Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Organza siek tiek panasus i Champs Elysees + Tresor.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 09 20, 11:59)
Jie jau yra LT? Kokioj parduotuvėj? Jei į Deep Red yra panašumo, tai man gal turėtų patikti  g.gif  Norėjau užsakyt ant nematuškių, vien iš pavadinimo  rolleyes.gif , bet dabar reiks eit, testuot.

Akropolio Kristianoje ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, į kuriuos dabar pardavime esančius kvepalus yra panašus CORIANDRE by Jean Couturier.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 22 rugsėjo 2009 - 00:09
Dėl itin ryškios kalendros pradinėse natose ir dėl stiprios rožės širdies natose, man į "Coriandre" panašumo turi Sisley "Soir de Lune" (šitų yra Douglase), Parfums de Rosine "Une folie de rose", Gucci "L'arte di Gucci". Be to, šie visi kvapai priklauso tai pačiai šiprinių šeimai, taigi, panašus ir jų "skambėjimo" ant odos pobūdis, ryškus "šleifas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 22 rugsėjo 2009 - 08:05
user posted image
jo malone blue agava & cacao, labai primine:
user posted image
Atsakyti
Gal žinote, į ką panašus yra Rochas Aquawoman? Labai ieškau šitų kvepalų arba bent jau panašių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 09 22, 12:20)
Gal žinote, į ką panašus yra Rochas Aquawoman? Labai ieškau šitų kvepalų arba bent jau panašių blush2.gif

tai, kad dar yra siu kvepalu pirkti mirksiukas.gif perfume.lt ir scented.lt berods maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 09 22, 13:20)

Man labai panasus Escada into the Blue 4u.gif
Atsakyti
Atimkim is Cinema vanile, pridekim paciules ir voila, Elle smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 09 23, 07:28)
Atimkim is Cinema vanile, pridekim paciules ir voila, Elle smile.gif

Visiškai pritariu ir man jie panašūs smile.gif ir abu labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 23 rugsėjo 2009 - 09:49
QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 07, 14:33)
Secret Obsession širdies natose irgi yra tuberozos, bet man jinai nėra ryški. Tikrai ne tokia kaip Mahoroje.
Tačiau tai nereiškia, kad Secret Obsession blogi ax.gif  Pvz. man jie patinka, jaukus rudeniui labai tinkantis kvapas.

įsitaisiau visgi ir sau Secret Obsession..
dabar jau pritariu,Ingėnai,teisi buvai - nėra jie tokie panašūs į Mahora.
vis tik patinka man jazminas su vanile bazėje. Šis SObs variantas - toks iš vykusiųjų..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 09 23, 10:49)
Visiškai pritariu ir man jie panašūs smile.gif ir abu labai patinka.

Elle man labai patinka, turiu ir naudoju, reikes dar karta pratestuot Cinema, nes kaz kada, labai senai, uosciau tik prabegom ax.gif
Atsakyti