Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Mergaites, gal zinote panasu kvapa i senuosius Climat? 4u.gif
Man tas kvapas ziauriai patiko, bet ju jau niekur nerasi. bigsmile.gif
Atsakyti
YSL Opium man labai panašūs į CK Obsession 4u.gif
Atsakyti
Susirode labai panasus:
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Sveikos ekspertes ir kvapu myletojos!
Gal kuri rado panasu kvapa i CK Euphoria?
Atsakyti
Taip gražiai nesuformuluosiu savo prašymo ir savo "bėdos", net nežinau į kurią temą rašyt būtų geriausia, bet bandau čia. Mama gimtadienio proga leido išsirinkti gerus, tikrus kvepalus, tai taip mano lentynėlėje po ilgų svarstymų atsirado Christian Dior "Miss Dior Cherie" smile.gif Bet laikui bėgant nuomonė apie kvapą keičias, na tiksliau keičias dalinai, man be galo patinka tos pradžioje juntamos ryškios, salsvos pakalnutės, bet vėliau išlenda kažkoks mane erzinantis šlapios pudros kvapas su vos juntamu lašeliu pradinių pakalnučių dvelksmu doh.gif Ar čia taip turi būti, ar aš nieko nesuprantu apie kvepalus? doh.gif Nes noriu būtent tų pradinių pakalnučių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatti @ 2009 01 26, 23:44)
man be galo patinka tos pradžioje juntamos ryškios, salsvos pakalnutės, bet vėliau išlenda kažkoks mane erzinantis šlapios pudros kvapas su vos juntamu lašeliu pradinių pakalnučių dvelksmu doh.gif Ar čia taip turi būti, ar aš nieko nesuprantu apie kvepalus? doh.gif Nes noriu būtent tų pradinių pakalnučių unsure.gif

Taip turi būti (ne turi tau nepatikti, bet turi kvapas keistis mirksiukas.gif) Daugelis nepatyrusių padaro tokią klaidą - perka, nes patiko kvapo pradinės natos. O paskui išlenda vidurinės, galiausiai ir bazinės natos, dažnai jau visai kitokios.
Pakalnutės labai ryškios Dioro Diorissimo (iki pat pabaigos, nors kvapas ir keičiasi). Pasidomėjus rasi ir daugiau "pakalnutiškų".
Atsakyti
QUOTE(Liepsnita @ 2009 01 26, 23:33)
Sveikos ekspertes ir kvapu myletojos!
Gal kuri rado panasu kvapa i CK Euphoria?

Truputėlį panašumo su Euphoria turi Beckham'o Signature moteriški rolleyes.gif Tik Euphoria saldesni ir gilesni.
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2009 01 22, 22:50)

Nezinau ar tie, bet MEGOS kristianoj tikrai maciau Climat , apatinej Lancome lentynoj prie Magie Noire wub.gif
Papildyta:
wub.gif
QUOTE(Fatti @ 2009 01 27, 01:44)
Taip gražiai nesuformuluosiu savo prašymo ir savo "bėdos", net nežinau į kurią temą rašyt būtų geriausia, bet bandau čia. Mama gimtadienio proga leido išsirinkti gerus, tikrus kvepalus, tai taip mano lentynėlėje po ilgų svarstymų atsirado Christian Dior "Miss Dior Cherie" smile.gif Bet laikui bėgant nuomonė apie kvapą keičias, na tiksliau keičias dalinai, man be galo patinka tos pradžioje juntamos ryškios, salsvos pakalnutės, bet vėliau išlenda kažkoks mane erzinantis šlapios pudros kvapas su vos juntamu lašeliu pradinių pakalnučių dvelksmu doh.gif Ar čia taip turi būti, ar aš nieko nesuprantu apie kvepalus? doh.gif Nes noriu būtent tų pradinių pakalnučių unsure.gif

O man atvirksciai, pirmos Coco Chanel edp natos erzina, o baze tai nereali, tai taip ir nezinau ar kvepintis jais g.gif , nes pora valandu kaip nieko jauciuosi nekaip, o po to kai issitraukiu palta ar kita ruba tai coco pasireiskia visu savo grazumu wub.gif
Papildyta:
Gal kas zino koki kvapa primena Hermes Caleche? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 01 27, 13:30)
Nezinau ar tie, bet MEGOS kristianoj tikrai maciau Climat , apatinej Lancome lentynoj prie Magie Noire wub.gif

Deja, deja, tai, kas Kristianos lentynose, toli gražu iki senųjų Climat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2009 01 22, 20:50)

Į senuosius Climat PP mano nosiai savo charakteriu panašūs YSL Rive Gauche, Hermes Caleche.
Atsakyti
Pasirodė panašūs: Bvlgari Notte ir Vievienne Westwood Let It Rock, tik pastarieji "skystesni"...
Atsakyti
Man visdar Robert Piguet - Baghari iki skausmo panasus i Vilniaus Akropolio tuliku kvapa, t.y. gaivikli, kuri jie naudoja doh.gif lotuliukas.gif

Kenzo L'eau par Kenzo savo agurkiskumu panasus i L'eau de L'Artisan ax.gif

Etro Etra panasi i Le Feu D'Issey ax.gif

Statkus panasus i Shiseido Feminite du bois kazkuo g.gif

Hanae Mori - Haute Couture panasus i JPG - Fragile EDP ax.gif

Etat libre d'Orange - Rien savo pelesiskumu panasus i 10 Corso Como ax.gif

P.S. Cia mano subjektyvios nosies duomenimis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 27 sausio 2009 - 22:00