Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ale cili.....ismirkytos pupeles, farsas, svogunai, cesnakai, alyvuoges, pomidoras, pomidoru padazas...suris...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 07, 08:43)
Masiania jau kolduniuku grozis swoon.gif  wub.gif

aciuks.gif Malonu, kad patiko, o as kaip tik su mesa nelabai megstu blush2.gif

QUOTE(mammka @ 2009 01 07, 09:26)
Ooo niam niam niam essen.gif .

Prasom vaisintis (dar turiu saldikli mirksiukas.gif )
Atsakyti
Laba diena.
Norejau paklaust tu merginu, kurios gamina saltiena, o cia sitam skyrelyj tikrai nemazai tokiu maciau... Kokio dydzio pas jus puodas, kuriam verdat? Pas mane didziausias puodas namuose ~3-4 litru ir as vis galvoju, kad netilps ir kojos ir kauliukai ir meyte, tai niekad ir neissiverdu blush2.gif
Atsakyti
Makaronai su darzovem.

user posted image

Smulkiai supjausciau svogunus, sutarkavau morkyciu, pakepinau aliejuje, sudejau kubeliais supjaustytu keliu spalvu paprikas, kelis pomidorus, prieskoniu. Pabaigoj susmulkintas kelias skilteles cesnako, pomidoro padazo ir lydyto surio. Visa sita geri isverciau ant makaronu.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2009 01 07, 13:25)
Laba diena.
Norejau paklaust tu merginu, kurios gamina saltiena, o cia sitam skyrelyj tikrai nemazai tokiu maciau... Kokio dydzio pas jus puodas, kuriam verdat? Pas mane didziausias puodas namuose ~3-4 litru ir as vis galvoju, kad netilps ir kojos ir kauliukai ir meyte, tai niekad ir neissiverdu blush2.gif

Na as kai verdu, tai naudoju 5-10l puodus unsure.gif Priklauso nuo to kiek mesytes virsi ax.gif Jei virsi dvi kojytes, ausytes ir kokios nors mesutes gabaliuka, tai manau uztektu ir 4l puodo, bet as kai verdu ukiskai-kaimietiskai t.y. pusgalvis, kojos, uodegos, ausys ir t.t. tai man jau toks puodas permazas irnesakyk.gif Paskutini karta kai viriau, tai saltiena buvo "a lia mixas". Vienam puode isviriau dvi kojas, o kitam puode vistu rinkinukus. blush2.gif mesyte susmulkinau, supjausciau virta morka ir uzpylusi sultiniu nuo kiaules kojyciu, dar gerai pakaitinau ir psio. O is sultinuko, kur vire vistos rinkinukai, gavosi liuksiska sriubyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 13:34)
Makaronai su darzovem.

user posted image

Smulkiai supjausciau svogunus, sutarkavau morkyciu, pakepinau aliejuje, sudejau kubeliais supjaustytu keliu spalvu paprikas, kelis pomidorus, prieskoniu. Pabaigoj susmulkintas kelias skilteles cesnako, pomidoro padazo ir lydyto surio. Visa sita geri isverciau ant makaronu.

Labai skanu, mes praėjusią savaitę panašu patiekalą valgėme, šia savaitę vėl darysim smile.gif ryt poryt gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 07, 14:30)
Labai skanu, mes praėjusią savaitę panašu patiekalą valgėme, šia savaitę vėl darysim smile.gif ryt poryt gal smile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus kas antra-trecia diena kas nors panasaus buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 14:32)
drinks_cheers.gif Pas mus kas antra-trecia diena kas nors panasaus buna blush2.gif

Tai liux, dabar kai ta krize artėja tai vis taupiau, nei pastoviai mėsas valgyti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
[/quote]

Niam niam......... essen.gif essen.gif essen.gif (tik tas agurkelis ne vietoj) leksiu pirkt sonkauliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 07 sausio 2009 - 15:13
QUOTE(Agniska @ 2009 01 07, 11:27)
Neryte,o tu šiupininei kepinai agurkėlius,ar dėjai tiesiog iš stiklaino? ax.gif

marinuotu agurkeliu nekepinu, tiesiai is stiklainio supjaustyti keliauja i puoda

QUOTE(brashke77 @ 2009 01 07, 11:29)
sorry, atsakysiu as, nes to paties jau klausiau pas Neryte ir kt merginas- agurkus pakepti butina... As kepiau,kol skystis nugaravo...

agurkinei, raugintus agurkus visada kepinu, man jie skanesni buna, o marinuotu nekepinu wink.gif
QUOTE(aaagnex @ 2009 01 07, 13:25)
Laba diena.

as verdu dideliam puode, net nzn kiek jis litru turi... o siaip jei imesi viena koja, liezuvi, ausi, mesgali ar pan. gal sutalpinsi i viena puoda, tiesiog reikia ziuret pagal situacija, kokia didele koja, gal ja per puse skelt, tada ir greiciau isvirs, kokio dydzio liezuvis, labai skanu su karka saltiena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2009 01 07, 15:12)
(tik tas agurkelis ne vietoj)

o man visai vietoj smile.gif labai mėgstu raugintus agurkėlius smile.gif

O aš jau verdu burokėlių sriubytę ir jau iškepiau vištieną s medumi ir krakmolu smile.gif kai eisiu valgyti gal nufotkinsiu ir įmesiu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 07 sausio 2009 - 15:34
as tiek i siupinine tiek i agurkine dedu pakepintus agurkus,zymiai skaniau smile.gif
Atsakyti