taip taip merginos stengiames nedaryti bardako cia, rasykit receptelius, kad ir elementarius, gal cia uzsuka pradedancios ir nezino kaip bulviniai blynai kepami
Nerytė kaip visada pasistengė Jau taip viskas skaniai atrodo, tiesiog kataloginės foto
O čia mūsų pietukai
Vištienos file supjausčiau juostelėmis ir truputį pamarinuoti kaip kam patinka aš marinavau taip( česnakas,aliejus,vorčesterio padažas,majonezas, biškelį druskos)
gabaliukus mirkyt į kiaušinio plakinį po to į džiuvėsėlius kepam riebaluose,valgėm su bulvių koše ir marinuotom daržovėm
Vištienos file supjausčiau juostelėmis ir truputį pamarinuoti kaip kam patinka aš marinavau taip( česnakas,aliejus,vorčesterio padažas,majonezas, biškelį druskos)
gabaliukus mirkyt į kiaušinio plakinį po to į džiuvėsėlius kepam riebaluose,valgėm su bulvių koše ir marinuotom daržovėm
aciu uz nauja temulka
QUOTE(pandora2006 @ 2008 12 18, 13:17)
cia mano Beliašai pagal Sonatinos receptuka receptukas
jie isejo ne tokie stiliovi kaip Sonatinos, bet labai skanus
jie isejo ne tokie stiliovi kaip Sonatinos, bet labai skanus
nu net seile nutyso, kokie grazuciai..
O as jau svajoju apie ryt kepamas bandutes su grybu padazu norejau su mesa, ale ryt pasninkas tai sestadieni su mesa valgysim
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 18, 16:08)
Pasirodysiu, kaip neišmanėlė, bet niekad nesu pirkus o gal net ir ragavus KAPARĖLIŲ.. Tik Norfoj neperseniuaisi pamčiau ir susimąsčiau - kokio jie skonio? prei ko tinka???
QUOTE(pandora2006 @ 2008 12 18, 22:17)
o jau lėkštės gražumas beliašai irgi Super, o pastovėjus ar pasišildžius ant rytojaus jie valgomi vis dar būna- ne kieti, neguminiai??
Klausiu, nes visad gaminu dviem kartam ..
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 18, 23:17)
Pasirodysiu, kaip neišmanėlė, bet niekad nesu pirkus o gal net ir ragavus KAPARĖLIŲ.. Tik Norfoj neperseniuaisi pamčiau ir susimąsčiau - kokio jie skonio? prei ko tinka???
o jau lėkštės gražumas beliašai irgi Super, o pastovėjus ar pasišildžius ant rytojaus jie valgomi vis dar būna- ne kieti, neguminiai??
Klausiu, nes visad gaminu dviem kartam ..
o jau lėkštės gražumas beliašai irgi Super, o pastovėjus ar pasišildžius ant rytojaus jie valgomi vis dar būna- ne kieti, neguminiai??
Klausiu, nes visad gaminu dviem kartam ..
gali drasiai gamint 2 dienom, nes juos pasildzius tai sviezut sviezuteliai ir minkstuteliai tesla super minksta ir puri
QUOTE(pandora2006 @ 2008 12 18, 21:17)
cia mano Beliašai
tokios formos dar nebuvau mačiusi, labai gražiai atrodo
Vat super tada, reiks ir man bandyt, nes receptą jau atsiprintinau
nes su Tarybinias Čeburėkais "priviriau košės"-prikepiau jų iškart daug ir jie pasišildžius toookie jua nekokie buvo..
Va faina būtų, kad visi rašytų kaip tam tikro cepeptas karmtomas ant rytojaus...
nes su Tarybinias Čeburėkais "priviriau košės"-prikepiau jų iškart daug ir jie pasišildžius toookie jua nekokie buvo..
Va faina būtų, kad visi rašytų kaip tam tikro cepeptas karmtomas ant rytojaus...