Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 15:35)
Maista pirmiausiai valgome akimis flirt.gif  4u.gif
Wow, kiek daug prijaucianciu sumustiniams bigsmile.gif
ACIU ir skanaus visoms ir visiems! essen.gif

Tokie sumuštinukai pas mus irgi patys pačiausi:)

NORIU PASIDALINTI vienu cinkeliu tiems sumuštinukams:) GAl kuri ir darote,nes mano vaikui tai jau čia būtinas ritualas, paimi česnako sutarkuoji ar įspaudi, galima keletą skiltelių, užberiam picos prieskonių, baziliko, ir visą tą košytę užpili alyvuogių aliejumi.
Kai ištraukiam sumuštinius iš orkaitės aptepame tuo česnakiniu aliejumi, jie labai "paskanėja"
Atsakyti
QUOTE(BRYI @ 2009 01 08, 16:41)
Tokie sumuštinukai pas mus irgi patys pačiausi:)

NORIU PASIDALINTI vienu cinkeliu tiems sumuštinukams:) GAl kuri ir darote,nes mano vaikui tai jau čia būtinas ritualas, paimi česnako sutarkuoji ar įspaudi, galima keletą skiltelių, užberiam picos prieskonių, baziliko, ir visą tą košytę užpili alyvuogių aliejumi.
Kai ištraukiam sumuštinius iš orkaitės aptepame tuo česnakiniu aliejumi, jie labai "paskanėja"

puiku!!! ir picerijose taip daro- tepa priskoniuotu aliejum krasciukus, ne veltui, matyt!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BRYI @ 2009 01 08, 15:41)
NORIU PASIDALINTI vienu cinkeliu tiems sumuštinukams:)paimi česnako sutarkuoji ar įspaudi,

Man skanu ir su cesnaku wub.gif , tik kai dedu svoguno riekelem, cesnako tada nenaudoju.

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 13:23)
A la la  biggrin.gif  pica pusryciams.
Formine balta duona uztepiau plonai sviestu, uzdejau geltona ir raudona paprika, placios slapdesres, ant jos plonai pjaustyto svoguno riekutes, ant jo patepiau majonezo ir kecupo misiniu, o ant virsaus tarkuoto suriuko, dziovinto baziliko ir grybuku(del mados biggrin.gif )Kepiau orkaitej apie 20 min.
[

Nu Srove nu tu pavarai su tokiais vaizdeliais blink.gif
As beveik kiekviena savaitgali orkaiteje kepu sumustiakus visiems labai niamni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 08 sausio 2009 - 15:22
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 08, 15:49)
puiku!!! ir picerijose taip daro- tepa priskoniuotu aliejum krasciukus, ne veltui, matyt!!!  drinks_cheers.gif

LAbai masina tas kvapas ir mano vaikui su picerija asocijuojasi:)
Tiesą pasakius jis pagerina ir kepsnių su sūriu skonį, ir dažnai tokį aliejų panaudoju antriems patiekaliukams:)
Jo pasidarau daug ir ilgesniam laikui:)
QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 15:56)
Man skanu ir su cesnaku wub.gif , tik kai dedu svoguno riekelem, cesnako tada nenaudoju.

SUPRATAU:)
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 16:06)
Nu Srove nu tu pavarai su tokiais vaizdeliais blink.gif
As beveik kiekviena savaitgali orkaiteje visiems labai niamni thumbup.gif

MAno šeima irgi savaitgalinius pusrytukus tokius dažnai valgo:)
Atsakyti
Nu pameginsiu ir as pasivaidenti su savo pernai metu paskutiniais pietais blush2.gif
Buvo Sprandines kepsnys
Sprandine supjausciau kepsniais ir sumarinavau is vakaro su majonezu, svogunais, ivairiausiais prieskoniais - beveik kaip saslyka. Kepiau orkaiteje rankoveje. Valgem su apvirtom-orkaiteje keptom bulvem ir salotom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 13:23)
A la la  biggrin.gif  pica pusryciams.

beee.gif a ne geda, ne? Labai vyliojanciai atrodo.

QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 15:27)

Nekankink seimos ir siais metais pietum ka nors padaryk lotuliukas.gif
Sprandines kepsnys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 08, 15:35)
Nekankink seimos ir siais metais pietum ka nors padaryk lotuliukas.gif
Sprandines kepsnys  thumbup.gif

lotuliukas.gif oi ne ne siemet jau gaminau ir nemazai, buvo ir kugelis su vista, ir kotleciukai, ir t.t. ir panasiai tik nespedavau nufotkint blush2.gif kazkaip labai greitai budavo viskas suvartota g.gif
Atsakyti
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu ax.gif atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 15:49)
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu  ax.gif atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode  blush2.gif

As darau taip: nulupu bulves ir apverdu pasudytam vandenyje kokias 5-7 min. Tada nukosiu, sudedu i skarda patepta aliejumi, aliejumi patepu kikviena bulve ir apibarstau prieskoniu misiniu:vegeta, priekoniai keptoms bulvems, cesnako granules. Ir kepu apie 30 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 15:49)
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu  ax.gif atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode  blush2.gif

aš kai kepu kotletukus, ar šonkauliukus, tai bulves dedu kartu kept. prieš tai nuluptas, nuplautas sudedu i dubenį, užpilu aliejaus, prieskoniukų, pamaišau jas rankomis ir viskas. labai neblogos iškepa rolleyes.gif
Atsakyti
Tik va dar noreciau isbandyti tas bulves, kur cia mamytes rode su odele ir ipjautas kaip armonikele blush2.gif labai jau man jos skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti