Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Brilijantik- super graziai ishkepe wub.gif

Su artejanciais visas mirksiukas.gif :

user posted image
Atsakyti
Visas su artejanciais.... ir kuo daugiau isradingumo mirksiukas.gif
Atsakyti
]
user posted image
user posted image
receptas
miltai puse kg, 2kiausiniai , druskos, sviesto 200gr, grietines 200ml

ne paprasti miltai, o tartum dar labiau susmulkinti manai biggrin.gif Malsenos ekstra, iprasto rupumo.
Skanaus! bigsmile.gif

Atsakyti
user posted image

Karpis ydarytas pakepintomis morkomis su porais ir sauksteliu grietines 4u.gif
Marinavau para laiko. Įtrintas prieskoniais bei majonezu, garstyciomis ir pomidaru padazu. 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jau kaip karpiuo nooooreciau!!!!
Suktinukai su malta mesa ir dziovintais grybais.
Reikia:
kiaulienos nugarines arba sprandines plonai ismustos ir pabarstytos druska ir pipirais.
Kiaulienos farso:druska,pipirai,kiausinis,sauja tarkuoto surio,cesnako!ir dziovintu grybu.
Grybus ismirkinti,smulkiai supjaustyti ir pakepinti su svogunu.
Sudeti i farsa,ismaisyti.
Ant ismustos mesytes dedame gabaleli farso su grybais,susukame,persmeigiame pagaliuku ir apvolioje miltais kepame ant aliejaus.
Troskinau uzpylus tik trupuciu vandens,lauru lapu ir druskos.
Padazas:
Pakepiname svoguna,dedame kokiu nors grybu(as dejau shitake, oyester ir paprastus pievagrybius) pakepiname,dedame sauksta miltu,slakeli sherio(pyliau marsalos,duoda gera skoni padazams),kepame kol sheris nugaruos,pilame grietineles,prieskoniu ir zalumynu(petrazoliu,krapu).
Iskepusius suktinukus uzpilame padazu.
Valgeme su bulvemis ir sv.darzovemis.
Atsakyti
Jamu karpi thumbup.gif
Atsakyti
karpis ir suktinukai bigsmile.gif
Atsakyti
Girta višta pagal šį receptą
http://giedrius-v.li....com/49057.html
Pastaba: naudojau tamsųjį Volfas Engelman alų.
Mėsa buvo nuostabiai minkšta, skani, nesausa; nesijautė jokio alaus prieskonio, nors marinavosi dvi paras ax.gif Viskas tiksliai daryta pagal receptą, tik nedėjau čiobrelių ir reikia druskos daugiau- kokius pora arbat.šaukštelių, aš dėjau tik vieną, tai mažoka...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 02, 11:55)

kaip noooooooooooooooooooriu tos vistos,nors imk ir nubek nusipirk ir issikepk,bet visa tai uztruks...Sunervinai tai juodai,zinai po svenciu taip valgyt norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 02, 13:55)

Sauni vistyte thumbup.gif As irgi dariau pagal sita recepta. Labai patiko - ir grazi, ir skani gavosi (tik as ant skarbonkes, o ne ant butelio uzmovus buvau, tai nelabai tvirtai stovejo, matyt, per sunki buvo vistele), tik man astrumo kazkaip truputi truko (dariau viska pagal recepta). Kita karta tik daugiau prieskoniu visokiausiu reikes pridet, bet siaip super receptelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 16:10)
Sauni vistyte thumbup.gif As irgi dariau pagal sita recepta. Labai patiko - ir grazi, ir skani gavosi (tik as ant skarbonkes, o ne ant butelio uzmovus buvau, tai nelabai tvirtai stovejo, matyt, per sunki buvo vistele), tik man astrumo kazkaip truputi truko (dariau viska pagal recepta). Kita karta tik daugiau prieskoniu visokiausiu reikes pridet, bet siaip super receptelis thumbup.gif

Man asmeniskai, tik druskos truko; manau, reiktu pasigaminti ir ta padaza- jis, ko gero, astresnis, todel deretu su tokia vistyte;
Ant 0,33 l skarbonkes sedejo puikiai smile.gif
Dar kas- norint, kad apskrustu is abieju pusiu, reikia ja pasukti krutinele/nugara i ventiliatoriu...
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti