Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Ant mano odos labai panašiai kvepia Juozas Ir Guerlain L'instant pour Homme bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei neklystu, tai Issey Miyake 'L'Eau d'Issey Limited Edition Bottle' man panasus i Thais (bet nesu garantuota, nes pastaruosius tik atsimenu ir seniai neuosciau). Bet Issey Miyake kvapas tikrai atrodo pazistamas ir ne naujas.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Christian Dior Midnight Poison
user posted image

L'Occitane Eau d'Iparie
user posted image
Atsakyti
Porelė
user posted image ir user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiuxx88 @ 2009 04 19, 09:48)
Sveiki, platinu fm group kvepalus, kurie prekyboje atitinka orginalius versaci, chanel, armani ir kt.. tik ne firminiuose buteliukuose. Klasikiniu kaina 38lt, prabangiu 60lt. Gal kas norit uzsisakyt? Detalesne info 860518257 P.S kas pirko nenusivyle smile.gif Kaunas

nu bet ir zmoniu naglumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 16, 21:05)
user posted image
L'Occitane Eau d'Iparie
user posted image

Man jie irgi LABAI panasus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 19, 11:34)
Porelė
user posted image ir user posted image

Man sitie visai nepanasus schmoll.gif
Crystalline labai patinka, tokie nepaprasti, isskirtiniai, o NOA... visai ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 19, 19:11)
Man sitie visai nepanasus  schmoll.gif

Man praktiškai "vienas prie vieno" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 16, 21:05)
user posted image
L'Occitane Eau d'Iparie
user posted image

Tiesiog neitiketina. Man jie ne tik kad nepanasus, bet absoliuciai visu kuo skirtingi. O vat smilkalu- mirtos kombinacija Eau d'Ipairie labai artima L'Artisan Passage d'Enfer

Midnight Poison- siltas kvapas, Eau d'Ipairie- saltas, Poison- tirstesnis, d'Ipaire- permatomas. Poison- gelinis, d'Ipairie- is principo jokiu geliu. Mano nosiai pacios konsepcijos be galo skirtingos.

Siaip eau d'Ipairie- neitiketinas siurprizas. Be galo dera su mano chemija. Ne karta esu susilaukusi klausimu is visiskai nepazistamu zmoniu kuo kvepiu (o kvapas nera mainstream), ir komplimentu kvapui.
Visi kiti L''Occitane kvapai manes visai nekabina, nepriskirciau ju prie rimtesniu kvepalu, o sis kvapas- juoda avis zalioj lankoj tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 19 balandžio 2009 - 18:53
QUOTE(Sophi @ 2009 04 19, 18:32)
Man praktiškai "vienas prie vieno" unsure.gif

Oj nee. Man jie visai ne panasus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 04 19, 19:47)
Tiesiog neitiketina. Man jie ne tik kad nepanasus, bet absoliuciai visu kuo skirtingi. O vat smilkalu- mirtos kombinacija Eau d'Ipairie labai artima L'Artisan Passage d'Enfer

Kaip mes skiriames visi ar kaip cia pasakyti, man jie labai panasus unsure.gif
Man jie abu sunkus ir labai intensyvus "verciantys" juos uosti ir jausti, ne sekundei nepasitraukia ir nesugrizta - tiesiog yra yra yra iki galvos skausmo mano atveju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 19 balandžio 2009 - 19:26
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 04 19, 19:47)
Siaip eau d'Ipairie- neitiketinas siurprizas. Be galo dera su mano chemija. Ne karta esu susilaukusi klausimu is visiskai nepazistamu zmoniu kuo kvepiu (o kvapas nera mainstream), ir komplimentu kvapui.

Truputį ne į temą - ne apie panašumus, o apie šį kvapą. Pasipurškiau jį parduotuvėj ant riešo, nesusižavėjau, išėjau. Einu gatve ir dairausi - koks čia šalia chroniukas eina, jau taip bjauriai neša pigiu odekolonu doh.gif Bet chroniuko arti nėra. Tik mano riešas su Eau d'Iparie lotuliukas.gif
Nesakau, kad jis blogas ar koks dar. Tiesiog patvirtinimas, kad kiekvienai kitaip smile.gif
Atsakyti