Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(prokurotaite @ 2009 10 30, 16:26)
Labai panasus D&G light blue ir Moschino love love , man tai jie identiski  smile.gif

drinks_cheers.gif man jie irgi panasus,bet labiau patinka moschino I love love
Atsakyti
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 13, 21:56)
drinks_cheers.gif  man jie irgi panasus,bet labiau patinka moschino I love love

man irgi,bet nezinau kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 11 09, 22:01)

o gal dar bent vieną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 15, 22:26)
o gal dar bent vieną? smile.gif

http://www.luckyscen...Fragrances.html

(puslapis ne tam skirtas, bet išsirinkus kokius nors kvepalus, pasiūlo dar keletą, kurie galėtų patikti)
Atsakyti
Gal kas zinot i kokius kvepaliukus panasus Omnia Crystalline? ploja.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 11 16, 02:56)
Gal kas zinot i kokius kvepaliukus panasus Omnia Crystalline?  ploja.gif  flirt.gif

ir man butu idomu,nuostabus kvepalai bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai panasus (bazines aromato natos)
Guerlain Idylle

user posted image

ir Stella by Stella McCartney

user posted image

Atsakyti
O man labai panasus pasirode Cacharel Anais Anais ir Jesus del Pozo in White ( tik situ toks tyresnis kvapas).
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 20 lapkričio 2009 - 19:25
Ant mano odos tiesiog stulbinanciai panasus CD HYPNOTIC POISON ir KEIKO MECHERI DATURA BLANCHE.
Atsakyti
Tai nieks nezinot? mastau.gif
Atsakyti
Mes su drauge gal paranojikės blink.gif , bet priėjom tokios išvados - kvepalai, parduodami buvusiam soclageriui ir pan. šalims, yra prastesni. Turėjau čia pirktus 'Poison'. Patiko, neblogi. Vyras važiavo į komandiruotę, į Lijoną ir parvežė man tų pačių Poison /nu vyriška logika: mačiau, kad ji kvėpinasi, reiškia, patenkinta/. Ir ką jūs manot - skyrėsi kokybė. Prancūzijoj pirkti buvo sodresni, šviežesni,i visokie kitokie. bigsmile.gif Tada draugelė irgi atliko panašų eksperimentą su kažkokiais kvepalais, jai iš Londono parvežė puskė. Buvo geresni. ax.gif OBIDNO! O jūs ką manot?
Atsakyti