Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(MilGana @ 2009 10 21, 18:41)
a ne??? Reikes Givenchy Organza patestuoti  bigsmile.gif

nezinau,cia gal tik man taip "susviete" biggrin.gif beje,testavau faubourg edt, ne edp.
Atsakyti
Mano nosiai panašūs Kenzo tigras ir Etro Etra ax.gif Man abu sukelia asociacijas su saldinta žaliąja arbata biggrin.gif
Atsakyti
Suos dienos atradimas. Man labai panasus ypac vidutinias natos ir baze:
Madame Rochas
user posted image
Caleche Hermes
user posted image
Atsakyti
Vakar pabandziau ant rieso siu kvepalu user posted image
ir kuo toliau tuo labiau jie man primindavo user posted image butent savo astrumu...
Atsakyti
user posted image
su sitais panasus labai,labai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2009 10 21, 19:28)
Moschino "I Love Love",ir DG "light blue",labai panasiai.

Man jie visai nepanasus
Atsakyti
man tai panašūs
user posted imageiruser posted image
ne ta prasme, kad galima vieną kitu pakeisti. nes Boudoir labiau prislopinti, dulkėti, ramūs, o Libertine - žaižaruojantys, rūgštūs, ekspresyvūs. bet abiejuose ta pati kramtoškė. tarsi tas pats kraujas ir skirtingi temperamentai.
Atsakyti
o man sitie panasus

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas bus toks mielas ir žinovas ir padės... ax.gif

aš dievinu Clinique Happy, bet jis man taip trumpai laiko, nu nenormaliai trumpai netgi pavadinčiau... bandžiau pati ieškoti kas būtų panašu, bet užsienyje radau teigiančių, kad nėra... natos iš tiesų labai jau tokios įdomios... bet gal visgi? unsure.gif pamenu, lyg ir netyčia kažkada radau biteplius.lt berods forume, kad kažkas palygino jį su kažkokiu iš Avon ir dar teigė, kad pastarasis žymiai geriau laiko g.gif , bet dabar nepamenu kokiu... doh.gif tuomet neatkreipiau dėmesio, o ir Avon man kažkaip nepatikimai pasirodė... bet dabar mielai išbandyčiau, nes Clinique kvapas man toks artimas, toks fajnas, bet labai piktina tas nelaikymas doh.gif
Atsakyti
Labai panasus D&G light blue ir Moschino love love , man tai jie identiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 10 29, 22:10)
Man jie visai nepanasus

Pritariu, ir man jie visiškai nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas atrodo panasius i user posted image
Norisi kazko tokio gundancio....
Atsakyti