Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(biologė @ 2009 11 30, 22:44)
Jeigu jūs nesuprantat anglų kalbos ir jus tenkina tie šleivi "vertimai", tai jais pati ir naudokitės, bet dėt viešai tokią "informaciją" atrodo kaip tyčiojimasis iš žmonių. Mokantys angliškai be vertėjo perskaitys, nemokantys - kita kalba info susiras arba ras, kas normaliai išverstų.
Turiu pagrindo neabejot, kad JVana puikiai moka anglų kalbą ir jos vertimas būtų geras, bet kodėl ji čia turėtų jums vertėjaut?

tokia kvaile pasijutau,tai tas google vertimas nieko vertas taip iseina doh.gif ,bet jau jus cia kokios visos jautrios ir kaip greit isizeidziat blink.gif ,o maniau ,kad kietakaktes doh.gif ,gerai nesinaudosim tuo vertimu ir kitiems nesiulysim ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 01 gruodžio 2009 - 00:17
QUOTE(katalike @ 2009 11 30, 22:50)
aš tai pritariu, kad Gaultier2 su Cristobaliu panašūs, o su Black, tai man kitos planetos biggrin.gif
tarp kitko, pastarasis man visai patinka, o tiedu absoliučiai nedomina ax.gif

Aš irgi pritariu, kad Gaultier2 su Cristobaliu panašūs drinks_cheers.gif Tik Gaultier2 man žymiai saldesni. O va Cristobal kvepaluose man būtent saldumo ir trūksta.
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 11 30, 14:35)
http://images.google...ttp...t=54&um=1
kam reikes tas supras mirksiukas.gif ,perspejau del vertimo,o kas nesupranta skaitykit angliskai biggrin.gif

Angliškas variantas geresnis! drinks_cheers.gif ačiū labai..tik analogų-panašių kvapų neradau..gal kas ką žinot panašaus..Gal net surizikuočiau nematant pikrti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyneve: 01 gruodžio 2009 - 15:00
QUOTE(gyneve @ 2009 12 01, 14:53)
Angliškas variantas geresnis!  drinks_cheers.gif  ačiū labai..tik analogų-panašių kvapų neradau..gal kas ką žinot panašaus..Gal net surizikuočiau nematant pikrti...

o kas čia tada? wink.gif
It’s basically Creed Love in Black minus the edginess.

be to, gi rašiau
QUOTE(katalike @ 2009 11 30, 16:07)
aš jų nebandžiusi, bet kitur atsiliepimuose rašo, kad į Bvlgari Pour Femme, Gucci II smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 01 gruodžio 2009 - 15:16
QUOTE(AmilkA @ 2009 11 30, 23:10)
o dabar į temą: šiandien ryte gavau naujuosius Cacharel Scarlett. pasipurškiau, visą dieną uosčiau uosčiau, svaigau svaigau - kažką juodai primena, bet taip ir neatrinkau vis dar, ką. gal kuri galit pasufleriuot kokią užuominą?.. nes man iš galvos neišeina, kol neįminsiu šitos mįslės - nenurimsiu  doh.gif

na, nepadedat - ir nereikia, pati uždaviau sau, pati ir įminiau šitą mįslę user posted image
taigi štai: Cacharel Scarlett turi aliuzijų į Juicy Couture, tik pirmieji gaivesni, šviesesni, tokie jaunesni atrodo, o pastarieji - saldesni, sunkesni, žieminiai. jėėė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 12 01, 16:09)
o kas čia tada? wink.gif
It’s basically Creed Love in Black minus the edginess.

be to, gi rašiau

blush2.gif doh.gif išsiblaškius kotai.. ačiū..varau testuot newyear.gif
Atsakyti
Čia toks tinklapis, kur galima ieškoti panašumų pagal bendrus kvepalų "bruožus"...
Pvz.: Rytų vanilė....

http://www.fragranti...al Vanilla.html

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 12 01, 23:43)
blush2.gif  doh.gif  išsiblaškius kotai.. ačiū..varau testuot newyear.gif

viena mergina tik ką sakė, kad testavo juos Douglase smile.gif tai vis tik yra pas mus tie Feerie.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 12 02, 19:15)
viena mergina tik ką sakė, kad testavo juos Douglase smile.gif tai vis tik yra pas mus tie Feerie.

yra yra. uosčiau, tai man edt ir edp - lyg visiškai skirtingi kvepalai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
ieškau vyriško kvapo atitikmens arba bent jau kažko panašaus doh.gif paveikslėlio nedėsiu, nes matau Jūs tikros specės ir gausiu velnių už nekokybę biggrin.gif Tai va, pati kažkada esu dirbus su kvepalais, bet.... esu vyrui pirkus Chanel Egoiste... bet jų žinoma jau nėra... nerandu nieko panašaus į tą kvapą... gal Jūs ką patartumėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 20:28)
Sveikos visos  4u.gif
ieškau vyriško kvapo atitikmens arba bent jau kažko panašaus doh.gif paveikslėlio nedėsiu, nes matau Jūs tikros specės ir gausiu velnių už nekokybę  biggrin.gif Tai va, pati kažkada esu dirbus su kvepalais, bet.... esu vyrui pirkus Chanel Egoiste... bet jų žinoma jau nėra... nerandu nieko panašaus į tą kvapą... gal Jūs ką  patartumėt?  g.gif

Kodėl jų nėra blink.gif
Tikrai yra. Pvz. Vilniuje Douglas, ir manau kitose pard. taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 02, 21:31)
Kodėl jų nėra blink.gif
Tikrai yra. Pvz. Vilniuje Douglas, ir manau kitose pard. taip pat.

Ot ačiū 4u.gif matyt nesąžiningai ieškojau rolleyes.gif
Atsakyti