QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 28, 11:13)
Nesupratau, o kuo tau maiso tas zodis. Man asmeniskai molonus tai molonus, nei maziau nei daugiau, jai butu kvapas nuostabus tai taip ir parasyciau, ar jai butu ipatingas tai taip ir parasyciau. O kadangi dydelio ispudzio man kvepalai Robert Piguet Baghari ir Akropolio tuliko oro gaiviklis nepadare, bet kvapas tikrai molonus. Taip ir parasiau.
O del lietuvisku zodziu, tai tu teisi, man tikrai ju truksta (o gaila), ir manau cia daug kas is mano postu pastebejo kad ne esu lietuve.
Per visa ta laika, kai as rasau postus SM forume man tik 2 zmones parase del lietuviu kalbos. Vienas visiskai nevertas mano demesio ir tu. Beja tu jau antra karta. Nereikia, nes no to ka pasakiai niekas nepasikeis, as geriau rasyti iskart nepradesiu, o rasyti vistiek rasysiu, nes man idomu. Jai tikrai mano postai tave erzina, nekreipk i juos demesio.
O del lietuvisku zodziu, tai tu teisi, man tikrai ju truksta (o gaila), ir manau cia daug kas is mano postu pastebejo kad ne esu lietuve.
Per visa ta laika, kai as rasau postus SM forume man tik 2 zmones parase del lietuviu kalbos. Vienas visiskai nevertas mano demesio ir tu. Beja tu jau antra karta. Nereikia, nes no to ka pasakiai niekas nepasikeis, as geriau rasyti iskart nepradesiu, o rasyti vistiek rasysiu, nes man idomu. Jai tikrai mano postai tave erzina, nekreipk i juos demesio.
Be reikalo įsižeidei. O tą žodelį molonus nesunku išmokti taisyklingai rašyti, kaip ir geivus. Reikia tik noro.