

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 08, 16:17)
Joooo


QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 15:49)
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu
atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode 


As niekada bulviu neapverdu, paprasciausiai supjaustau, dedu i skarda, nepagailiu alyvuogiu aliejaus, prieskoniu, cesnako, raudonelio, citrinos ir i orkaite. Jei kepama per ilgai, gaunasi bulviu kose, jokio kietumo
