QUOTE(gyneve @ 2009 11 30, 01:05)
Merginos, o gal žinot kokius panašius į Van-Cleef-Arpels.
![user posted image](http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/F%C3%A9%C3%A9rie-Van-Cleef-Arpels.jpg)
. Lietuvoj nerandu jų pauostyti, o taip knieti sužinoti (bent jau buteliukas tai fantastiško grožio)
keletas nuomoniu is interneto,google vertimas
Van-Cleef-Arpels.I "m mąstymas violetine naujas rainelė. Arba Pink pipirai, ličiai, jūs žinote, kaip kvepalų pramonė, naujas mados atminti du jour. Jis tik atrodo, viskas eina iki Violetiniai paskutiniu.
Man turi būti tik asmuo, planeta, kad nekenčia šio butelio. Jo viršaus atrodo kaip ginklą; tu gali žaloti save, kad dalykas. Jis tiesiog man primena cheapie naujovė dovana vienas pirktų ne Walt Disney World ... Tinkerbelle iš "Peter Pan" ... tai, ką ji daro man galvoti. Man patinka Lolita Lempicka's žavinga nedaug buteliuose, bet tai tik vienas nedaro ji man. Atrodo neskoningas nėra madingas.
Féerie yra aprašytas kaip sumedėjusių gėlių su violetine kaip vyraujanti dėmesį sukūrė Grožis Antoine Maisondieu.
Van Cleef & Arpels sąrašus pažymi, kaip:
Top: World: violetinės, raudonos uogos (juodieji serbentai), Italijos mandarinų;
Širdies: bulgarų rožės ir Egipto jazminas;
Base: Iris sviesto ir vetiverijos.
Jis atveria tiksliai taip, kaip parašyta viršuje pažymi, kad pagal tikslia tvarka. Aš kvapas saldus violetine, tada uogos ten citrusų. Jis liko "uogų saldus violetinis" man for awhile, galbūt visą valandą. Kažkas, kas myli saldus Violetiniai bus meilė tai. Kaip galite įsivaizduoti, kad labai Girly ir priverčia mane galvoti apie pavasarį. Aš laukė kelias valandas ir niekada kvapas tariamas "miškinis" kokybės. Po to sausa buvo nustatytas šiek tiek mažiau saldus, o galbūt galėčiau kvapas Iris smidgen jei aš tikrai tikrai dėmesio, tačiau jis man nėra žinoma, kas pažymi, buvo, aš tiesiog pagalvojau, kad buvo violetinės ir uogos.
Trumpai tariant, Féerie yra gražus ir saldus violetine kvepalų. Tai iš esmės Creed Love Black minus edginess. Féerie yra lengva dėvėti ir labai integruotose aromatas.
Posted by Abigail ne 8/06/2008 09:58:00
Etiketės: Creed Love Black, Van Cleef ir Arpels Feerie
1 komentarai:
Tania sakė: ...
Taip, aš galiu tik pamatyti Sarah prisigretinti Audra kad grafika kaip žmogžudystė ginklo dalykas!
Aš norėčiau mažiau nervingas buteliai. Manau, kad mano mėgstamiausia yra Guerlain "Bee" butelis - Bling Pakanka būti įdomus, bet ne per viršų.