Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

user posted image
user posted image
Du broliai, beje Trussardi man labiau banditiskas wub.gif

user posted image
ir
user posted image
Cia ir vel man labiau prie sirdies Trusardi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 23 rugsėjo 2009 - 10:11
Galite uzmetyti mane akmenimis, bet man labai panasus kvapai (bazines aromato natos):

AGENT PROVOCATEUR
user posted image

ir

SISLEY Soir De Lune Eau De Parfum

user posted image
Atsakyti
Mano nosiai, ypač kai nuvėsta, yra panašūs user posted image ir user posted image
Atsakyti
o gal kas zinot koki klona siems 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai panasus Chanel chance eau fraiche ir Miss Dior cherie L'eau smile.gif . Labai!
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2009 09 27, 19:10)
Man labai panasus Chanel chance eau fraiche ir Miss Dior cherie L'eau  smile.gif . Labai!

Tikrai taip drinks_cheers.gif Ir man i siuos dar Versace 'versence' (rodos toks pavadinimas - zalieji) panasus kazkuo.
Atsakyti
Nežinau ,ar man vaidenasi,bet
user posted image

kažkur vidurinėse natose pradeda panėšėti į
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 10 16, 09:29)
Nežinau ,ar man vaidenasi,bet

Nesivaidena biggrin.gif Aš juos abu turiu ir galiu patvirtint, kad bazėje Fleur Oriental tampa gana Shalimar'iškai vaniliškas smile.gif Bet lygint galima tik su Shalimar EDT.
Atsakyti
Chanel Coromandel labai panasiai kvepia kaip Prada by Prada. Tik coromandel kiek svelnesnis. Nelabai "pazistu" sudedamuju daliu kvapus, gal galetu kas paaiskinti, kokios natos duoda ta panasuma. Taip, taip, ziurejau tas natas, bet, kaip minejau, noreciau labiau patyrusiu parfumerisciu komentaru. Abu kvapai tobuli. Mano nosiai.
Atsakyti
Sveikos,
Nezinau ar cia pataikiau, bet norejau pasiklausti del siu kvepaliuku:
Givenchy "Hot Couture"user posted image
Givenchy "My Couture"user posted image
Gal atsirastu mergaiciu, zinanciu abu siuos kvapus ir galbut galetumet juos palyginti, ar jie panasus??? Aciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 16, 09:44)
Nesivaidena biggrin.gif Aš juos abu turiu ir galiu patvirtint, kad bazėje Fleur Oriental tampa gana Shalimar'iškai vaniliškas  smile.gif Bet lygint galima tik su Shalimar EDT.

Tada gerai cool.gif biggrin.gif

QUOTE(vavuum @ 2009 10 16, 11:52)
Sveikos,
Nezinau ar cia pataikiau, bet norejau pasiklausti del siu kvepaliuku:
Givenchy "Hot Couture"user posted image
Givenchy "My Couture"user posted image
Gal atsirastu mergaiciu, zinanciu abu siuos kvapus ir galbut galetumet juos palyginti, ar jie panasus??? Aciu!!!!

Nueikit į parduotuvę ir pati pasižiūrėsite,taip bus geriausiai 4u.gif Visada geriausia yra asmeninė patirtis biggrin.gif
Mūsuose juk abeji kvepaliukai pardavime yra.
Atsakyti
Nueikit į parduotuvę ir pati pasižiūrėsite,taip bus geriausiai 4u.gif Visada geriausia yra asmeninė patirtis biggrin.gif
Mūsuose juk abeji kvepaliukai pardavime yra.
[/quote]

I parduotuve, kai nueinu vis pamirstu arba nematau My Couture lotuliukas.gif. O beto as jusu nuomoniu prasau parasyti ax.gif
Atsakyti