Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(F_A @ 2009 01 27, 19:54)
Man visdar Robert Piguet - Baghari iki skausmo panasus i Vilniaus Akropolio tuliku kvapa, t.y. gaivikli, kuri jie naudoja doh.gif  lotuliukas.gif

Nu kaip tu gali....
O man Dior pakalnutės Diorissimo kvepia lygiai taip pat kaip mano silikoninė torto forma.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 27, 21:58)
Nu kaip tu gali....
O man Dior pakalnutės Diorissimo kvepia lygiai taip pat kaip mano silikoninė torto forma.

Viena karta uosciau, pagalvojau mano nosis durniuoja, MB sako tikrai, Akropolio tulikas! O jis pas mane nosi geresne uz mano turi tongue.gif Sekmadieni vel pasipurskiau - nuomone liko ta pati ax.gif Skanus siaip kvapas, jei rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Panasumo randu ETRO Etra su L'Artisan Poivre Piquante smile.gif

Pienas ir juodieji pipirai vienija, o skiria Etroje esantis vetiveris, kurio nerandu Poivre Piquante.

Atsakyti
Faktas. F_A man dave pauostyti kvepaliukus, niu tikrai kaip Akropolio tulike.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 27, 22:09)
Faktas. F_A  man dave pauostyti kvepaliukus, niu tikrai kaip Akropolio tulike.

nu bet nesakyk, gerai siaip kvepia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 27, 20:09)
Faktas. F_A  man dave pauostyti kvepaliukus, niu tikrai kaip Akropolio tulike.

O Kauno Akropolio WC taip pat kvepia? unsure.gif Būtų greičiau, pigiau ir visaip kitaip -iau susipažinti su nauju kvapu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 01 27, 22:07)
Panasumo randu ETRO Etra su L'Artisan Poivre Piquante smile.gif

Pienas ir juodieji pipirai vienija, o skiria Etroje esantis vetiveris, kurio nerandu Poivre Piquante.

Ant manes ir Etra, ir Isejaus ugnele multivitaminu sulciu-pieno kokteiliu kvepia. Jokie pipirai ant mano odos neislenda ax.gif kalbant apie pipirus nuo Dana Raffinee net ciaudulys jama, vat ten tai pipirai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 27, 22:14)
O Kauno Akropolio WC taip pat kvepia?  unsure.gif Būtų greičiau, pigiau ir visaip kitaip -iau susipažinti su nauju kvapu  biggrin.gif

Geda, bet nesu Kauno Akre buvus, tad nezinau ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 27 sausio 2009 - 22:15
QUOTE(F_A @ 2009 01 27, 22:13)
nu bet nesakyk, gerai siaip kvepia? biggrin.gif

Kvapas tikrai molonus.

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 27, 22:14)
O Kauno Akropolio WC taip pat kvepia?  unsure.gif Būtų greičiau, pigiau ir visaip kitaip -iau susipažinti su nauju kvapu  biggrin.gif

Kauno Akropoli ir as nebuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 27, 23:11)
Kvapas tikrai molonus.

Nebeiškenčiau. ax.gif Nors ilgai kentėjau. smile.gif O toks kai kurių žodžių rašymo stilius, kaip antai: molonus, geivus, niu ir t.t , čia specialiai, ar iš nemokėjimo lietuviškai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 28, 10:26)
čia specialiai, ar  iš nemokėjimo lietuviškai?    4u.gif

jei neklystu, tai WIKA ne visai lietuvė biggrin.gif matosi iš rašymo stiliaus, kad ne specialiai, ne iš didelio mOndrumo biggrin.gif

mane tai knisa tos, kurios nemokšiškas klaidas daro (pvz. "jaigu" arba paauglišku stilium rašo - "wisas") doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 28, 11:06)
ne visai lietuvė biggrin.gif

Ne visai lietuvė ar visai ne lietuvė? bigsmile.gif Atsiprašau už off. 4u.gif Čia jau su Gervela norisi išsiaiškint visas plonybes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 28, 09:26)
Nebeiškenčiau.  ax.gif  Nors ilgai kentėjau.  smile.gif  O toks kai kurių žodžių rašymo stilius, kaip antai: molonus, geivus, niu  ir t.t , čia specialiai, ar  iš nemokėjimo lietuviškai?    4u.gif

Nesupratau, o kuo tau maiso tas zodis. Man asmeniskai molonus tai molonus, nei maziau nei daugiau, jai butu kvapas nuostabus tai taip ir parasyciau, ar jai butu ipatingas tai taip ir parasyciau. O kadangi dydelio ispudzio man kvepalai Robert Piguet Baghari ir Akropolio tuliko oro gaiviklis nepadare, bet kvapas tikrai molonus. Taip ir parasiau.
O del lietuvisku zodziu, tai tu teisi, man tikrai ju truksta (o gaila), ir manau cia daug kas is mano postu pastebejo kad ne esu lietuve.
Per visa ta laika, kai as rasau postus SM forume man tik 2 zmones parase del lietuviu kalbos. Vienas visiskai nevertas mano demesio ir tu. Beja tu jau antra karta. Nereikia, nes no to ka pasakiai niekas nepasikeis, as geriau rasyti iskart nepradesiu, o rasyti vistiek rasysiu, nes man idomu. Jai tikrai mano postai tave erzina, nekreipk i juos demesio.
Atsakyti