Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

[quote=Karmen,2009 03 26, 14:49]
[
Man zaliasis chance turi panasumo su YSL Elle smile.gif
[/quote]
Man tai jie skirtingi kvapai visai g.gif turiu ir tuos ir tuos, chance man gaivus toks, o elle i salduma sakyciau blush2.gif
[/quote]
O man Elle gaivus nors tu ka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(#Asta# @ 2009 03 25, 21:35)
Labai panašūs - Cacharel Gloria ir Lalique Le parfum  4u.gif

QUOTE(MilGana @ 2009 03 25, 22:53)
Mano uoslei, Guerlain "Meteoritu" kvapas user posted imagelabai panasus i YSL "Paris" user posted image

Sorry, bet tarp jums panasiu, mano nosis nieko bendro neranda blush2.gif
Atsakyti
Ir aš padariau atradimą tongue.gif - Dior Midnight Poison laaabai artimas Tom Ford White Patchouli. Ne tik pradinės natos (stiprus pačiulės gūsis), bet ir vėliau.
Ir kažkodėl netoliese jų man norisi statyt ir Gucci by Gucci - gal ne tiek tiesioginis panašumas, kiek charakteris panašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 27 kovo 2009 - 08:43
O yra tokie S.Lutens White Patchouli ?
Cia naujiena ar as kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 03 27, 08:19)
O yra tokie S.Lutens White Patchouli ?
Cia naujiena ar as kazka praleidau?

Čia aš sukūriau lotuliukas.gif Dar neatsibudus arba apsiuosčius buvau, persiprašau dideliausiai blush2.gif Tom Ford White Patchouli bigsmile.gif
Atsakyti
Aš savo nepatyrusia nosimi ax.gif atradau panašumą tarp YSL Cinema ir Lacoste Inspiration.
Tik Inspiration kvapas švelnesnis, subtilesnis, o Cinema - ryškesnis.
Nors pažiūrėjus sudėtį, tarp jų bendra tik jazminai ir vanilė g.gif tai ko gero tuos jazminus aš abejuose kvepaluose ir užuodžiu..
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 27, 08:08)
Ir aš padariau atradimą tongue.gif  - Dior Midnight Poison laaabai artimas Tom Ford White Patchouli. Ne tik pradinės natos (stiprus pačiulės gūsis), bet ir vėliau.

Ania?... Mat kaip.... Gal todėl, kad jie panašūs, abu man iš pradžių pasirodė geistini, ir abu vėliau išmesti iš wishlisto, nes kažkas juose nepatiko. (Nors Midnight poison mano akimis/nosimi turi panašumų su Adictu.)

Man identiški yra For her ir Lovely bei Pure Poison ir In white (pastarieji beje, man ryškesni netgi už Pure Poison), bet šituos gal jau kas nors minėjo.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 27, 08:08)
Ir aš padariau atradimą tongue.gif  - Dior Midnight Poison laaabai artimas Tom Ford White Patchouli. Ne tik pradinės natos (stiprus pačiulės gūsis), bet ir vėliau.
Ir kažkodėl netoliese jų man norisi statyt ir Gucci by Gucci - gal ne tiek tiesioginis panašumas, kiek charakteris panašus.

idomiai g.gif TF White Patchouli ir dior midnight poison man tikrai nepanasus, white patchouli negaliu pakest, o wat dior midnight poison su mielu noru kvepinuosi, bet cia gal tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 03 27, 11:38)
Man identiški yra For her ir Lovely bei Pure Poison ir In white (pastarieji beje, man ryškesni netgi už Pure Poison), bet šituos gal jau kas nors minėjo.

Pirmoji pora man irgi turi panašumo (gėliniai-muskusiniai), nors identiškais nepavadinčiau. Antroji kur kas artimesnė (ir tikrai jau minėta), bet ryškumo atžvilgiu mano nosiai atrodo atvirkščiai: jei išskalausi Pure Poison buteliuką, tai gautas skystis ir bus In White lotuliukas.gif Matyt, čia priežastis tokia, kad kiekviena nosis nevienodai ryškiai "suvokia" įvairias kvepalų natas (t. y. įvairias chemines medžiagas).
Papildyta:
QUOTE(pelytea @ 2009 03 27, 12:12)
idomiai g.gif  TF White Patchouli ir dior midnight poison man tikrai nepanasus, white patchouli negaliu pakest, o wat dior midnight poison su mielu noru kvepinuosi, bet cia gal tik man taip biggrin.gif

Nieko nuostabaus, kad vieni patinka, kiti ne - gal kažkuri nata ar kelios, kurių Nuoduose nėra, toj Pačulėj tau netinka. Bet atmetus patinka/nepatinka, pauostyk kada abu...
Atsakyti
Jei jau prakalbot apie Dior Midnight Poison, tai man iš tos pačios operos yra NZ magiškoji pačiulė. Aišku, nėra vienas kito klonai, bet giminingi ganėtinai. Nors neatmetu galimybės, kad tos, kurios dievina MP, gali spjaudytis nuo rusiškos pačiulės, nes pradžia jos ne švelnioms nosytėms.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 03 27, 12:40)
Jei jau  prakalbot apie Dior Midnight Poison, tai man iš tos pačios operos yra NZ magiškoji pačiulė.  Aišku, nėra vienas kito klonai, bet giminingi ganėtinai.  Nors neatmetu galimybės, kad  tos, kurios dievina MP, gali spjaudytis nuo rusiškos pačiulės, nes pradžia jos ne švelnioms  nosytėms.

Aha, tiksliai. Nors bendro panašumo mažiau (kitos dalys turbūt skirias), bet pačiulė ten galinga. Mano nosytė nešvelni, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 27, 12:35)

Nieko nuostabaus, kad vieni patinka, kiti ne - gal kažkuri nata ar kelios, kurių Nuoduose nėra, toj Pačulėj tau netinka. Bet atmetus patinka/nepatinka, pauostyk kada abu...

wat dar siryt uosciau, TF mane teisiog erzina kazkas juose man laabai nepatinka nuo pat pirmos natos, o vat MP viskas twarkoj.. gal per stipriai mano nosei isreiksta pacule g.gif nors paziurejau abieju natas, tikrai turi panasumu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 26, 01:06)
Mano nosiai šitie kvapai vėlgi neturi nieko bendro ax.gif
Paris - puikus klasikinis kvapas, rožės. O Meteorites - pudrinis labai kvapas, man saldokas, ir našlaitės.

Kaip suprasti - našlaitės? ax.gif
Atsakyti