Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(Evah @ 2009 01 14, 15:36)
Kai rodosi žegnotis reikia  biggrin.gif O kad neprirašiau švelninamųjų žodelių ir išsišiepusių smailikų tame poste, dar nereiškia, kad visus nenišinius kvepalus vadinu skystalais ir kompotais. Nesikabinėkit prie žodžių mirksiukas.gif

Kad aš netikinti, tai žegnojimasis gali ir nepadėti g.gif

O prie ko čia išsišiepę smailikai? unsure.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai beigi subjektyviai linkstu prie Ferrari nuomonės, kad skystalas yr - vasarkvapis, trumpalaikis, o kompotas - galbūt, populiarus kvapas, bet neturintis savyje razinkos ar ką...? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 14 sausio 2009 - 15:41
Nuomonė a la Minerva: kompotas - kvepalai, kvapu primenantis rausvą gėlyčių-uogyčių mišinį, vandeniu atskiestą, kitaip sakant, normalų kompotą smile.gif Taigi, Guerlain Insolence, YSL Baby doll, etc. yra kompotai.

Dar gali būti arbatos, bet čia jau kita opera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 01 14, 15:41)
Nuomonė a la Minerva: kompotas - kvepalai, kvapu primenantis rausvą gėlyčių-uogyčių mišinį, vandeniu atskiestą, kitaip sakant, normalų kompotą smile.gif Taigi, Guerlain Insolence, YSL Baby doll, etc. yra kompotai.

Na, čia turbūt nuo asmeninio supratimo priklauso g.gif Insolence, nors ir uoginiai-gėliniai - mano nosiai ne kompotas. Kompotais pavadinčiau Bright Crystal, Addict2, Envy Me ir kt....

O šiaip - kiek nusibodo tos etiketės: kompotai, skystalai ir pan. Gal kažkam tie patys kompotai yra mylymiausi kvepalai, o tokiose žinutėse jioe elementariai sudirbami vienu žodžiu.

Ir Evah, - jei jau visoms galima komentuoti įvairius subjektyvių pasisakymus, tai ir ankstesnį mano komentarą traktuokite kaip eilinį komentarą, o ne kabinėjimąsi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 14 sausio 2009 - 15:49
QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 15:45)
Na, čia turbūt nuo asmeninio supratimo priklauso g.gif Insolence, nors ir uoginiai-gėliniai - mano nosiai ne kompotas. Kompotais pavadinčiau Bright Crystal, Addict2, Envy Me ir kt....

Rimaz, žinoma, kad nuo asmeninio - todėl ir rašiau, kad "nuomonė a la Minerva" smile.gif Gerai pagalvojus, Insolence ko gero "uogienėms" priskirčiau - kaip ir kokį Lalique "Amethyste" g.gif biggrin.gif

p.s. Nereaguokite taip jautriai 4u.gif Su kvepalų klasifikacijomis išties yra nemažai painiavos, todėl tenka asmenines susikurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 14 sausio 2009 - 15:49
QUOTE(Minerva @ 2009 01 14, 15:46)
Rimaz, žinoma, kad nuo asmeninio - todėl ir rašiau, kad "nuomonė a la Minerva" smile.gif Gerai pagalvojus, Insolence ko gero "uogienėms" priskirčiau - kaip ir kokį Lalique "Amethyste" g.gif biggrin.gif

p.s. Nereaguokite taip jautriai 4u.gif Su kvepalų klasifikacijomis išties yra nemažai painiavos, todėl tenka asmenines susikurti.

Neatkreipiau dėmesio į pradžią biggrin.gif O Amethyste - sakyčiau uogieniniai, krynai trinti juodieji serbentai su cukrumi smile.gif

Nereaguoju aš nei jautriai, nei asmeniškai. Mano kvepalų paminėtųjų tarpe nėra, tai kokie jau čia asmeniškumai irnesakyk.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 14 sausio 2009 - 15:52
QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 15:45)
Gal kažkam tie patys kompotai yra mylymiausi kvepalai, o tokiose žinutėse jioe elementariai sudirbami vienu žodžiu.

Bet ar tikrai tai nėra psichologinė problema, o ne pavadinimo problema? g.gif Man, pvz. patinka YSL Baby doll. Visiškas kompotas. Bet dėl to, kad jie tikrai kompotas, man nei šilta, nei šalta. Nes jie man patinka nepriklausomai nuo jų įvardinimo.

Atitinkamai, dalis mano kvepalų įvardinami kaip bobutiški, dar viena dalis - tik laidotuvėms tinkami. Ar dėl to reikia pykti ir eiti iš proto? - tikrai ne. Nes kvepalus mėgstame nepriklausomai nuo jų įvardinimo. O jeigu jautrumas pasireiškia išgirdus "kompotas", "bobutiški" ar dar kaip nors, tai gal tie kvepalai ne taip jau ir patinka?

Mano žaidimų aikštelėje vienas vyriškis pareiškė, kad jam labai patinka Aqua di Gio. Leptelėjau, jog tai - itin populiarus vyriškas kompotas, į ką jis šypsodamasis atsakė: "Tebūnie. vis tiek jie man labai patinka smile.gif". Turbūt čia ir yra visa esmė - nesvarbu, kas ką kalba ar įvardina, svarbu yra asmeninė simpatija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 14 sausio 2009 - 15:59
"skystalas" skamba menkinančiai. iš čia ir diskusija g.gif su kokiu emociniu užtaisu yra "kaimietis" ir palyginkim pvz., "kaimo žmogus" smile.gif čia panašiai...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 14, 16:00)
"skystalas" skamba menkinančiai. iš čia ir diskusija g.gif su kokiu emociniu užtaisu yra "kaimietis" ir palyginkim pvz., "kaimo žmogus" smile.gif čia panašiai...

Na, "skystalą" gal ir galima pvz. "vandenėliu" pakeisti smile.gif
Atsakyti
O vat man laaaabai patinka Yves Rocher "Comme Une Evidence" skystaliukai. Nu bet jie tokie ir yra... O vat Paco Rabanne 1 Million - man grynai slyvų kompotas, pagardintas gvazdikėliais. Todėl man jie - kompotiniai. Bet tai tik mano keiksmažodis nuomonė. Ir jei kas paklausia mano nuomonės apie šiuos kvepalus, taip ir sakau, kaip man atrodo: skystaliukas ir kompotas... o pasakyti, kad vieni priklauso gėliniams šiprams, o kitas - medienos-prieskonių grupei - neypatingai informatyvu... Tai tik mano nuomonė.
Va dar balionas, kad nieks nesupyktų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 14 sausio 2009 - 16:05
QUOTE(Minerva @ 2009 01 14, 15:56)
Bet ar tikrai tai nėra psichologinė problema, o ne pavadinimo problema? 

Atitinkamai, dalis mano kvepalų įvardinami kaip bobutiški, dar viena dalis - tik laidotuvėms tinkami. Ar dėl to reikia pykti ir eiti iš proto? - tikrai ne. Nes kvepalus mėgstame nepriklausomai nuo jų įvardinimo. O jeigu jautrumas pasireiškia išgirdus "kompotas", "bobutiški" ar dar kaip nors, tai gal tie kvepalai ne taip jau ir patinka?

Taip, išties tai psichologinė problema. Ir puiku, kad lipdomos etiketės tavęs konkrečiai ar dar kažko nebejaudina. Bet mano nuomone, toms, kurios čia ateina turėdamos gerokai mažiau žinių nei kai kurios subforume ilgą laiką dalyvaujančios, dažnai sureaguoja neigiamai į tokius pavadinimus ar kategoriškus apibendrinimus. O neigiamai - dėl to, kad šiame forume "bobutiški" kvepalai - tai "lygis", o "kompotai" - ...
Aj, žodž labai toliau nesiplėtojant, norėtųsi tiesiog kartais mažiau kategoriškumo (nors turbūt utopija toks noras) g.gif
Atsakyti
straige, su tuo 'keiksmažodis" kiekvienoje temoje atrodai tikrai kvailai. Nors apie tamstą taip nepasakyčiau 4u.gif

Rimaz, tavo pozicija ir Minervos labai aiški, suprantama. Kaip ir tas "kategorizavimas" pagal itin subjektyvius suvokimus ar uosles. Man ši diskusija labai primena pvz. kosmetikos linijų skirstymus į "lygis" ar "nelygis". Ir kt. objektus, kur vyrauja popsas ir snobiški sureikšminimai.
Atsakyti