Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(gyneve @ 2009 12 07, 02:00)
Na mano pastebėjimai..ką manot? ar čia tik man taip atrodo:
1.user posted image iruser posted image

Sorry už tokias didelius paveiksliukus, sumažint nemoku.
Paveiksliukai skolinti iš interneto ax.gif

Aš anksčiau buvau labai didelė "i love love" gerbėja (dabar žiauriai nusibodę, nes sunaudojau daugiau negu 8 buteliukus šių lengvų kvepalų), tačiau panašumo su D&G nepastebėjau. Daug kas rašo, kad šiek kvepalai mažai kuo skiriasi vienas nuo kito. Turėsiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 07 gruodžio 2009 - 09:33
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 07, 10:33)
[size=1][/size]

Aš anksčiau buvau labai didelė "i love love" gerbėja (dabar žiauriai nusibodę, nes sunaudojau daugiau negu 8 buteliukus šių lengvų kvepalų), tačiau panašumo su D&G nepastebėjau. Daug kas rašo, kad šiek kvepalai mažai kuo skiriasi vienas nuo kito. Turėsiu omeny biggrin.gif

Sorry uz poster_offtopic.gif - zemai lenkiu galva uz istikimybe vieniems kvepalams bigsmile.gif , as nemoku buti tokia pastovi blush2.gif
Atsakyti

Voxi, kažkada girdėjau teoriją, kad ištikimybė (apskritai kaip tokia, t.y. bet kam) tėra galimybių nebuvimas ar nemokėjimas/nenoras jomis pasinaudot biggrin.gif
Taigi nežinia, ar tokioje srityje kaip parfumerija labai jau verta tos ištikimybės siekti kai kvepalų pasirinkimas yra toks milžiniškas biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas atrado kažką panašaus į vyriškus CH Men 212? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2009 12 07, 18:48)
O gal kas atrado kažką panašaus į vyriškus CH Men 212?  ax.gif

212 on Ice 4u.gif
Atsakyti
Šitie man vieną dieną labiau panašūs, kitą- mažiau g.gif ... Kaip atrodo jums, a ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 07, 14:14)
Voxi, kažkada girdėjau teoriją, kad ištikimybė (apskritai kaip tokia, t.y. bet kam) tėra galimybių nebuvimas ar nemokėjimas/nenoras jomis pasinaudot biggrin.gif
Taigi nežinia, ar tokioje srityje kaip parfumerija labai jau verta tos ištikimybės siekti kai kvepalų pasirinkimas yra toks milžiniškas biggrin.gif

biggrin.gif noreciau tiketi, jog sneki tik apie parfumerija mirksiukas.gif
Atsakyti
Man sitie labai panasus kvapai atrodo 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
kas panasaus i hugo boss intense?
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 12 08, 12:12)
Man sitie labai panasus kvapai atrodo 4u.gif
user posted image user posted image

Cia tai 100%, jau kazkada rasiau sioje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 07, 10:33)
[size=1][/size]

drinks_cheers.gif
Cia tai 100% panasumas tarp i love love ir DG light blue smile.gif
Atsakyti
o kaip jums Dior Addict ir Salvador Dali Black Lips? g.gif
user posted image ir user posted image ?
Atsakyti