Siandien mums buvo pietukai super, labai patiko, pusiau vokiski, nes jie megsta vietoj bulviu visokius kukulius bulvinius, tai ir as siandien pabandziau su jautienos krutinine ir slyvomis.Siulau pabandyti
500gr.jautienos krutinines, arba minksto kumpio
2 saukstai aliejaus
puse saukstelio garstyciu
50 gr.sviesto
2 saukstai vitanos soju padazo
sauksto cukraus
didelio svoguno
puse poro
2 skilteles cesnako
100gr.melynuju dziovintu slyvu
3 saukstai kedainiu pomidoru padazo tradicinio
jautienos sultinio magi kostilija kubelio
0,7ltr.vandens
iv.pipiru,pora lapeliu.
Jautiena supjaustom juostelem, supilam soja, alieju, garstycias,pipirus, cesnakus,lapelius ir palaikom pora val., po to gerai mesa rankomis ismasazuojam.I keptuve dedam sviesta, sukreciam jautiena ir kepam, kol truputi pradeda rausti mesyte, puode tuo tarpu jau verda sultinys ir i ji sukreciam mesa, o i likusius nuo mesos riebaliukus pakepam truputi svogunus su porais, dedam cukru ir pomidoru padaza ir uzverdam.I puoda su mesa sudedam morkas, slyvas ir troskinam apie 15 min. po to supilam keptuves turini ir dar 15 min patroskinam.Valgom su virtu bulviu kukuliais.Tiesa slyvas pries tai mirkiau saltam vandenyje valanda.
O ji taip greitai pasigamina, ar naudoja kokia brangesne mesa? Kumpiui jauciu tiek laiko neuztektu