Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 10:57)
Mes su drauge gal paranojikės blink.gif , bet priėjom tokios išvados - kvepalai, parduodami buvusiam soclageriui ir pan. šalims, yra prastesni. Turėjau čia pirktus 'Poison'. Patiko, neblogi. Vyras važiavo į komandiruotę, į Lijoną ir parvežė man tų pačių Poison /nu vyriška logika: mačiau, kad ji kvėpinasi, reiškia, patenkinta/. Ir ką jūs manot - skyrėsi kokybė. Prancūzijoj pirkti buvo sodresni, šviežesni,i visokie kitokie. bigsmile.gif Tada draugelė irgi atliko panašų eksperimentą su kažkokiais kvepalais, jai iš Londono parvežė puskė. Buvo geresni. ax.gif OBIDNO! O jūs ką manot?

As asmeniskai manau kad nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 11:57)
Mes su drauge gal paranojikės blink.gif , bet priėjom tokios išvados - kvepalai, parduodami buvusiam soclageriui ir pan. šalims, yra prastesni. Turėjau čia pirktus 'Poison'. Patiko, neblogi. Vyras važiavo į komandiruotę, į Lijoną ir parvežė man tų pačių Poison /nu vyriška logika: mačiau, kad ji kvėpinasi, reiškia, patenkinta/. Ir ką jūs manot - skyrėsi kokybė. Prancūzijoj pirkti buvo sodresni, šviežesni,i visokie kitokie. bigsmile.gif Tada draugelė irgi atliko panašų eksperimentą su kažkokiais kvepalais, jai iš Londono parvežė puskė. Buvo geresni. ax.gif OBIDNO! O jūs ką manot?

Manau, kad kvepalai visose salyse yra vienodi (jeigu jie originalus). Nes is savo asmenines patirties, tikrai nepastebejau jokiu skirtumu, nors pirkau ir kitu saliu parduotuvese ir duty free ir internetu...Tik man nesuvokiamas vienas dalykas, is kur tiek daug gandu prigaminama, kad Lietuvoje visi kvepalai prastesni, kad testeriai geriau laiko ir kt. Juk gandai turi is kazkur atsirasti, jiems turi buti kazkoks pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
o man tai jau sitos diskusijos apie ta pati uzkniso negyvai.kur irodymai?keliu moteriskiu uosle-dar ne indikatorius.uzsakykit tyrima cia ir uzsieny pirktu kvepalu kokioj nors spec laboratorijoj,sumokekit,o kai gausit isvadas,tada ir kalbesimes.kiekviena menesi butinai islenda kokia nors 'labai pastabi' uostytoja ir visas apsviecia,kad'cia tai neoriginalai".atsisakau tiketi be irodymu,nes mano uosle rodo kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 11 16, 01:56)
Gal kas zinot i kokius kvepaliukus panasus Omnia Crystalline?  ploja.gif  flirt.gif

mano nosiai sesė dvynė user posted image
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 27, 11:07)
As asmeniskai manau kad nesamone.

drinks_cheers.gif pritariu 100 %
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2009 11 27, 11:36)
Tik man nesuvokiamas vienas dalykas, is kur tiek daug gandu prigaminama, kad Lietuvoje visi kvepalai prastesni, kad testeriai geriau laiko ir kt. Juk gandai turi is kazkur atsirasti, jiems turi buti kazkoks pagrindas biggrin.gif

Priežastis - turbūt kokiem 90 % lietuvių būdingas nevisavertiškumo kompleksas. Toks žmogus ne tik nevertina savęs, bet ir viso to, kas aplink jį - tai argi gali būt LT kvepalai tokie, kaip ir kitur - aišku, kad ne laugh.gif
Atsakyti
Sophi aciukas, butinai nuleksiu i parde patestuoti clap.gif
Atsakyti
Identiški:

user posted image

ir

user posted image

Net pati nustebau tokiu atradimu
Atsakyti
Merginos, o gal žinot kokius panašius į Van-Cleef-Arpels. user posted image. Lietuvoj nerandu jų pauostyti, o taip knieti sužinoti (bent jau buteliukas tai fantastiško grožio)ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 11 30, 01:05)
Merginos, o gal žinot kokius panašius į Van-Cleef-Arpels. user posted image. Lietuvoj nerandu jų pauostyti, o taip knieti sužinoti  (bent jau buteliukas tai fantastiško grožio)ax.gif

keletas nuomoniu is interneto,google vertimas
Van-Cleef-Arpels.I "m mąstymas violetine naujas rainelė. Arba Pink pipirai, ličiai, jūs žinote, kaip kvepalų pramonė, naujas mados atminti du jour. Jis tik atrodo, viskas eina iki Violetiniai paskutiniu.
Man turi būti tik asmuo, planeta, kad nekenčia šio butelio. Jo viršaus atrodo kaip ginklą; tu gali žaloti save, kad dalykas. Jis tiesiog man primena cheapie naujovė dovana vienas pirktų ne Walt Disney World ... Tinkerbelle iš "Peter Pan" ... tai, ką ji daro man galvoti. Man patinka Lolita Lempicka's žavinga nedaug buteliuose, bet tai tik vienas nedaro ji man. Atrodo neskoningas nėra madingas.

Féerie yra aprašytas kaip sumedėjusių gėlių su violetine kaip vyraujanti dėmesį sukūrė Grožis Antoine Maisondieu.

Van Cleef & Arpels sąrašus pažymi, kaip:
Top: World: violetinės, raudonos uogos (juodieji serbentai), Italijos mandarinų;
Širdies: bulgarų rožės ir Egipto jazminas;
Base: Iris sviesto ir vetiverijos.

Jis atveria tiksliai taip, kaip parašyta viršuje pažymi, kad pagal tikslia tvarka. Aš kvapas saldus violetine, tada uogos ten citrusų. Jis liko "uogų saldus violetinis" man for awhile, galbūt visą valandą. Kažkas, kas myli saldus Violetiniai bus meilė tai. Kaip galite įsivaizduoti, kad labai Girly ir priverčia mane galvoti apie pavasarį. Aš laukė kelias valandas ir niekada kvapas tariamas "miškinis" kokybės. Po to sausa buvo nustatytas šiek tiek mažiau saldus, o galbūt galėčiau kvapas Iris smidgen jei aš tikrai tikrai dėmesio, tačiau jis man nėra žinoma, kas pažymi, buvo, aš tiesiog pagalvojau, kad buvo violetinės ir uogos.

Trumpai tariant, Féerie yra gražus ir saldus violetine kvepalų. Tai iš esmės Creed Love Black minus edginess. Féerie yra lengva dėvėti ir labai integruotose aromatas.

Posted by Abigail ne 8/06/2008 09:58:00
Etiketės: Creed Love Black, Van Cleef ir Arpels Feerie
1 komentarai:
Tania sakė: ...
Taip, aš galiu tik pamatyti Sarah prisigretinti Audra kad grafika kaip žmogžudystė ginklo dalykas!
Aš norėčiau mažiau nervingas buteliai. Manau, kad mano mėgstamiausia yra Guerlain "Bee" butelis - Bling Pakanka būti įdomus, bet ne per viršų.

Atsakyti
Oi ačiū, pakėlėt nuotaiką vidury darbo dienos lotuliukas.gif
Ypač žavūs tokie kvepalų aprašymai:
"Taip, aš galiu tik pamatyti Sarah prisigretinti Audra kad grafika kaip žmogžudystė ginklo dalykas!"

odelija1, na kuriems galams čia dėt šituos paistalus? Įdėkit originalo kalba arba vien nuorodas, dauguma supranta angliškai, o kam reikės - tai pačios tuo google vertėju sugebės pasinaudot ir žmonių nejuokins.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 11 29, 21:17)
Identiški:

ir

Net pati nustebau tokiu atradimu

blink.gif Toli gražu! Tikrai tikrai ne blink.gif vienus ir kitus turėjau, tai arden negalėjau kvapo pernešt, sukeldavo didelius galvos skausmus doh.gif , o versace vieni mylimiausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineT: 30 lapkričio 2009 - 13:13
QUOTE(biologė @ 2009 11 30, 14:07)
Oi ačiū, pakėlėt nuotaiką vidury darbo dienos lotuliukas.gif
Ypač žavūs tokie kvepalų aprašymai:
"Taip, aš galiu tik pamatyti Sarah prisigretinti Audra kad grafika kaip žmogžudystė ginklo dalykas!"

odelija1, na kuriems galams čia dėt šituos paistalus? Įdėkit originalo kalba arba vien nuorodas, dauguma supranta angliškai, o kam reikės - tai pačios tuo google vertėju sugebės pasinaudot ir žmonių nejuokins.

http://images.google...ttp...t=54&um=1
kam reikes tas supras mirksiukas.gif ,perspejau del vertimo,o kas nesupranta skaitykit angliskai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 30 lapkričio 2009 - 13:37
user posted image ir user posted image

Vienok, nieko nuostabaus, nes abu yra to paties laikmečio parfumerinės "žvaigždės".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 lapkričio 2009 - 16:01