Dana Tabu man panašūs į Guerlain Shalimar ir YSL Opium. Nors pastarieji du nėra panašūs, bet Tabu turi panašumo tiek į vienus tiek į kitus
Dar vieną panašumą atradau.
Shiseido Feminite du Bois bazė man panaši į Dior Dolce Vita. DV gal daugiau saldumo turi, bet apskritai man panašūs
ir
ir
ir
QUOTE(Ferrari @ 2009 04 19, 21:09)
Dar vieną panašumą atradau.
Shiseido Feminite du Bois bazė man panaši į Dior Dolce Vita. DV gal daugiau saldumo turi, bet apskritai man panašūs
o man nepanasus, turejau ir Shiseido Feminite du Bois ir turiu dior dolce vita wisikai skirtingi kwapai bent jau man, shiseido tikraja to zodzio prasme duoda "traiskytu musiciu kvapa" o wat dolce vita net nera panasumo
QUOTE(pelytea @ 2009 04 19, 22:51)
o man nepanasus, turejau ir Shiseido Feminite du Bois ir turiu dior dolce vita wisikai skirtingi kwapai bent jau man, shiseido tikraja to zodzio prasme duoda "traiskytu musiciu kvapa" o wat dolce vita net nera panasumo
Na tos traiškytos musytės, tik pradinėse ir vidurinėse natose. Man tai rūgšti mediena, o ne musės patrintos
Bet bazėj tos musytės išdžiūna ir tuomet kvapas tampa šiltas ir jaukus - jaučiu kedrą ir saldymedį su cinamonu beigi vanile, kas ir primena Dolce Vita
jaunesnysis brolis (ramesnis0
o čia vyresnysis brolis (smarkesnis)
QUOTE(artistė @ 2009 04 21, 18:55)
Na man jie skiriasi kaip diena ir naktis
QUOTE(artistė @ 2009 04 21, 19:55)
Ojei visiškai nieko bendra
QUOTE(pelytea @ 2009 04 19, 22:51)
Panašūs, ir ne tik man bei Ferrari.
Traiškytos musytės... kaip originalu.
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 21, 20:08)
Na man jie skiriasi kaip diena ir naktis
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 21, 20:10)
Ojei visiškai nieko bendra
Visiskai skirtingi kvapai
212 patinka , o Versace ne
QUOTE(biologė @ 2009 04 19, 21:03)
Truputį ne į temą - ne apie panašumus, o apie šį kvapą. Pasipurškiau jį parduotuvėj ant riešo, nesusižavėjau, išėjau. Einu gatve ir dairausi - koks čia šalia chroniukas eina, jau taip bjauriai neša pigiu odekolonu Bet chroniuko arti nėra. Tik mano riešas su Eau d'Iparie
Nesakau, kad jis blogas ar koks dar. Tiesiog patvirtinimas, kad kiekvienai kitaip
Nesakau, kad jis blogas ar koks dar. Tiesiog patvirtinimas, kad kiekvienai kitaip
va kokia jega ta chimija...
Šiandien man visai netikėtai susirodė panašumai. Ne identiški, bet ant vienos lentynos drąsiai statyčiau:
ir , pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.
ir , pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.
QUOTE(straige @ 2009 04 22, 16:32)
Šiandien man visai netikėtai susirodė panašumai. Ne identiški, bet ant vienos lentynos drąsiai statyčiau:
pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.
pastarasis švelnesnis ir daugiau gėlelių pridėta.
Panasus ir man. Tik kainos skirtingos