Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

o man "Venice" atrodo panasus su Dior "Addict" ax.gif

user posted image user posted image

ir dar

Perles de Lalique siek tiek panasus su YSL Elle, tik pastarieji saldesni, o perlai "sausesni"

Atsakyti
Pirma karta pasipurskus SJP "Covet" apeme jausmas, jog buciau pasikvepinusi su savaisiais Estee Lauder "Intuition" blink.gif biggrin.gif Ar dar kas nors izvelgia juose panasumo ar tiesiog tadien nelabai tiksliai suvokiau kvapa? g.gif
Atsakyti
Mano nosiai panašūs L'par Kenzo ir Lanvin "Eclat arpege" smile.gif
Atsakyti
gal kas ant greičio surastų į ką panašūs vyriškieji PACO Paco Rabanne?

ieškojau pagal tas natas: citrus, green tea, musk. Bet gal kas geriau už mane rastumėt, nes aš man regis nugrybavau unsure.gif o jei ne ir patvirtintumėt mano versiją, tai gal spėčiau dar nugriebti aukcione tą, kur galvojau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
panašūs į
user posted image+user posted image
Atsakyti
user posted image ir user posted image
Atsakyti
vienu metu Juicy Couture "Dirty English" ir Serge Lutens "Five O'Clock Au Gingembre" pasirodė kone identiški blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 07 10, 12:44)
o man "Venice" atrodo panasus su Dior "Addict"  ax.gif

ir dar

Perles de Lalique siek tiek panasus su YSL Elle, tik pastarieji saldesni, o perlai "sausesni"

perles de lalique tikrai labai panašūs i elle, o kur būtų galima pauostyti "venice"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 07 23, 21:50)
perles de lalique tikrai labai panašūs i elle, o kur būtų galima pauostyti "venice"? ax.gif

Venice nebegaminami. Bet interneto platybėse dar jų pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip ieškoti panašumų? pagal kurias iš natų labiausiai? nes aš neturiu galimybių išuostyti tūkstančių ir norėčiau internetu susirasti, tai kurios čia iš šių natų svarbiausios? logiškai kaip ir aišku, bet visgi geriau pasitikslinti smile.gif

Top Notes
Middle Notes
Base Notes
Atsakyti
labai panasus:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2009 07 10, 11:23)
o man labai panašūs Dolce Gabbana "Light blue" ir Moschino "I love love"
Ir dar šiek tiek panašumo radau tarp Cristobal Balenciaga ir Moschino "Couture"
4u.gif