Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Man labai panašūs Salvador Dali for women ir Chanel no.5 , tik neatrenku ar į edt ar edp 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 18 spalio 2009 - 10:30
[quote=vavuum,2009 10 16, 12:44]
Nueikit į parduotuvę ir pati pasižiūrėsite,taip bus geriausiai 4u.gif Visada geriausia yra asmeninė patirtis biggrin.gif
Mūsuose juk abeji kvepaliukai pardavime yra.
[/quote]

I parduotuve, kai nueinu vis pamirstu arba nematau My Couture lotuliukas.gif. O beto as jusu nuomoniu prasau parasyti ax.gif
[/quote]
parduotuveje My Couture neberasite ir panasumo su HOT COUTURE visiskai neturi schmoll.gif ,My Couture sakyciau panasus i Organza,bet daug svelnesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai panasus ant odos.
user posted image
user posted image

Atsakyti
Man panasus

user posted image

ir

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Man pasirode panasus Hermes 24 Faubourg bazinese natose su Givenchy Organza pradinese natose smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Yves Rocher Naturelle EdT
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
mano nosiai identiški:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 10 20, 00:30)
Yves Rocher Naturelle EdT
user posted image
ir
user posted image

TIKRAI TIKRAI PANAŠŪS. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif smile.gif Pati abiejus turiu. Ir galiu pasakyti, kad jie identiški. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2009 09 27, 19:10)
Man labai panasus Chanel chance eau fraiche ir Miss Dior cherie L'eau  smile.gif . Labai!

sitie mano nosiai taip pat labai panasus smile.gif
Atsakyti
ieskau pigesnes alternatyvos moshnino cheap and chick (0raudonas su juodu) arba dior hypnotic poison'ui.
gal radot ka panasaus i situos 2? ax.gif
Atsakyti
Moschino "I Love Love",ir DG "light blue",labai panasiai. Turejau tuos moschino,tai drauges pastoviai klausdavo,ar cia light blue... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2009 10 19, 23:06)
Man pasirode panasus Hermes 24 Faubourg bazinese natose su Givenchy Organza pradinese natose  smile.gif  blush2.gif

a ne??? Reikes Givenchy Organza patestuoti bigsmile.gif
Atsakyti