Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

6663,nu tu pavarai,kai idedi meniu...menesio...tai isgriut galima blink.gif swoon.gif swoon.gif Sonkauliai...mmmm...tokie apskrude...viskas taip skanu,dabar man cia kas duotu,apsiputojus suryciau... essen.gif
Atsakyti
Mano kolduniukai (tesla plikyta: miltai, druska, vanduo, keli saukstai aliejaus; idaras: pertrintos bulves su keptais svogunais ir sonine)

user posted image

su grietines padazu

user posted image
Atsakyti
Masiania*, dabar pribaigei galutinai! jei dar kiek buvau gyva po 6663 'desanto;, tai dabar-vsio! kokie grazuciai, dailuciai wub.gif
Plikytos teslytes receptuka paviesink- kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 13:13)
6663, visus suerzino ir miega dabar laiminga,o mum tik seiles varva lotuliukas.gif

nea dabar ji toliau gamina, kad po mėnėsio vėl mus šokiruotu
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 06, 17:14)
Masiania*, dabar pribaigei galutinai! jei dar kiek buvau gyva po 6663 'desanto;, tai dabar-vsio! kokie grazuciai, dailuciai  wub.gif
Plikytos teslytes receptuka paviesink- kas ir kaip  4u.gif

Taigi as tik su viena lekstute, taip visai droviai pasirodziau blush2.gif lotuliukas.gif
Tesla darai lygiai taip pat kaip visada, tik ne salta vandeni/piena pili, o karsta ant miltu ir taip juos plikini, o tada jau sudedi kitus kompanentus kiausini, alieju (jei dedi) ir t.t.
Atsakyti
sveikos,

nu merginos, tikrai visa bordine nuo pagyru..ir tikrai miegojau..ir dabar dar lovoj guliu..atsikelt negaliu- ACIUUU..
4u.gif 4u.gif 4u.gif
taigi ash cia po truputi gaminu, ne per diena ir ne dvi smile.gif ..gal pora menesiuku.., nes visko ir nefotografuoju, sakykim per daug iprastu vakarieniu ar pietu mirksiukas.gif ..tai nezinau, ar vertos tos visos pagyros..tiesiog viena vakara prisedau ir sudejau foto smile.gif
tarp kitko, visu net nesudejau..pavargau vakar, be to sm streikavo biggrin.gif ..tai laukit- bus dar...)
SNAS- bulves tai zinok super lengva tokias pagaminti: ishsiverdu bulviu su lupena ir kai tik reikia, kai tik uzsimanau- pakepinu jas supjaustytas (kartais ir nelupu visai) keptuveje, apibarscius visokiais prieskoniais..labai lengvai apskrunda.. 4u.gif

Masiania- kad ir viena lekshte, bet tai kokio grozio koldunai..blem, cia kantrybes reik turet 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 06, 01:35)
pagal foto, tai labai jua panašus į Giedriaus plovą, Mėsytė nerealiai gražiai apskrudus. essen.gif

hm, panashus smile.gif , labai panashus.
tik shi recepta man dave mano ex vaikino tetis (tai buvo seniai tongue.gif )..
tiesiog sutapimas 4u.gif visad pgl ji darau- puikiai pavyksta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 06 sausio 2009 - 17:43
6663, oi vaizdų vaizdelių čia padavei thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif visų pirma bulvių pirštelius griebčiau, o po to jau viso kito po truputį 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 06, 17:48)
Masiania- kad ir viena lekshte, bet tai tokio grozio koldunai..blem, cia kantrybes reik turet 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif Aciu aciu. Reikia juk kartais pamalonint MB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 18:28)
Taigi as tik su viena lekstute, taip visai droviai pasirodziau blush2.gif  lotuliukas.gif
Tesla darai lygiai taip pat kaip visada, tik ne salta vandeni/piena pili, o karsta ant miltu ir taip juos plikini, o tada jau sudedi kitus kompanentus kiausini, alieju (jei dedi) ir t.t.

O ka duoda tas plikinimas g.gif
Atsakyti
O mes katik užsimanėme blynų su braškėmis. Jetau blynų šimtas metų nevalgiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 06, 19:53)
O mes katik užsimanėme blynų su braškėmis. Jetau blynų šimtas metų nevalgiau
user posted image

Niam blynai... o lėkštės tokios pat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 06 sausio 2009 - 20:13
as irgi blynus seniai kepiau, taigi vaisnuos bigsmile.gif