Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

QUOTE(Isila @ 2009 08 04, 08:45)
dabar kai taip karšta, kasdien. Dar ir dieną būna pasimaudom. Vaikas net atsigauna. Šaltu oru žiūriu pagal poreikį ir situaciją, bet ne mažiau 2 kartų.

......mes irgi, kai karšta- kasdien, nes suprakaituoja- po dušiuku...o jau rimčiau tada kartą į savaitę, kai nekaršta- du kartus...pirmas dvi sav tai maudėme kasdien smile.gif mes ant gultuko pradėjome maudytis tik gal kokių 4-5 mėn, kai jau tvirtesnė, kūdikį man ten guldyti būtų baisu......bet labai geras daiktas...manau tuoj sėsim į maudynių žiedą- kėdutę smile.gif
Atsakyti
Maudom kas diena, pries paskutini maitinima. Vandesn nevirinau, i vonele pilu spec.skysti sausai odelei.
Papildyta:
QUOTE(iruncia @ 2009 05 25, 14:55)
Mums virs 1men. Mudomes kas antra(kartais kai labai uzmiega-kas trecia) diena.Vandens nevirinu.Labai retai ipilu margancovkes(labai dziovina).O kas kart-aliejuko ir kudikiams skirto prausiklio.

Bet musu gyd.rekomendavo maudyti kas diena g.gif Mano mama sako:anksciau kai nebuvo pampersu,tikrai reikejo vaikus daznai maudyt,o dabar tikrai neverta.As irgi tokios pat nuomones biggrin.gif

O mano nomuone irgi yra tokia pat-maudyti kas diena. Juk vaikas i sauskelnes daro viska, kai jau vaiksto su triusikeliais, tada manau galima ir kas antra diena, bet vistiek, as pati einu kas diena po dusu, o tai kodel vaika maudyti kas antra ar kas trecia diena? g.gif
Atsakyti
Labukas

O kokį aliejuką naudojate kūdikėliui į vonelę?

aš didžiajai tai naudoju tokus rutuliukus - ištirpsta apvalkalas ir išsilieja aliejukas... ar kūdikėliui geriau pilti kokį tai medetkų ar kokį tai kitokį aliejuką paprastą vaikišką kaip Jonsons ar kt??
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 08 08, 20:48)
Labukas

O kokį aliejuką naudojate kūdikėliui į vonelę?

aš didžiajai tai naudoju tokus rutuliukus - ištirpsta apvalkalas ir išsilieja aliejukas... ar kūdikėliui geriau pilti kokį tai medetkų ar kokį tai kitokį aliejuką paprastą vaikišką kaip Jonsons ar kt??

manau geriau isvis nieko nepilti,uztenka vandenuko.pvz man daktare sake niekuo netepti,nei paausiu,nei pazastu,geriau taip su virintu vandeniu pavalyti ir issausint
Atsakyti
Mes maudomes kasdien (na nebent koks cp nutinka), pries paskutini maitinima,tada greitai pavalgom ir liulia wub.gif cia jau musu ritualas...mazius uzmiega per kokias 10-15min thumbup.gif

nenaudojam jokiu aliejukiu,nieko..vandenuko nevirinam schmoll.gif jei odele pasausejus patepam po maudyniu excipial kremuku thumbup.gif liuks daiktas thumbup.gif

maudynes mes dievinam thumbup.gif
Atsakyti
Na as irgi savo mazyle kiekviena diena maudau,jai irgi l patinka,neistrauksi greit,nes didziausi riksmai prasideda,maudau tik vandenyje,jokiu alieju
Atsakyti
Maudom kiekviena vakara, isskyrus sekmadieni(sako, sekmadieniais negalima g.gif )
Vandens nevyrinam, kartais naudojam aliejuka Balmandol, kai labai sausa odele smile.gif
Atsakyti
Pradzioj maudymas buvo kancia, atrodydavo kad mes ja taip skriaudziam, taip verkdavo, bet dabar as ja i vandeni leidziu suvyniota i palute, tai visai kitas reikalas, nei vienos asareles nematyt. Kiekviena karta maudant ipilu balmandol aliejaus i vonele, o po to dar ir patepu juo sausesnes vietas. Maudomes kas antra diena.
Atsakyti
Nuo gimimo maudomes kas antra diena ir niekada nevirinom vandens blink.gif gal iki kokiu 5 menesiu patiestavome flonelini vystykla, o nuo 8 menesiu isigyjom maudymosi zieda thumbup.gif
maudomes vakarais pries miega, dabar kai paaugo, tai buna, kad diena pries pietu miegeli ismaudau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 08 rugsėjo 2009 - 10:49
Mes maudomės kas antrą dieną prieš paskutinį maitinimą. Vieną kartą per savaitę išplaunu galvytę su šampūnu Johnsons ir visą išmuiluoju, o kitus kartus be jokio muilo maudau. Pačios maudynės patinka mažajai, bet kai ištraukiu iš vonios, tai rėkia ne savu balsu... doh.gif O po maudymo ar ne po maudymo miega taip pat (gerai). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 14, 22:43)
Mes maudomės kas antrą dieną prieš paskutinį maitinimą. Vieną kartą per savaitę išplaunu galvytę su šampūnu Johnsons ir visą išmuiluoju, o kitus kartus be jokio muilo maudau. Pačios maudynės patinka mažajai, bet kai ištraukiu iš vonios, tai rėkia ne savu balsu...  doh.gif  O po maudymo ar ne po maudymo miega taip pat (gerai).  4u.gif

panasiai ir mano,kol issluostom verkia smile.gif
Atsakyti
Kol kas maudom kiekviena diena smile.gif Ir maudysim taip kol netingesim. Paskui gal retes maudynes, bet kad jau pradeda patikt bigsmile.gif Ir ramiau uzmigt paskui eina smile.gif
Atsakyti