Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

baklažanų suktinukai superiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 07, 18:11)

BAKLAZANU SUKTINUKAI

thumbup.gif essen.gif Kaip megstu baklazanus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 07, 20:00)
baklažanų suktinukai superiniai smile.gif

Aciu, kam patiko. Skonis is tiesu neblogas-kaip balandeliai, bet ne balandeliai. Kartais as dar grybu kepintu idedu i farsa, tai tada is vis niamu niamu.
Atsakyti
mane irgi suzavejo baklasuktinukai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 07, 21:02)
Aciu, kam patiko.

Ir man labai skaniai atrodo, o dar megstu baklazanus ir balandelius, o cia taip pusiau balandeliai, tikrai super thumbup.gif .
I r ta kiauliena su alum COOL good.gif
Zadejau nekelti po tokiu sedevru savo iprastiniu valgiu, ale labai norejosi padekoti sio paprasto makaronu recepto autorei, nu taip skaniai papusryciavom wub.gif
Isvirti makaronai, cesnakinis padaziukas, labai man tiko cia dziugo suris ir dziovintas bazilikas wub.gif
Ir kugeliukas, keptas orkaitej 3 val., nes dariau stora ir man kuo ilgiau kugelis kepa, tuo jis skanesnis.Is pradziu 220 pusvalandi, paskui 180 val., ir likusi laika 160temp.Si karta nesunkiau tarkes, nes bulves neblogos buvo, tik uzplikinau su verdanciu pienu ir pakepiau visokiu mesyciu likuciu, spirguciu su svoguniukais ir orkaiten.
user posted image
user posted image
Atsakyti
tas cesnakinis padazas sakykit pirktinis ar namu gamybos? jei namu gal galit papasakot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 07, 21:23)
tas cesnakinis padazas sakykit pirktinis ar namu gamybos? jei namu gal galit papasakot? 4u.gif

Naminukas, na mazdaug taip as darau: smulkiai supjaustau dvi nedideles skilteles cesnako, iberiu pipiru karciuju, dedu nubraukta arb. sauksteli cukraus, druskos ziupsneli ir visa tai gerokai sutrinu, paskui pilu grietineles kokius 3-4 saukstus, dedu majonezo pora saukstu ir kedainiu tradicinio pomidoru padazo apie sauksta ir viska isplaku.Galima produktu kiekius pasireguliuoti pagal skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 07 sausio 2009 - 20:31
QUOTE(Srove @ 2009 01 07, 21:20)

Ir kugeliukas

O jau koks minkstutis..... good.gif Bet reik buti stipriai ir atsispirti pagundai artimiausiu metu ji kepti,nes kaip tik vakar pradejau sportuot fitness4.gif (niekaip neina po gimdymo 10 kg. numesti) blush2.gif
Atsakyti
pusryciams bliuda shaltienos isiverciau, bet kai kugeliuka pamaciau.... blink.gif
Atsakyti
Kugeliukas butu labai gerai....gal gi reiktu jau ir pasidaryt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Koks kugelis thumbup.gif Skanumelis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 07, 20:20)

Ir kugeliukas,

kaip noreciau... sad.gif kodel as visada cia uzsuku pries miega.. ir vel begu kratyt saldytuvo.. doh.gif
Atsakyti