Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(kackac @ 2009 03 24, 00:00)
user posted image  ir  user posted image

Nors pagal aprašus, šių abiejų kvapų natos visiškai skirtingos, man jie labai giminingi. Tik Kenzo Rytietiškoje Gėlėje jaučiasi ryški pačiulė (jos sudėtyje nėra, tačiau ją "pagavo" ne tik mano nosis smile.gif  ).

Kenzo juodosios gėles neuosčius, bet ji dar lyginama su Chopard Casmir
user posted image

Dar radau vieną įdomų palyginimą - Hermessence Ambre Narguile ir TF Tobacco Vanille.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 02, 17:40)
Kenzo juodosios gėles neuosčius, bet ji dar lyginama su Chopard Casmir
user posted image
Dar radau vieną įdomų palyginimą - Hermessence Ambre Narguile ir TF Tobacco Vanille.
user posted image
user posted image

Man nei pirmoji (OI su Casmir) pora, nei antrieji (Hermessence su TF) nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 02, 18:59)
Man nei pirmoji  (OI su Casmir) pora, nei antrieji  (Hermessence su TF) nepanašūs schmoll.gif

Na tau kiek pastebėjau nepanašūs jokie šioje temoje tarpusavyje lyginami kvepalai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 02, 18:10)
Na tau kiek pastebėjau nepanašūs jokie šioje temoje tarpusavyje lyginami kvepalai.  rolleyes.gif

Kodėl gi, būna tikrai panašių mirksiukas.gif Tik ne kiekvieną kartą įsiterpiu tongue.gif O pastebi matyt tik tada, kai įsikišu su savo nuomone tongue.gif doh.gif
Beje visų nosys skirtingos, ir nebūtina , kad visos kvapus jaustume ir suprastume panašiai mirksiukas.gif

OI turiu ir laaabai myliu, o nei apie Casmir, nei apie Kenzo Oriental to pasakyti negalėčiau cool.gif
TF Tobacco Vanile mano nosiai sunkoki kvepalai, nors ne visos ten cigarų kvapą rado. O Ambre Narguile- pyragas su vyšniomis, mano nosiai labai saldus.
Atsakyti
man irgi Kenzo rytietiška gėlė nepanaši nei su OI, nei su Chopard "Cašmir" g.gif abeji paskutiniai per saldūs, kad būtų panašūs su Kenzo gėle schmoll.gif

man Chopard "Cašmir" ir Chopard "Mira Bai" pasirodė viens prie vieno, labai panašūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 02 gegužės 2009 - 18:46
Sveikutės 4u.gif Visos temos neperskaičiau, gal jau ir lyginot, bet man panašūs
Dolce Gabbana Light blue ir Moschino I love love
user posted imageuser posted image
Kai kažkada negavau Light blue pirkti Kristianoje (senais laikais blush2.gif ), man pasiūlė labai panašius. Man jie tikrai pasirodė panašūs.
Iš netokių lengvų kvepaliukų man panašūs
Gucci RUSH ir Cacharel Liberte
user posted image user posted image
Bent jau sprendžiu iš tų kuriuos pati turiu ar turėjau 4u.gif
Atsakyti
Sen pagalvojau kad man panasus:
In Black Jesus Del Pozo
user posted image
ir Lolita Lempicka EDP
user posted image
Tik In Black turi daug tresniu ir kvapas saldesnis. Bet tikrai turi kazka bendro.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 05, 17:57)
Sen pagalvojau kad man panasus:
In Black  Jesus Del Pozo
user posted image
ir Lolita Lempicka EDP
user posted image
Tik In Black turi daug tresniu ir kvapas saldesnis. Bet tikrai turi kazka bendro.

neisiginciju gal ir turi kazka bendro bet tikrai nepanasus, J.del pozo in black megstu net labai, o wat Lolita Lempicka man wisiskai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea: 05 gegužės 2009 - 20:51
QUOTE(pelytea @ 2009 05 05, 21:50)
neisiginciju gal ir turi kazka bendro bet  tikrai nepanasus, J.del pozo in black megstu net labai, o wat Lolita Lempicka man wisiskai nepatinka schmoll.gif

Dar Fragrantic'oi esu skaičius atsiliepimą, kad jie panašūs su Lempicka smile.gif Pati nesu susipažinus su In Black, todėl savo nuomonės negaliu pateikti rolleyes.gif
Atsakyti
As tai pat TF Tobacco Vanille ir Hermes AN nerandu bendrumu g.gif
Atsakyti
Du identiški žalieji dvyniai:

Dior Miss Dior Cherie L`Eau

user posted image

Versace Veresense

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 02, 18:40)

Įdomu g.gif
Man Tobacco Vanille labai ryškus tabakas. Visos kitos natos tik jį prikvėpina ir pagražina, vyšnia tikrai jaučiasi, bet jei Ambre Narguile - vyšnių/obuolių pyragas su daug cinamono, tai TF Tobacco Vanille nekyla jokios asociacijos su "valgomu" objektu biggrin.gif Man Tobacco Vanille gana provokuojantis ir įžūlokas kvapas, o Ambre Narguile mielai kvepindavausi žiemos vakarais, jie jaukiai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti