Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Neabejotinai panasus. Ta ju sudetine panasi dalis man labiausiai ir patinka. Tik niekaip nesuprantu - kas doh.gif

user posted image

Silver tik. Foto ne ta imeciau, tingiu keist.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 gruodžio 2009 - 23:03
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 26, 23:01)
Neabejotinai panasus. Ta ju sudetine panasi dalis man labiausiai ir patinka. Tik niekaip nesuprantu - kas  doh.gif

Žalia Rūta, abeji kvepalai turi vieną (ne vienintelę) stiprią bendrą natą - tuberozą.

Apie tuberozą mes jau kažkurioje temoje audringai diskutavome. Iš principo tai sudedamoji nata, kurios arba nekenčiam, arba ją labai mėgstam biggrin.gif
Jei tau tuberoza miela, tuomet yra nemažai kvepalų, kurie turi būti tavo must try sąraše biggrin.gif
Atsakyti
Turbut kiekviena sudedamaja dali norec pauostyti grynuoju pavidalu, kad zinoc kaip tikrai kvepia, bet ka nelabai imanoma unsure.gif

Smaugliau, gal ir tuberoza, bet kai nezinau grynos jos kvapo, tai tik spelioju. O kur ji dar taip garsiai isreiksta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 26, 23:46)
Smaugliau, gal ir tuberoza, bet kai nezinau grynos jos kvapo, tai tik spelioju. O kur ji dar taip garsiai isreiksta?  bigsmile.gif

Vajej, norėčiau, kad pasisakytų kas nors, kas tuberozą mėgsta biggrin.gif Aš esu iš tų, kurie jos vengia, jei ji kvepaluose dominuoja rolleyes.gif
Kvapai, kuriuose tuberoza manęs "ant ribos" neerzina yra Christian Dior Hypnotic Poison ir Givenchy Organza biggrin.gif
Nors yra milijonas kvepalų, kuriuose yra tuberoza, bet aš jos visiškai nejaučiu smile.gif
O tarkim, Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia arba Kenneth Cole Black yra man žiauru lotuliukas.gif
Atsakyti
Nujauciu, kad man dar deriny butina - muskusas, mediena g.gif Oj as parfumiste, zuikiam juokas user posted image

Perziurejau sarasa Fragranticoj, tai kai kuriuose kvapuose nejauciu to cinkelio. Reikia koki alieju gryn to kvapo isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 gruodžio 2009 - 00:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 26, 23:46)
Smaugliau, gal ir tuberoza, bet kai nezinau grynos jos kvapo, tai tik spelioju. O kur ji dar taip garsiai isreiksta?  bigsmile.gif

man tuberoza kreminė ir balta, niekada nebūna permatoma ir skaidri, ar sausa.

JPG Fragile,
Giorgio Armani Gio,
Ch. Aguilera Inspire,
SJP Covet pure bloom,
Dior Tendre Poison,
Burberry London (natose nėra, bet man labai net yra)
L'artisan Parfumeur La chasse aux papillons,
Guerlain Mahora,
Serge Lutens Fleurs d'Oranger,
Annick Goutal Passion.

tu antrų tavo įdėtų kvepalų, deja, nepažįstu :/
Papildyta:
QUOTE(Ciquita @ 2009 12 23, 16:46)
bigsmile.gif na, lyg ir sitie. aciu labai  drinks_cheers.gif

nėr už ką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 27, 01:02)
Vajej, norėčiau, kad pasisakytų kas nors, kas tuberozą mėgsta  biggrin.gif  Aš esu iš tų, kurie jos vengia, jei ji kvepaluose dominuoja  rolleyes.gif

Man taip pat nesiseka susidraugauti su tuberoza verysad.gif o dominuojanti tuberoza (suabsoliutinus) man primena ikyru danties grezima pas stomatologa cool.gif nors teoriskai ir suprantu kompozicijos grozi
Atsakyti
Man labai panasus kvapai:
Ghost:
user posted image

ir sie JPG:
user posted image
Atsakyti

Mano nosiai panašūs: user posted image Anna Sui Secret Wish ir user posted image Salvador Dali Sea Sun in Cadaques

Bei kita "porelė"
user posted image Lalique Perles De Lalique ir user posted image Torrente L Or de Torrente
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 01 01, 08:51)

Šitie man absoliučiai nieko bendra neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 01 01, 08:51)

Oho kaip visgi žmonių nosys skirtingai kvapus priima rolleyes.gif
Man sunku įsivaizduot skirtingesnius kvapus negu Lalique Perlai ir L'Or Torrente biggrin.gif Pirmieji - pipirinis, "kamparinis" šipras, antrieji - švelni rožė, kava. Labai puikūs abeji kvapai bet totaliai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 01, 15:03)
Oho kaip visgi žmonių nosys skirtingai kvapus priima  rolleyes.gif
Man sunku įsivaizduot skirtingesnius kvapus negu Lalique Perlai ir L'Or Torrente  biggrin.gif Pirmieji - pipirinis, "kamparinis" šipras, antrieji  - švelni rožė, kava. Labai puikūs abeji kvapai bet totaliai skirtingi.

Aš net pati stebiuosi, kaip jie kažkam gali atrodyti nepanašūs, (nes netgi pardaviau likutį ir pasilikau tik atomiką perlų tik todėl, kad "kam man reikia dviejų beveik vienodų kvepalų")
dar kartą užsipurškiau ant vieno riešo vienų, ant kito - antrų. Pradžia taip, skiriasi, nesumaišyčiau, nors vis tiek yra kažkas panašaus. Kuo toliau, tuo labiau jie abu man "panašėja", po poros valandų tampa labai artimi smile.gif. Torrente lieka vos vos švelnesni. Bet giliau įkvėpus jie man abu vienodai giliai aitrūs, nežinau kas tas "aitrumas", tačiau jis man išskirtinai nuo visų kitų "riša" šituos abejus kvepalus rolleyes.gif .
Atsakyti