Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(odelija1 @ 2009 11 30, 10:44)
keletas nuomoniu is interneto,google vertimas

Aš norėčiau mažiau nervingas buteliai. Manau, kad mano mėgstamiausia yra Guerlain "Bee" butelis - Bling Pakanka būti įdomus, bet ne per viršų.

Ar tu pati supranti ka ispostini?

Pavyzdziui pazymetus sakinius?

Jei ne, tai kam siunti toki posta? Tam, kad issiusti?
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 11 30, 00:05)
Merginos, o gal žinot kokius panašius į Van Cleef & Arpels Feerie.

aš jų nebandžiusi, bet kitur atsiliepimuose rašo, kad į Bvlgari Pour Femme, Gucci II smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 30 lapkričio 2009 - 16:10
QUOTE(JVana @ 2009 11 30, 16:33)
Ar tu pati supranti ka ispostini?

Pavyzdziui pazymetus sakinius?

Jei ne, tai kam siunti toki posta? Tam, kad issiusti?

nagi tai paimkit ir isverskit tokiai kaip as kur nesupranta anglu kalbos blush2.gif ,as pavyzdziui supratau,bet butu idomu,kaip jusu vertimas skambetu bigsmile.gif ,jei suprantat anglu kalba tai jums isversti gi nesunku,juk idomu ka zmones sneka apie siuos kvepalu.
Papildyta:
QUOTE(odelija1 @ 2009 11 30, 14:35)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 30 lapkričio 2009 - 17:08
Na cia,odelija,jau negraziai pavaret-"jums isversti gi nesunku" ...Gal ir nesunku,bet vertimas tai darbas,taip sakant,dirbamas uz atlygi.O nesuprantantiems ir tingintiems zodyna pavartyt,galu gale yra informacijos rusu,vokieciu,prancuzu kalba.Kvepalu yra be galo daug ir visko,ka zmones sneka,neisversi net ir noredamas,galu gale ne visu ir susidomejimo objektai sutampa.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 30, 18:19)
Na cia,odelija,jau negraziai pavaret-"jums isversti gi nesunku" ...Gal ir nesunku,bet vertimas tai darbas,taip sakant,dirbamas uz atlygi.O nesuprantantiems ir tingintiems zodyna pavartyt,galu gale yra informacijos rusu,vokieciu,prancuzu kalba.Kvepalu yra be galo daug ir visko,ka zmones sneka,neisversi net ir noredamas,galu gale ne visu ir susidomejimo objektai sutampa.

toks vaizdas susidare ,kad jus cia is vis nei vieno posto neskaitet ir nuorodos nematet,as suprantu rusu kalba ir jei tai butu rusiskai parasyta man tikrai nieko nekainuotu isversti pora sakiniu,bet pas jus turbut viskas remiasi i pinigus,gaila ax.gif
Atsakyti
Tai vaizdas klaidingas susidare,viska as perskaiciau ir nuorodas maciau. As jums ir siulau susirasti KITA ,ne jusu nurodyta ,informacijos saltini KITOKIA kalba,bet apie tuos pacius kvepalus,nes,kaip supratau,jus domina sudetis ir atsiliepimai.Pvz,nemazai apie juos parasyta www.aromat.ru,ir atsiliepimu yra,ir ne anglu kalba 4u.gif . p.s del sudeties dar galit paziuret www.fragrantica.com,ten nors ir anglu kalba,bet sudetines natos paveiksliukais-nuotraukytem parodomos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DUTĖ BARBIDUTĖ: 30 lapkričio 2009 - 18:30
DUTĖ BARBIDUTĖ, dėkui, labai patiko jūsų antras nurodytas saitas.
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 11 30, 18:08)
nagi tai paimkit ir isverskit tokiai kaip as kur nesupranta anglu kalbos blush2.gif ,as pavyzdziui supratau,bet butu idomu,kaip jusu vertimas skambetu bigsmile.gif ,jei suprantat anglu kalba tai jums isversti gi nesunku,juk idomu ka zmones sneka apie siuos kvepalu.
Papildyta:

Jeigu jūs nesuprantat anglų kalbos ir jus tenkina tie šleivi "vertimai", tai jais pati ir naudokitės, bet dėt viešai tokią "informaciją" atrodo kaip tyčiojimasis iš žmonių. Mokantys angliškai be vertėjo perskaitys, nemokantys - kita kalba info susiras arba ras, kas normaliai išverstų.
Turiu pagrindo neabejot, kad JVana puikiai moka anglų kalbą ir jos vertimas būtų geras, bet kodėl ji čia turėtų jums vertėjaut?
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 11 30, 13:44)
Aš norėčiau mažiau nervingas buteliai...etc.

čia tai kritau.... jau vien naudotis google vertėju yra kažkas nenusakomo, bet dar viešai jo padarinius paskelbti.... user posted image ir ne ant bajerio, o rimtai blink.gif

o dabar į temą: šiandien ryte gavau naujuosius Cacharel Scarlett. pasipurškiau, visą dieną uosčiau uosčiau, svaigau svaigau - kažką juodai primena, bet taip ir neatrinkau vis dar, ką. gal kuri galit pasufleriuot kokią užuominą?.. nes man iš galvos neišeina, kol neįminsiu šitos mįslės - nenurimsiu doh.gif

o jau butelaičio dizainas... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmilkA: 30 lapkričio 2009 - 22:25
QUOTE(Mizantropė @ 2009 11 13, 15:22)
Šiedu man rodosi giminingi g.gif
user posted image user posted image

o man nu labai labai panašūs šitie:
user posted image
user posted image

tik JPG daugiau rytietiškos nuotaikos turi, labiau smilkalai jaučiasi ax.gif

o su Balenciaga nerandau jokio panašumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmilkA: 30 lapkričio 2009 - 22:32
QUOTE(AmilkA @ 2009 11 30, 22:31)
tik JPG daugiau rytietiškos nuotaikos turi, labiau smilkalai jaučiasi  ax.gif
o su Balenciaga nerandau jokio panašumo  g.gif

aš tai pritariu, kad Gaultier2 su Cristobaliu panašūs, o su Black, tai man kitos planetos biggrin.gif
tarp kitko, pastarasis man visai patinka, o tiedu absoliučiai nedomina ax.gif
Atsakyti
kaip skirtingai veikia nosys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti