Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Sirdies natomis panasus McQueen "Kingdom" ir The Different Company "Rose Poivree". Bet butent- natomis. Per siu dvieju kvapu palyginima aiskiu aiskiausiai atsiskleidzia kardinaliai skirtingos koncepcijos: Kingdom- bardakelis; visko daug, plevesuoja, maisosi; "Rose Poivree"- turi Ellenai budinga kvapo grynuma, net tyruma. Ellenos kuriniu stiliu lyginciau su haiku: minimalus, tylus, bet skambus, raiskus, jausmingas ir elegantiskas.
Ir dar, nosi tiesiog rezia tai, kad greiciausiai yra ingradientu kokybe- pries Rose Poivree Kingdom erzina sintetiskumu cool.gif
Atsakyti
Mano nosiai,kažkodėl, šiek tiek turi panašumo „Le Feu D'issey“ by Issey Miyake ir Avon „Absynthe“. Panašumų yra pradinėse natose-anyžius ir bazinėse natose- muskusas ir baltasis gintaras. Na,žinoma, Le Feu D'issey daug aštresnis, o Absynthe šiek tiek krypsta į saldumą. smile.gif biggrin.gif 4u.gif Na, o kaip Jus,mamytės, manote? smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Make up Store Whisper yra Dior Addict klonas biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot panasiu i CK Obsession Night tik be vaniles? unsure.gif
Atsakyti
Novaya Zaria Talisman d'amour man labai panašūs į S. Dali Sea & sun in Cadaques.
čia dar yra paminėta, kurie novaya zaria kvepalai panašūs į kuriuos http://afyyb.narod.ru/nz_obzor.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 kovo 2009 - 13:07
QUOTE(katalike @ 2009 03 03, 13:02)
čia dar yra paminėta, kurie novaya zaria kvepalai panašūs į kuriuos http://afyyb.narod.ru/nz_obzor.html

Labai geras puslapis, ačiū už nuorodą ir rekomenduoju visoms perskaityt- praplėsit akiratį ir pasitaisysit nuotaiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 03 03, 13:02)
Novaya Zaria Talisman d'amour man labai panašūs į S. Dali Sea & sun in Cadaques.

Oj, kaip ačiū: perskaičiau beveik nekvėpuodama thumbup.gif
Atsakyti
o kažin,ar pas mus Vilniuje kur nors prekiauja tais'' Novaya Zaria'' kvepalais ? Konkrečiai ''Moscow Rouge'' domintų ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2009 03 06, 17:16)
o kažin,ar pas mus Vilniuje kur nors prekiauja tais'' Novaya Zaria'' kvepalais ? Konkrečiai ''Moscow Rouge'' domintų ... g.gif

Patikrink Eurokosus - turėtum rast (gali vadintis ne Novaya Zarya, o Nouvelle Etoile - tai vienas ir tas pats gamintojas).
Na, aš ne vilnietė, gal kuri tiksliau žinanti ir adresą parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2009 03 06, 17:16)

Praktiškai visi Eurokosai jais prekiauja. Tik vadintis jie gali "Krasnaya Moskva"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 06 kovo 2009 - 18:36
Ačiū ,merginos,už info mirksiukas.gif ,būtinai pasidairysiu .
Atsakyti
Ant mano odos labai panašiai kvepia Jose Eisenberg J'ose ir Dior Hypnotic Poison Elixir.
user posted image user posted image

Lašelis kavos ir preiskoninė vanilė su dūmu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 12 kovo 2009 - 15:01