Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

kas dar jaučia sentimentus THAIS, bet negali jų gauti:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 rugsėjo 2009 - 14:00
QUOTE(shopingas @ 2009 09 08, 02:12)
Avon tuos senokai teke uostyt, tai gal nelabai gerai pamenu, bet kiek pamenu, tai man jie priesingi visiskai. D&G i saltuma, o Avon i siltuma kvapas.

man panasuma duoda tie citrusai ir obuolys... blush2.gif Beje, man True Glow vieninteliai patinkantys kvepalai is visu Avon.
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image

Atsakyti
Ne ten pataikiau, atleiskit naujokei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 08 rugsėjo 2009 - 19:41
QUOTE(Ferrari @ 2009 09 08, 19:40)
Ne ten pataikiau, atleiskit naujokei  4u.gif

Ne nu tu Ferrari pavarai. blink.gif Visai gedos neturi, tai ka visas 100 nori sen privaryti? Kur nenueini visur tu atsizimejai. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 08, 21:49)
Ne nu tu Ferrari pavarai. blink.gif  Visai gedos neturi, tai ka visas 100 nori sen privaryti? Kur nenueini visur tu atsizimejai. blink.gif  blink.gif

Bijai, kad surinkus 100 žinučių, ateisiu ten, kur tamstelė atsižymėjus tongue.gif
Gi sakiau, pensiniam amžiui nėra ko gėdytis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 09 08, 20:53)
Bijai, kad surinkus 100 žinučių, ateisiu ten, kur tamstelė atsižymėjus  tongue.gif
Gi sakiau, pensiniam amžiui nėra ko gėdytis  irnesakyk.gif

Tai aisku bijau. Galvojau nors trumpam pailsesiu nuo taves. Ale ziuriu tu cia isibegejai kad nesustabdyti taves.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 08 12, 14:15)
Sakyciau mano uoslei labai panasumo yra tarp Trussardi INSIDE ir MaxMaros  rolleyes.gif

O man, tai visai panasumo tarp ju nera... MaxMara tai zemuoge man tikra, o Trussardi iskart i nosi duoda vaistais, o paskui atsidaro siltas medienos kvapas... ax.gif Tai mano nuomone, nes abu du kvepaliukus turiu blush2.gif
Atsakyti
Siandien ant rankos isbandinejau Michael Kors 'very hollywood' ir Marc Jacobs 'lola' - vistiek darbe nelabai ka buvo veikt, tai vis uostinejau, ziurejau kaip keiciasi sie kvapai. Ir visai netiketai uzuodziau i ka panasus MK kvepaliukai.

user posted image

Ir Annick Goutal 'un matin d'orage':
user posted image

Man jie pasirode labai labai artimi kvapai, vos ne tas pats. Pradzioj tik skiriasi, bet po to vienodai nugula ant odos. Na nebent toks nedidelis skirtumas, kad AG kartumas daugiau is zieves, o MK is lapu.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 03, 16:11)
Sveikutės 4u.gif  Visos temos neperskaičiau, gal jau ir lyginot, bet man panašūs
Dolce Gabbana Light blue ir Moschino I love love
user posted imageuser posted image
Kai kažkada negavau Light blue pirkti Kristianoje (senais laikais  blush2.gif ), man pasiūlė labai panašius. Man jie tikrai pasirodė panašūs.

Sitie kvapai ir man labai panasus.. Pati turejau ir vienus ir kitus.. Labai panasus ir labai skaniai kvepia.. wub.gif
Atsakyti
Man panasus, nevisai, bet kaz kokiom natom bigsmile.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 09 06, 15:28)
drinks_cheers.gif Žinau ir labai gerai, bet gaila kad Lietuvoj kai dingo, tiek nieko panašaus taip ir neradau verysad.gif Šitie labai thumbup.gif

drinks_cheers.gif vat butent, net uzsienio rimtesnese internetinese parduotuvese nerandu, parsisiusciau, nes kvapas tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti