Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

QUOTE(Shokolada @ 2009 03 13, 11:15)
O gal žinot ar yra panašių į Britney Spears Midnight Fantasy? rolleyes.gif

va kitam skyrely SM radau ka,cia ne visai tie,bet gal ten ir siuos rasi:
QUOTE(Celeste @ 2008 03 15, 22:51)
O as siandien nusipirkau Britney Spears "Fantasy" kopija bigsmile.gif nu zinokit kvapas tai identiskas,ir buteliukas toks pats,tik vadinasi Fantasia lotuliukas.gif sumokejau 30lt,bazeje kaune ax.gif turbut busiu nuolatine pirkeja,nes man labai patinka,diena pasipurskiau,o dar dabar stipriai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 03 13, 13:21)
O Hot Couture Gyvenchi EDP turi dublį?

Jau senai šis klausimas ir man iškilęs, taip ir nerandu nieko panašaus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 13 kovo 2009 - 22:36
"Brangiausi pasaulyje kvepalai" Clive Christian X ir Gucci Rush. Viens prie vieno, tiesiog begėdiškai rolleyes.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 17 kovo 2009 - 22:18
QUOTE(Margot @ 2009 03 17, 23:18)
"Brangiausi pasaulyje kvepalai" Clive Christian X ir Gucci Rush. Viens prie vieno, tiesiog begėdiškai rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif busiu ir as brangiausiais pasikvepinusi ne gucci Rush turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano nosiai labai panasus
D&G light blue
My Webpage
Moschino I Love Love
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKristina: 18 kovo 2009 - 15:22
QUOTE(SKristina @ 2009 03 18, 16:20)
D&G  light blue
My Webpage
Moschino I Love Love
My Webpage

mano nosiai irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 02 10, 13:02)
Neseniai aptikau labai keistą dalyką- mano nosiai beveik identiški kvapai  yra La Perla “Eclix” ir Clinique “Simply”. Rekomenduoju Eclix mylėtojoms pauostyti Simply, gal ir jums taip pasirodys, nes Simply galima laisvai rasti ir Lietuvoje, o ir kainos nereikia mokėti tokios beprotiškos  biggrin.gif

ooo bigsmile.gif man patinka Eclix!!! o ju sunku pastaruoju metu isigyt, tad reiks isbandyt Simply, jei jie beveik identiski...
kur pastaruosius matete: sarmoje ar kristianoj??? matot klausiu todel, kad nulekus i Vilniu zinociau kur palekt apsiuostyt biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas kurioms teko uostyti abu šiuos kvapus:

nejaugi tiek panašūs Hermessence Vetiver Tonka ir Escentric Molecules Escentric02 blink: Ar čia tik man taip g.gif Na praktiškai identiški, abiejuose labai ryškus vetiveris mano nosiai.
VT turiu, gavau šiandien Escentric02, net nustebau jų panašumu.

Dar pastebėjimas, man pasirodė panašūs Guerlain Meteorites ir Guerlain L'Heure Bleue ax.gif Mėlynioji valanda man atrodo minkštesni ir man labiau patinka už Meteorites ax.gif

Atsakyti
user posted image ir user posted image

Nors pagal aprašus, šių abiejų kvapų natos visiškai skirtingos, man jie labai giminingi. Tik Kenzo Rytietiškoje Gėlėje jaučiasi ryški pačiulė (jos sudėtyje nėra, tačiau ją "pagavo" ne tik mano nosis smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2009 03 18, 17:20)
D&G  light blue
My Webpage
Moschino I Love Love
My Webpage

ir mano nosiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kazkaip naujas kvapu atradimas yra dolce vita ir indecence-kazkas bendro, saldumas, vanile wub.gif
Taip pat panasiu natu aptinku tarp Coco mademoiselles ir Givenchy Amarige D'amour rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytea @ 2009 01 28, 12:34)
reikia pagalbos, ar yra panasiu kwepalu i chanel Chance Eau Fraiche, aciu ax.gif

Man zaliasis chance turi panasumo su YSL Elle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 25, 18:53)
O man kazkaip naujas kvapu atradimas yra dolce vita ir indecence-kazkas bendro, saldumas, vanile  wub.gif

Man Dolce Vita ir Organza Indecence absoliučiai nieko bendro neturi schmoll.gif
Aš Dolce vita ant savęs beveik visai nejaučiu, man jie tokie lengvučiai atrodo. O Indecence nuostabus cinamonas thumbup.gif
Atsakyti