Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

brashke doh.gif doh.gif doh.gif ir reikejo cia tau taip pasirodyt... sakiau, kad pirma diena nauju kompo nejungsiu....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 02, 16:29)
brashke  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir reikejo cia tau taip pasirodyt... sakiau, kad pirma diena nauju kompo nejungsiu....

triumfavo pagaliau teisybe!!! cool.gif
Dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
oi baiges mano visi naujuju metu pazadai daug nevalgyti ir smarkiai taupyti!! doh.gif begu pirkt vistos ir alaus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 02, 14:54)
triumfavo pagaliau teisybe!!!  cool.gif
Dziaugiuosi, kad patiko  4u.gif

tongue.gif prizadu kada nors atkersyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 02, 17:12)
tongue.gif prizadu kada nors atkersyti  biggrin.gif

jau cia kazkokia 'vendeta' gausis lotuliukas.gif
Laukiu- nesulaukiu, kol atkersysi thumbup.gif
Daividijos suktinukai tai irgi zadina zveri manyje , kokie grazuoliai thumbup.gif
Karpis- be zodziu irgi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

lietiniai su grybais.....lietiniams - miltai ir vanduo, aliejus......o idarui - isvirti ir sumalti grybai su svogunais smile.gif

Atsakyti
Pirmas mano patiekalas siais metais biggrin.gif
Pomidorai su krevetem orkaitej - keptuvej ant vos vos aliejaus pakepinau puse smulkiai pjaustyto svoguno, idejau 3 skilteles cesnako ir pakepinau, tada ipyliau balto sauso vyno, tada idejau zalius pjaustytus pomidorus (cia nuo tu isskobtu kas liko, virsunele ir viduriukas tongue.gif ), tada mazdaug puse citrinos sulciu, druskytes, maltu pipiriuku, tada krevetes (si syki buvo tos su surimu), dar na max sauksta sviesto kazkodel sumasciau tongue.gif keleta min. patroskinau ir sudejau visa tai i isskobtus pomidorus mirksiukas.gif ir pasoviau i ikaitinta orkaite apie 10-12 min. mirksiukas.gif keptuvej biski liko to padaziuko, tai jau iskepus uzpyliau po sauksta mazdaug to viso rasalo -nu man buvo skanumelis nerealus wub.gif wub.gif valgiau su zaliu darzoviu salotom thumbup.gif

cia foto dar nekeptu ax.gif paskui nebespejau tongue.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 02, 14:21)
Man asmeniskai, tik druskos truko; manau, reiktu pasigaminti ir ta padaza- jis, ko gero, astresnis, todel deretu su tokia vistyte;
Ant 0,33 l skarbonkes sedejo puikiai smile.gif
Dar kas- norint, kad apskrustu is abieju pusiu, reikia ja pasukti krutinele/nugara i ventiliatoriu...
Aciu, mergaites  4u.gif

Na taip , to padazo nedariau blush2.gif
Pas mane ji ant 0.5 l skarbonkes tunojo, bet, va butent, kai sukiojau ja, tai kelis kartus buvo nukritus ant sono, matyt, alaus padaugino lotuliukas.gif Siaip ir vistyte buvo 2 kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 02, 14:55)
Girta višta

Kad ir girta tavo vistyte, bet jau kaip simpatiskai idegusi lotuliukas.gif thumbup.gif
Dar ziauriai gundantis karpis, nors ir nesenai kucios buvo ir zuvies apsciai, bet tokio su malonumu paragauciau thumbup.gif
Suktinuku irgi neatsisakyciau, man visuomet ir visokie jie patinka wub.gif
O mes dar vis naikinam visokius likucius nuo svenciu doh.gif
P.S. SU NAUJAIS VISAS SEIMININKES
newyear.gif geru antru patiekalu!!!
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 02, 16:29)
lietiniai su grybais.....lietiniams - miltai ir vanduo, aliejus......o idarui - isvirti ir sumalti grybai su svogunais smile.gif

kaip noreciau, labai megstu lietinius su iv. idarais, tik retai darau blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 02, 16:48)
Pirmas mano patiekalas siais metais biggrin.gif
Pomidorai su krevetem orkaitej -

wub.gif bus isbandyta, o galutinis variantas tai koks? pomidorai spejo suminksteti? krevetes apskrudo ar tik susilo?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 02, 17:32)
wub.gif bus isbandyta, o galutinis variantas tai koks? pomidorai spejo suminksteti? krevetes apskrudo ar tik susilo?

man labai skanus tongue.gif taip pomidorai suminksteje thumbup.gif , ne krevetes cia kartu su skysciu buvo piltos (na is keptuves tongue.gif ), tai jos neapskurude -bet to ir nebuvo siekta mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 sausio 2009 - 18:07
QUOTE(bonda @ 2009 01 02, 18:06)
man labai skanus tongue.gif  taip pomidorai suminksteje thumbup.gif , ne krevetes cia kartu su skysciu buvo piltos (na is keptuves tongue.gif ), tai jos neapskurude -bet to ir nebuvo siekta mirksiukas.gif  thumbup.gif

4u.gif aisku
Atsakyti