Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

QUOTE(proksi @ 2009 12 27, 10:17)
Sveikinu su leliuku  4u.gif  lakisu zole galima nupirkti kiekvienoje vaistineje, geriau imkit jau supakuota i pakelius ( bus patogiau ) geras dalyks ta lakisu zole, labi odai gerai, jeigu dar kokiu nors berimu yra ir siaip dezinfekcijai, o daroma paprastai : mes i dubineli, kurio talpa kazkur apie 0.5-0.6 l. idedavom 4 pakelius lakisu ir verdanciu vandeniu uzpildavom, paskui laukdavau kol normaliai pritrauks ir ta nuovira i vonele ir viskas smile.gif Geru maudyniu  4u.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(kroha @ 2009 12 29, 16:53)
tik nenaudokit lakisiaus kasdien, jis labai sausina odyte, tik Kai yra kokiu nors berimu!

pas mus ir taip oda pakankamai sausa unsure.gif pabandysiu karta i savaite tada ji tik naudot ir dabar karta per savaite pildavau sebamed prausimosi priemones i vonele tai dar labiau odele isausejo,turbut bandysiu tiesiog vandenuke svariam maudyt ax.gif
Atsakyti
reik jusu patarimo - jau susiperkam po truputi vaiko kraiteli. Klausimas del maudyniu - ar verta pirkti toki higienos rinkini?
http://www.mazyliora...30;;cat,;id,492
nes siaip neturim a nei voneles nei normalios vonios (naujakuriai blush2.gif )... Kaip sakot ar verta? Vis del to daiktas kurio reiks daznai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 02, 00:13)
reik jusu patarimo - jau susiperkam po truputi vaiko kraiteli. Klausimas del maudyniu - ar verta pirkti toki higienos rinkini?
nes siaip neturim a nei voneles nei normalios vonios  (naujakuriai blush2.gif )... Kaip sakot ar verta? Vis del to daiktas kurio reiks daznai g.gif

Vonele butina, kur kitur maudysit? smile.gif
Termometras butinas, aisku, galima ir alkune tikrinti biggrin.gif
Kempines man is vis neprireike tongue.gif as ir pati be jos apsienu, o kudikio oda tikrai svaresne uz mano lotuliukas.gif
Zirklutes butinos thumbup.gif
Nors musu berniukas gime su plaukuciais, bet iki siol taip suku su sepeciu ir nepanaudojom blush2.gif gal veliau prireiks g.gif
Skaitmeninis termometras man ziauriai nepatinka, meluoja, meluoja ir dar karta melauoja, taip pat nepatikima ir juostele-termometras ant kaktos. Geriausias ir patikimiausias gyvsidabrinis thumbup.gif

Manau, jei pirksit siuos daiktus atskirai bus zyyymiai pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musik: 02 sausio 2010 - 00:07
QUOTE(musik @ 2010 01 02, 02:06)
Vonele butina, kur kitur maudysit?  smile.gif
Termometras butinas, aisku, galima ir alkune tikrinti  biggrin.gif
Kempines man is vis neprireike  tongue.gif  as ir pati be jos apsienu, o kudikio oda tikrai svaresne uz mano  lotuliukas.gif
Zirklutes butinos  thumbup.gif 
Nors musu berniukas gime su plaukuciais, bet iki siol taip suku su sepeciu ir nepanaudojom  blush2.gif  gal veliau prireiks  g.gif
Skaitmeninis termometras man ziauriai nepatinka, meluoja, meluoja ir dar karta melauoja, taip pat nepatikima ir juostele-termometras ant kaktos. Geriausias ir patikimiausias gyvsidabrinis  thumbup.gif

Manau, jei pirksit siuos daiktus atskirai bus zyyymiai pigiau  lotuliukas.gif

del voeles termometro, kempines ir zirkluciu pritariu... drinks_cheers.gif del sukyciu - man ju reikejo iskart nuo Upes gimimo.. maziuke tooookia plaukuota gime wub.gif tai su sukytem luobele is galvos issukuodinejom, o su sepeciu po maudyniu galvyte susukuodavau wub.gif
kas liecia skaitmenini termometra, tai man jis irgi schmoll.gif bet jeigu maziuke turi tempetraturos iskart pritraukia, o tada jau del tikslumo eprmatuojam su gyvsidabriniu, todel manyciau, kad jo reikia 4u.gif

o siaip drinks_cheers.gif kad atskirai viska pigiau susipirktumet... paandykite SM skelbimuose paziuret, mamytes buna beveik nauju daikciuku parduoda ( ka cia beveik, buna ir visai nauju 4u.gif ) ir uz gerokai mazesnes kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 01 02, 00:06)
Vonele butina, kur kitur maudysit?  smile.gif
Termometras butinas, aisku, galima ir alkune tikrinti  biggrin.gif
Kempines man is vis neprireike  tongue.gif  as ir pati be jos apsienu, o kudikio oda tikrai svaresne uz mano  lotuliukas.gif
Zirklutes butinos  thumbup.gif 
Nors musu berniukas gime su plaukuciais, bet iki siol taip suku su sepeciu ir nepanaudojom  blush2.gif  gal veliau prireiks  g.gif
Skaitmeninis termometras man ziauriai nepatinka, meluoja, meluoja ir dar karta melauoja, taip pat nepatikima ir juostele-termometras ant kaktos. Geriausias ir patikimiausias gyvsidabrinis  thumbup.gif

Manau, jei pirksit siuos daiktus atskirai bus zyyymiai pigiau  lotuliukas.gif

labai aciu uz patarimus 4u.gif
Ziurim jei atskirai tai vonele tokia 79 lt, zirklutes - 8 lt, termometras - 9 lt.
Kaip sakot cia normalios kainos ar apiplesimas? (nes mes dar zali nelabai suprantam kas brangu kas ne doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 02, 02:12)
labai aciu uz patarimus  4u.gif
Ziurim jei atskirai tai vonele tokia 79 lt, zirklutes - 8 lt, termometras  - 9 lt.
Kaip sakot cia normalios kainos ar apiplesimas? (nes mes dar zali nelabai suprantam kas brangu kas ne  doh.gif )

manau, kad vonele nprastesne tikrai galite ir pigiau isigyti smile.gif zirklutes taip pat, o termometro kaina gera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 02, 01:13)
nes siaip neturim a nei voneles nei normalios vonios  (naujakuriai blush2.gif )... Kaip sakot ar verta? Vis del to daiktas kurio reiks daznai g.gif

Paziurekite siu daiktu kokybe. Jeigu gera, tai uz visa rinkini kaina - 99 lt. pakankamai normali. Nes perkant atskirai kokybiskus daiktus, jus tikrai isleisit daugiau, pvz. vien tik normali kempine kainuoja apie 20 lt., turguje vonele kainuoja 40 - 50 lt., na va ir skaiciuokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 02, 01:12)
labai aciu uz patarimus  4u.gif
Ziurim jei atskirai tai vonele tokia 79 lt, zirklutes - 8 lt, termometras  - 9 lt.
Kaip sakot cia normalios kainos ar apiplesimas? (nes mes dar zali nelabai suprantam kas brangu kas ne  doh.gif )

Kur vonele statysite ? ant grindu?, kazkaip nepoatogu.... as turiu kuri statoma ant vonios. patogu ispilti vandeni, nereikia nest... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 01 02, 12:06)
Kur vonele statysite ? ant grindu?, kazkaip nepoatogu.... as turiu kuri statoma ant vonios. patogu ispilti vandeni, nereikia nest... thumbup.gif

turim medini suoliuka vonioj, kur skresai dedasi, ant jo statyt galvojam nes kaip tik geram auksty ax.gif
Atsakyti
Mazyli maudom kas 2-3 dienos. Esu nusipirkusi vystymo stala su imontuota vonele (Cosatto firmos Baby changer). Nepamainomas dalykas, ypac mamoms po cezario, nes nereikia lankstytis, patogu pervystyti, maudyti galima bet kuriame kambaryje, nes jis ant ratuku, tai lengva nuvezti, o vandenuka po to su slangele i kibira nutekini, tai nereikia nei voneles kilnoti, nei siaip vargti. Labai rekomenduoju! (cia tikrai ne reklama) Pati dvejojau pries pirkdama, nes nemazai kainavo, bet esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
as su klaisymu. Pati turiu du berniukus, gimdizau pries 7 metus ir abudu visada maudziau tik su lakisiu zole, jinai mum buvo super. Bet neseniai pas mano broli gime dukrite ir , savaime suprantama, kad as irgi patariau maudyti su lakisiu zole, bet, kai atejo namo daktare, apibare tevus ir pasake, kad su lakisiu zole jokiu budu nemaudyti, o tik su "margancovke" blink.gif Man cia labai keista, jinai gi dziovina oda. Negu pasikeite mada, kaip ir su kuo jus dabar maudziate savo kudikelius?
Atsakyti
as vandens nevirinu, nes gyvenu Klp, ir permanganato nepilu nes jis odele lb issausina, ipilu siek tiek Buble Bath-Sebamed'o, o su plausine lb patogu galvyte plauti,seip kuneli tai rankom plaunam 4u.gif o maudom mazyle kas 3 dienas arba kaip iseina ax.gif
Atsakyti