Guliašas su daržovėm Reikės:
700 g kiaulienos (naudojau išpjovą)
2 stiklinės virtų pupelių (naudojau 1 indelį konservuotų pupelių)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogūnai
2 nedidelės morkos
4 šaukštai pomidorų padažo
1 paprika
5-6 pievagrybiai
2 šaukštai guliašo prieskonių (naudojau mėsos prieskonius)
1 šaukštas miltų
2 šaukštai grietinės (nebūtinai)
100 g aliejaus
Kiaulieną supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvėj su aliejum. Baigiant kepti, sudedam morkas ir susmulkintus svogūnus. Taip pat miltus ir prieskonius. Kelias minutes pakepam ir sudedam supjaustytas paprikas, pievagrybius ir pomidorų padažą. Tada troškinį sudedam į puodą, užpilam vandeniu, kad apsemtų mėsą ir troškinam kol mėsa suminkštėja. Sudedame virtas pupeles, griežinėliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min. Pabaigai idedame grietinę, išmaišome.