Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(F_A @ 2009 01 11, 17:40)
Rimtai panasus? g.gif

Viršutinė ir širdies natos man labai panašios. Bazėje Mademoiselle kiek ryškesnė bei išlieka žymiai ilgiau.
Atsakyti
Man pasirodė panašūs:

Guerlain "Shalimar Legere"
user posted image

ir Rochas "Tocade":
user posted image

Atsakyti
QUOTE(svajine @ 2008 12 21, 19:54)
Gal yra kokiu panasiu i Thierry Mugler Angel?Noretusi isbandyti ka nors naujo,bet panasaus. ax.gif

Sako Robert Piguet FRACAS, na ir ne tik sakant, bet man irgi taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 20:21)
Sako Robert Piguet FRACAS, na ir  ne tik sakant, bet man irgi taip atrodo  ax.gif

Man į TM Angel labai panašūs Robert Piguet Visa smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sako Robert Piguet FRACAS, na ir  ne tik sakant, bet man irgi taip atrodo  ax.gif

Mano nuomone, Fracas'e per daug dominuoja tuberoza, kad galėtų panašėti į Angelą (jame jos visai nėra...)
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 24, 15:21)
Kažin, ar yra kvepalų, kurie kvepia "Baileys" likeriu, nes jį labai mėgstu, ypač šaltais žiemos vakarais smile.gif

Bent jau man į Bailey panašiai pakvipo Hypnotic (rodos) Poison... Bent jau gal kažkurios natos g.gif: Reiktų dar kartą pradegustuot.

Dar kas galėtų panašiai kvepėt į NR For her EDP ir SJP Lovely (šitie tai man panašūs...) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 21:21)

Man irgi saldumas panasus thumbup.gif
turejau meginuka fraco, primena angela. 4u.gif
Atsakyti

Sako - ne rodiklis. Kvepalus reikia uostyti tongue.gif

Nieko juose panašaus nėra schmoll.gif Fracas labai ryški tuberoza, vidurinės natos - gėlių bukietas, o bazėje yra medis - santalmedis, kedras, vetiveris. Angele nėra tuberozos, kaip rašė straigė, vidurinėse natose dominuoja vaisiai, o jo bazė - konditerinė, t.y. vanilė, šokoladas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 01 13, 23:19)
Sako - ne rodiklis. Kvepalus reikia uostyti  tongue.gif

Nieko juose panašaus nėra  schmoll.gif Fracas labai ryški tuberoza, vidurinės natos - gėlių bukietas, o bazėje yra medis - santalmedis, kedras, vetiveris. Angele nėra tuberozos, kaip rašė straigė, vidurinėse natose dominuoja vaisiai, o jo bazė - konditerinė, t.y. vanilė, šokoladas ir pan.

Na man vistik ant rieso uzpurkstas Fracas nestelejo angela ir nutrenke matyt kaip sakot tuberoza (daba zinosiu) bet vistiek kazkiek angela primena rolleyes.gif

O cia apie ka kita:
mano uosles manymu biggrin.gif L'Artisan Poivre Piquant labai labai artimas kone 1x1 su Cerruti Image Woman g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 13 sausio 2009 - 22:36
Padekit 4u.gif Man labai idomu isbandyti LouLou kvapa, paziurejau Fragranticoj natas- atrodo lyg ir yra sansu kad kvapas is tu kurie man patinka. Bet tik pagal natas spresti apie kvapa man sunkoka. Gal galetumet tos, kurios zinot si kvapa palyginti situos kvepalus i ka jie jums panasus?

Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 01 14, 09:29)
Padekit 4u.gif  Man labai idomu isbandyti LouLou kvapa, paziurejau Fragranticoj natas- atrodo lyg ir yra sansu kad kvapas is tu kurie man patinka. Bet tik pagal natas spresti apie kvapa man sunkoka. Gal galetumet tos, kurios zinot si kvapa palyginti situos kvepalus i ka jie jums panasus?

Man asmeniškai jie nepanašūs į jokius - jie tokie vieni wub.gif
Atsakyti
As turiu Lou Lou. Begalo patinka. Man jie kvepe smilkalais, dumais, dirva nieko daugiau ten neuzuodziu. Jokiu geliu. Tik dumeli. Minksta, jauku ir silta. Jai bijai pirkti neuoscius, gali atvazuoti i svecius, rimtai. Apsiuostimui.
Atsakyti