Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 11:13)
Nesupratau, o kuo tau maiso tas zodis. Man asmeniskai molonus tai molonus, nei maziau nei daugiau, jai butu kvapas nuostabus tai taip ir parasyciau, ar jai butu ipatingas tai taip ir parasyciau. O kadangi dydelio ispudzio man kvepalai Robert Piguet  Baghari ir Akropolio tuliko oro gaiviklis nepadare, bet kvapas tikrai molonus. Taip ir parasiau.
O del lietuvisku zodziu, tai tu teisi, man tikrai ju truksta (o gaila), ir manau cia daug kas is mano postu pastebejo kad ne esu lietuve.
Per visa ta laika, kai as rasau postus SM forume man tik 2 zmones parase del lietuviu kalbos. Vienas visiskai nevertas mano demesio ir tu. Beja tu jau antra karta. Nereikia, nes no to ka pasakiai niekas nepasikeis, as geriau rasyti iskart nepradesiu, o rasyti vistiek rasysiu, nes man idomu. Jai tikrai mano postai tave erzina, nekreipk i juos demesio.

Be reikalo įsižeidei. O tą žodelį molonus nesunku išmokti taisyklingai rašyti, kaip ir geivus. Reikia tik noro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 28, 11:19)
Be reikalo įsižeidei.  O tą žodelį molonus nesunku  išmokti taisyklingai rašyti, kaip ir geivus.  Reikia tik noro.  4u.gif

Sutinku, tik as ne isizeidziau, ne is tu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 12:13)
Man asmeniskai molonus tai molonus,

Africa turėjo omeny, kad taisyklingai rašoma mAlonus 4u.gif biggrin.gif
čia ne iš piktos valios, tikrai mirksiukas.gif tiesiog pakankamai krenta į akis netaisyklinga rašyba ir tiek 4u.gif čia jokie asmeniškumai ar noras pyktis 4u.gif Nes neretai būna, kad iš didelio mandrumo ar paprasčiausio piktybinio neraštingumo daro elementarias klaidas, kurios erzina ax.gif todėl tiesiog norėjo išsiaiškinti, kodėl tavo rašyba tokia. Jei dėl nepakankamo lietuvių kalbos mokėjimo, tai visos gi supranta, kad ne lietuviams tai nėra lengva, o jei iš perdėto mandrumo- tai mes pasiruošę išvanoti lazdomis nenaudėlius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 28 sausio 2009 - 11:36
Blinas , tai taip ir reikejo pasakyti, tai as atsakyciu aciu ir kita kart rasyciau teisingai. O tai poto sedek ir suk sau galva kuom nepatiko zodis molonus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 28 sausio 2009 - 11:40
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 12:36)
tai taip ir reikejo pasakyti,

ir dar gAivus, o ne gEivus, jei ką tongue.gif

valio, taika pasauly hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 11:36)
Blinas , tai taip ir reikejo pasakyti, tai as atsakyciu aciu ir kita kart rasyciau teisingai. O tai poto sedek ir suk sau galva kuom nepatiko zodis molonus hihihi.gif

lotuliukas.gif nė nepagalvojau, kad išties nežinai, ką turėjau omeny. Koks gaivus ir malonus pokalbis gavosi. biggrin.gif
Atsakyti
reikia pagalbos, ar yra panasiu kwepalu i chanel Chance Eau Fraiche, aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 01 28, 12:34)
reikia pagalbos, ar yra panasiu kwepalu i chanel Chance Eau Fraiche, aciu ax.gif

pora psl atgal parašyta
Atsakyti
maciau o be ju gal yra dar kokie panasus i Chance Eau Fraiche blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 01 28, 14:42)
maciau o be ju gal yra dar kokie panasus i Chance Eau Fraiche blush2.gif

Eik i gaiviu kvepalu tema gal ka issirinksi.Nebus gi 10 panasiu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 00:09)
Faktas. F_A  man dave pauostyti kvepaliukus, niu tikrai kaip Akropolio tulike.

kazin, koki naudoja, kiba , as irg noriu, kad mano wc taip kvepetu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2009 01 27, 23:54)
Man visdar Robert Piguet - Baghari iki skausmo panasus i Vilniaus Akropolio tuliku kvapa, t.y. gaivikli, kuri jie naudoja doh.gif  lotuliukas.gif

Kenzo L'eau par Kenzo savo agurkiskumu panasus i [b]L'eau de L'Artisan

uostau atsisedus, mano nosis agurkeliu net neaptinka..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 28, 14:46)
Eik i gaiviu kvepalu tema gal ka issirinksi.Nebus gi 10 panasiu.

beda ta kad ne man o draugei reikia, ji uzsimane kazko panasaus i Chance Eau Fraiche, o kadangi as nelabai megeja gaiviu kvepaliuku taj nezinau ka jai ir pasiulyt g.gif
Atsakyti