Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 14, 22:00)
straige, su tuo 'keiksmažodis" kiekvienoje temoje atrodai tikrai kvailai. Nors apie tamstą taip nepasakyčiau 4u.gif

Aj, jeigu tik atrodo, tai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kobė @ 2009 01 14, 14:33)
Man tai  labai saldus  smilkalinių gėlių kvapas. Jau tik nepirk nepauosčius. Na, nebent miniatiūrą smile.gif

Lietuvoje ju kazkaip neuzmaciau, ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 14, 16:21)
Bent man labai paprasta su skystalu - pvz Guerlain alegorijos man yra skystalai  smile.gif

skaijtau, kad turėčiau įsižeisti bigsmile.gif Ibo turiu ne vieną Alegoriją ir man jos labai wub' biggrin.gif

QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 16:34)
Yra toks "naujadaras" - vasarkvapiai (nu tipo kveliukai-mylikukai, skirti naudoti vasarą, nes yra švelnūs ir gana nepretenzingi biggrin.gif

o man pirma reakcija į žodį vasarkvapiai - kad čia summer limitkės, bealkolholinės versijos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 15, 12:56)
skaijtau, kad turėčiau įsižeisti bigsmile.gif Ibo turiu ne vieną Alegoriją ir man jos labai wub' biggrin.gif

Skaityk ir neįsižeisk. Skystalas mano terminologijoje nėra paniekinantis žodis, tai tiesiog vandenėlis smile.gif Tebūnie Šventas, bet vis tiek tik vandenėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 01 15, 10:01)
Lietuvoje ju kazkaip neuzmaciau, ar klystu g.gif

Merginos dažnai pardavinėja išparduotuvėje. Ten pasiteirauk ir gal kuri net pasiūlys miniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 15, 12:56)
o man pirma reakcija į žodį vasarkvapiai - kad čia summer limitkės, bealkolholinės versijos g.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Reiktų kokį sutartinį žodynėlį sukurti... Aiškintini žodžiai: vasarkvapis, skystalas, kompotas, bobutiški kvepalai etc cool.gif
Atsakyti
Gal jau griztam prie temos g.gif

Kokie kvepalai panasus i Lempicka "L" ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 sausio 2009 - 09:23
O man įdomu ar yra panašių kvepalų į klasikinę Lempicką? ax.gif
Atsakyti
Gal tik iš FM g.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image ir user posted image pasirode lb panasus, tiek vieni tiek kiti super ilgai islieka

Kate Mos ir J LO - Still
Atsakyti
Sveikos,

kokiu moterisku kvepalu kvapas panasus i vyrisku DIOR HOMME

Tikrai zinau kad yra panasus kvapas ir pakankamai senai gaminamas/gamintas, bet niekaip neatkapstau pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 01 17, 12:59)
O man įdomu ar yra panašių kvepalų į klasikinę Lempicką?  ax.gif

Zmonem is kitu parfumeriniu forumu Lempickos EDP baze panasi i TM Alien rolleyes.gif Savo nuomones siuo klausimu kolkas neturiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2009 01 17, 09:23)
Gal jau griztam prie temos  g.gif 

Kokie kvepalai panasus i Lempicka "L" ? bigsmile.gif

I L panasiu uostyt dar neteko, o esu isuoscius tikrai nemazai g.gif
Atsakyti