Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Dana Tabu man panašūs į Guerlain Shalimar ir YSL Opium. Nors pastarieji du nėra panašūs, bet Tabu turi panašumo tiek į vienus tiek į kitus
user posted image
user posted imageuser posted image

Dar vieną panašumą atradau.
Shiseido Feminite du Bois bazė man panaši į Dior Dolce Vita. DV gal daugiau saldumo turi, bet apskritai man panašūs smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image ir user posted image

user posted imageiruser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 19 balandžio 2009 - 21:23
QUOTE(Ferrari @ 2009 04 19, 21:09)

Dar vieną panašumą atradau.
Shiseido Feminite du Bois  bazė man panaši į Dior Dolce Vita. DV gal daugiau saldumo turi, bet apskritai man panašūs  smile.gif
user posted image user posted image

o man nepanasus, turejau ir Shiseido Feminite du Bois ir turiu dior dolce vita wisikai skirtingi kwapai bent jau man, shiseido tikraja to zodzio prasme duoda "traiskytu musiciu kvapa" o wat dolce vita net nera panasumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 19, 22:51)
o man nepanasus, turejau ir Shiseido Feminite du Bois ir turiu dior dolce vita wisikai skirtingi kwapai bent jau man, shiseido tikraja to zodzio prasme duoda "traiskytu musiciu kvapa" o wat dolce vita net nera panasumo schmoll.gif

Na tos traiškytos musytės, tik pradinėse ir vidurinėse natose. Man tai rūgšti mediena, o ne musės patrintos biggrin.gif
Bet bazėj tos musytės išdžiūna ir tuomet kvapas tampa šiltas ir jaukus - jaučiu kedrą ir saldymedį su cinamonu beigi vanile, kas ir primena Dolce Vita rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
jaunesnysis brolis (ramesnis0

user posted image
o čia vyresnysis brolis (smarkesnis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 21 balandžio 2009 - 18:56
QUOTE(artistė @ 2009 04 21, 18:55)
user posted image

user posted image

Na man jie skiriasi kaip diena ir naktis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2009 04 21, 19:55)

Ojei visiškai nieko bendra schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 21 balandžio 2009 - 19:11
QUOTE(pelytea @ 2009 04 19, 22:51)

Panašūs, ir ne tik man bei Ferrari.

Traiškytos musytės... kaip originalu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 21, 20:08)
Na man jie skiriasi kaip diena ir naktis blink.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 21, 20:10)
Ojei visiškai nieko bendra schmoll.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Visiskai skirtingi kvapai
212 patinka wub.gif , o Versace ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 04 19, 21:03)
Truputį ne į temą - ne apie panašumus, o apie šį kvapą. Pasipurškiau jį parduotuvėj ant riešo, nesusižavėjau, išėjau. Einu gatve ir dairausi - koks čia šalia chroniukas eina, jau taip bjauriai neša pigiu odekolonu doh.gif  Bet chroniuko arti nėra. Tik mano riešas su Eau d'Iparie lotuliukas.gif
Nesakau, kad jis blogas ar koks dar. Tiesiog patvirtinimas, kad kiekvienai kitaip smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif good.gif

va kokia jega ta chimija...
Atsakyti
Šiandien man visai netikėtai susirodė panašumai. Ne identiški, bet ant vienos lentynos drąsiai statyčiau:

user posted image ir user posted image, pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 04 22, 16:32)
Šiandien man visai netikėtai susirodė panašumai. Ne identiški, bet ant vienos lentynos drąsiai statyčiau:
pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.

Panasus ir man. Tik kainos skirtingos laugh.gif
Atsakyti