Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 04, 14:57)
Laba diena, siandien pagaliau isbandziau izymuji krokodila:

laba smile.gif niekur nerandu krokodiliuko recepto verysad.gif gal galit parasyti ji dar karteli ax.gif
Atsakyti
Va cia
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 07, 00:47)
nu dabar jau turbut visos nualpo..
lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif essen.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Masiania jau kolduniuku grozis swoon.gif wub.gif o dar su bulviu kose ir dar su sonine tik, kad mano seimyna nalabai tuos koldunus vertina schmoll.gif o man tai jie net labai wub.gif reiks savaitgali seimyna isgrust i kaima, tai prisgaminsiu ir viena baliavosiu hihihi.gif
Nerite siupinine tavo super thumbup.gif net prisiminiau kaip Kaune "Sudaruskoj" valgiau siupinine, ten irgi liuksiska sriubike rolleyes.gif
jau savaitgalio pietukai aiskus - Masianios kolduncikai su bulviu ir sonines idaru, ir Nerytes siupinine blush2.gif
Oi mergaites kaip gerai, kad jus cia visos esate su savo kulinarinem mintim ir fantazijom oro_buckis.gif friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 07 sausio 2009 - 08:44
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 17:59)
Mano kolduniukai

Ooo niam niam niam essen.gif .

QUOTE(Srove @ 2009 01 06, 21:33)
Siandien paprastai pakepta sprandine keptuveje

Kaip visada apetitą sužadini bigsmile.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 23:41)
Siupinine
bulviniai blynai[/b]

Baigiu ekraną išlaižyt doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 22:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

malonu, kam patiko, o kam nepatiko tai mums \daugiau liks, nes tikrai laaabai skani  cool.gif

Labai thumbup.gif first.gif
Atsakyti
dekui merginos uz komplimentus, malonu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
NA mergytės, aš sužavėta ir labai laiminga, kaip smagu, kad net šiais skubos ir lėkimo laikais, skiriamas laikas ir energija gaminti savo mylimiems žmonėms.
Mane tikrai žavi, aš visada už tai kad turi žinoti ką valgai ,ką dėjai ir smagu kai be kokybiškų maisto priedų pridedame daug daug meilės ir šilumos:)
Kažkada skaičiau knygą "Kaip vanduo šokoladui" ten apie maisto suvalgyto poveikį valgiusiam, kaip persiduoda jausmai gaminančio valgančiam.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 22:41)
Siupinine

Pritrenkiantis vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Neryte,o tu šiupininei kepinai agurkėlius,ar dėjai tiesiog iš stiklaino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 01 07, 13:27)
Neryte,o tu šiupininei kepinai agurkėlius,ar dėjai tiesiog iš stiklaino? ax.gif

sorry, atsakysiu as, nes to paties jau klausiau pas Neryte ir kt merginas- agurkus pakepti butina... As kepiau,kol skystis nugaravo...
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 07, 13:29)
sorry, atsakysiu as, nes to paties jau klausiau pas Neryte ir kt merginas- agurkus pakepti butina... As kepiau,kol skystis nugaravo...

Jau pavėluota reakcija lotuliukas.gif Nepakepinau,nu žiūrėsiu kas man ten gavosi.Ačiū vistiek,ateičiai žinosiu 4u.gif
Atsakyti