Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Sveikos 4u.gif

Skaitinėjau aš, skaitinėjau ir nusprendžiau prisijungti prie Jūsų 4u.gif Tikrai gabios esate wub.gif Tai va, pasidalinsiu ir aš keliais "receptukais", na nelabai sveika, bet sotu ir skanu blush2.gif

Tortilla su mėsyte

Reikės: tortilla "blyniukų", faršo (kokio tik norite), svogūnų, paprikos, pomidorų, prieskonių.
Paruošimas: Faršiuką paruošiam (t.y. dedam prieskonių pagal skonį) ir pakepiname aliejuje. Supjaustytus svogūnus taip pat šiek tiek pakepiname (galima kartu su faršu). Papriką ir pomidorą supjaustome kubeliais. Viską sudedame į dubenį ir išmaišome. Mišinį dedame ant tortilla blynelių ir sulankstome tokia forma, kokia patinka smile.gif Galima į vidų dar ir kokio padažiuko užvaryti mirksiukas.gif Tada gerai būtų tuos blyniukus šiek tiek "prikept", pvz., "sumuštininėje", kad jie neišsiskleistų ir suliptų. Kai sulimpa, skanaus! wink.gif

user posted image

Naminiai mėsainiai

Reikės: bandelių, sūrio, faršo (mėgstamo), marinuotų agurkėlių, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių.
Paruošimas: faršą pagardiname prieskoniais, suformuojame apvalius blynukus, juos iškepame keptuvėje. Bandelę perpjauname pusiau, vieną pusę ištepame pomidorų padažu, kitą - majonezu. Ant apatinės bandelės pusės dedame mėsos blynelį, ant jo sūrį, o ant sūrio marinuotų agurkėlių. Uždengiame viršutine bandelės dalimi ir į mikrobangę. Po 4 min. maistas paruoštas! bigsmile.gif

user posted image

Mes taip nesveikai tikrai visą laiką nesimaitiname, kartas nuo karto taip leidžiam sau pasidžiaugt, kai nebėra jėgų ruošti maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 01 02, 21:40)
Sveikos  4u.gif

Skaitinėjau aš, skaitinėjau ir nusprendžiau prisijungti prie Jūsų  4u.gif Tikrai gabios esate  wub.gif Tai va, pasidalinsiu ir aš keliais "receptukais", na nelabai sveika, bet sotu ir skanu  blush2.gif

Tortilla su mėsyte

[i]

Oho, na Tortilla tikrai super atrodo, reikės pabandyti pasigaminti. Tik gali nesisekti man sulankstyti kišenę, kad niekas neišbėgtų. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, su 2009 dar karteli:)..
labai graziai atrode vishtelka, karpis, suktinukai, pomidorai, lietiniai..ech..jau visko nepamenu..

sociu ir skaniu metu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 02, 21:57)
Oho, na Tortilla tikrai super atrodo, reikės pabandyti pasigaminti. Tik gali nesisekti man sulankstyti kišenę, kad niekas neišbėgtų. doh.gif

Sulankstyt nėra sudėtinga, bet "atsilanksto", dėl to ir sakau, kad reikėtų "prikepti" kuo nors, tada viskas būna čiki wink.gif 4u.gif
Atsakyti
retai pasirodau,ale nepamirstu jusu biggrin.gif blush2.gif

kepiau kibinus,pirma karta gyvenime,neskaitant vieno visisko fiasko doh.gif lotuliukas.gif
pagal si recepta: KIBINAI gavosi nerealiai skanus,o vaizda prasom vertinti jums wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif geruliai. aš šian pamačiau foto ir pati užsimaniau.. Mės aju supjaustyta, bet tešlos recepto dar neradau...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 22:59)
thumbup.gif geruliai. aš šian pamačiau foto ir pati užsimaniau.. Mės aju supjaustyta, bet tešlos recepto dar neradau...

nu va,vos ne roberto receptai,ziurek ir gamink doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kibinai tokie grazuoliai bigsmile.gif is visos porcijos ir darei? kiek ju gavosi?
Atsakyti
na va....kadangi tik pernai itariu valget silkute, tai bulviu kose, silke ir svoguniukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 11:42)
kibinai tokie grazuoliai bigsmile.gif  is visos porcijos ir darei? kiek ju gavosi?

dariau is puse porcijos,gavosi jei gerai pamenu 20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 01 03, 14:41)
dariau is puse porcijos,gavosi jei gerai pamenu 20 ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 03, 04:30)
na va....kadangi tik pernai itariu valget silkute, tai bulviu kose, silke ir svoguniukai smile.gif

neatsisakyciau mirksiukas.gif
Atsakyti