QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 06, 22:10)
gal kuri turit minčių kas gali būti panašu į Flowers by KENZO
Prada infusion d'iris tik labai stipriai nuslopintas intensyvumas ( skyčiau perpus )(apačioje aromatai nesusiję su kenzo)
Papildyta:
Visi turi kažka bendro pradinėse natose ir aromato visuma panaši ( ta pati mintis )
O kas gali buti panasu i Rochas Aquawomen ? . Chanel Coco i tema ar ne?
. Chanel Coco i tema ar ne?
Man i [COLOR=blue]Rochas Aquawomen labai panasus Escada into the Blue kvapas
O kas panasaus i Chanel COCO? Arba i Chanel MADEMOISELLE?
chanel coco man panasus i ysl opium
Papildyta:
chanel coco man panasus i ysl opium ,
chanel coco:
Mandarinas, apelsinia, rožės, Indijos pupeles, mediena, vanilė
ysl opium: pakalnutė, santalas, vanilė, muskusas, mandarinas, rožė, jazminai, apelsinas, gvazdikas (gėlė), gvazdikas (prieskoniai), ambra, ylangas, persikas, irisai, pačiulis, vetiveris, hesperidai, benzoinas, cinamonas, pipirai, kalendra, smilkalai, švitrūnas, slyva, kastoreumas, lauras, mira, tolu
Papildyta:
chanel coco man panasus i ysl opium ,
chanel coco:
Mandarinas, apelsinia, rožės, Indijos pupeles, mediena, vanilė
ysl opium: pakalnutė, santalas, vanilė, muskusas, mandarinas, rožė, jazminai, apelsinas, gvazdikas (gėlė), gvazdikas (prieskoniai), ambra, ylangas, persikas, irisai, pačiulis, vetiveris, hesperidai, benzoinas, cinamonas, pipirai, kalendra, smilkalai, švitrūnas, slyva, kastoreumas, lauras, mira, tolu
Naujieji Benefit kvepaliukai man labai panasus i Emillio Pucci (viduriniai i Pucci raudonus, o treti is kaires i zalius ar pilkus, kurie cia neparodyti):
jei kalbet apie vyriskus, tai man bendro turi visi sitie :
QUOTE(shopingas @ 2009 05 21, 01:13)
Tik pagal aprasyma nusipirkau Carolina Herrera '212 On Ice' ir iskart po pirmo uzpurskimo man jie primine Calvin Klein 'euphoria spring temptation' - nu praktiskai vienas prie vieno, jei tik 212 nesijaustu citrusu (beje, pastarieji man puikiai laike 3val kai CK nebejauciau vos isejus is namu):
man tie euphoria kokio skanumo
o tu 212 net nemaciau
idomu butu pakvepint.
Roma tik baze siek tiek saldesne