Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(kytia @ 2009 09 03, 20:36)
Pupa Fiorilu... gal kas zinot i ka jie panasus, nes neber Lietuvoje  verysad.gif

user posted image

negi shitu niekas nezinot?  verysad.gif

drinks_cheers.gif Žinau ir labai gerai, bet gaila kad Lietuvoj kai dingo, tiek nieko panašaus taip ir neradau verysad.gif Šitie labai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image IR user posted image
Abu nuostabūs, vadinu CdG Avignon'ą jaunesniuoju (šiuo atveju - lengvesniu, skaidresniu) Juozuko pusbroliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinaurb @ 2009 09 01, 19:27)
Sveikutės...
Gal žinote į ką panašus La Perla Eclix kvapas...
Šiame forume jau buvo vienas kvapas nurodytas, bet ir jo jau nebėra pirkti... 
Buvo super kvepalai ir niekaip nieko panašaus nerandu...

????
Atsakyti
Siandien Saks5thAvenue su Guerlain konsultantu aptarinejom kvepalus (prie to stendo, kur limituoti ir nevisur parduodami ju kvepaliukai stovi), tai kai dave siuos pauostyt, iskart supratau ka primena.

Guerlain 'Les Voyages Olfactifs 02 Paris-New York'
user posted image

Guerlain 'Aqua Allegoria Figue - Iris':
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alinaurb @ 2009 09 06, 18:22)

į nieką 4u.gif
man atrodo,kad panašių kaip ir nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 07 rugsėjo 2009 - 09:11
QUOTE(Minerva @ 2009 09 06, 13:14)
Nė lašelio panašumo  blink.gif Mahoroje žudančios tuberozos...

nu va ne man vienai..
kazkas buvo sudomine CK secret obsession'uose,bet dabar jau as ju nebeikertu.... kazkas raso,kad jie i mahora panasus,bet tada tuo labiau nesuprantu kuo.

ok,aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 06, 13:38)

tai velniop ta secret obsession, bala jo nemate. nebent isleis koki intence'a,tada pauostysim is naujo..

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 09 07, 09:19)
nu va ne man vienai..
kazkas buvo sudomine CK secret obsession'uose,bet dabar jau as ju nebeikertu.... kazkas raso,kad jie i mahora panasus,bet tada tuo labiau nesuprantu kuo.

ok,aciu 4u.gif
Papildyta:
tai velniop ta secret obsession, bala jo nemate. nebent isleis koki intence'a,tada pauostysim is naujo..

Secret Obsession širdies natose irgi yra tuberozos, bet man jinai nėra ryški. Tikrai ne tokia kaip Mahoroje.
Tačiau tai nereiškia, kad Secret Obsession blogi ax.gif Pvz. man jie patinka, jaukus rudeniui labai tinkantis kvapas.
Atsakyti
user posted image

man labai panasus i

user posted image

ypac virsutines natos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 07, 14:33)
Secret Obsession širdies natose irgi yra tuberozos, bet man jinai nėra ryški. Tikrai ne tokia kaip Mahoroje.
Tačiau tai nereiškia, kad Secret Obsession blogi ax.gif  Pvz. man jie patinka, jaukus rudeniui labai tinkantis kvapas.

as,matai, "is kito galo" einu g.gif Man mahora patinka, tik kad nebeturiu jos. sakau gal priglausti vietoje ju bandau vis bandau SObs....man jame muskatas taip graziai man jauciasi.

pasmalsausiu - turi abu? ar tiesiog znai abu kvapus?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 09 07, 14:47)
as,matai, "is kito galo" einu g.gif  Man mahora patinka, tik kad nebeturiu jos. sakau gal priglausti vietoje ju bandau vis bandau SObs....man jame muskatas taip graziai man jauciasi.

pasmalsausiu - turi abu? ar tiesiog znai abu kvapus?

Žinau abu kvapus. Bet jau su Mahora tai aš nedraugauju schmoll.gif Mane žudančiai veikia jos tuberozų puokštė (nesu tuberozų mėgėja).
O Secret Obsession - tai ramumo įsiskūnijimas lyginant su Mahora. Kvėpindamasi Secret Obsession net nesusimąsčiau apie juose esančias tuberozas, reiškia, jų yra ten saikingai.
Vienu žodžiu lyginti šių kvepalų tikrai nereiktų , jie absoliučiai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 07, 16:47)
Žinau abu kvapus. Bet jau su Mahora tai aš nedraugauju schmoll.gif  Mane žudančiai veikia jos tuberozų puokštė (nesu tuberozų mėgėja).
O Secret Obsession - tai ramumo įsiskūnijimas lyginant su Mahora.  Kvėpindamasi Secret  Obsession net nesusimąsčiau apie juose esančias tuberozas, reiškia, jų yra ten saikingai.
Vienu žodžiu lyginti šių kvepalų tikrai nereiktų , jie absoliučiai skirtingi.

supratau.
dekui uz komentara mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 09 07, 14:46)
ypac virsutines natos  g.gif

Avon tuos senokai teke uostyt, tai gal nelabai gerai pamenu, bet kiek pamenu, tai man jie priesingi visiskai. D&G i saltuma, o Avon i siltuma kvapas.
Atsakyti