Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 23:18)
Gal kokias nuotraukas anonimiskai dedam i albumuka ir balsuojam??? Pvz: su kokia naujametine kompozicija? Kaip manot? kol mokytojos atostogauja?  g.gif

Tai kad dalis kompoziciju jau sudeta. g.gif
Gal bandom balsavimus nuo nauju temu?

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 23:23)
as tai neturiu ka det-sunkiai man su menu blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man irgi ne kas su menu, del to taip kazkaip nedrystu nuotrauku det blush2.gif
Gal greitai kos kitas namu darbas bus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 29, 22:25)
Man irgi ne kas su menu, del to taip kazkaip nedrystu nuotrauku det blush2.gif
Gal greitai kos kitas namu darbas bus  blush2.gif  ax.gif

as ir daug fotkinau, bet ne viena nekabliuoja manes doh.gif
Atsakyti
as irgi uz anoniminius balsavimus smile.gif tik jau nuo kitos temos, nes nuo Kaledu temos daros siek tiek nebelabai gera.... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 22:30)
as irgi uz anoniminius balsavimus smile.gif tik jau nuo kitos temos, nes nuo Kaledu temos daros siek tiek nebelabai gera.... blush2.gif  biggrin.gif

tai kad nedaug dar tu fotkiu buvo -as nelabai ir pajutau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 22:30)
as irgi uz anoniminius balsavimus smile.gif tik jau nuo kitos temos, nes nuo Kaledu temos daros siek tiek nebelabai gera.... blush2.gif  biggrin.gif

jau "persivalgem" lotuliukas.gif beveik menesi jei neklystu kankinam. g.gif

Na as tik pasiuliau blush2.gif kad nebutu liudna. Siaip gal ir idomu butu kiek ir ko ismokom g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 22:23)
bet ferverkai gi irgi nestatiskas objektas g.gif
as tai neturiu ka det-sunkiai man su menu blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

taip, bet jei fotografuotum viena fejerverka su BULB mode kaip kad cia buvo pamineta, tai nuo fejerverko issovimo spaudi mygtuka ir laikai - baiginejasi fejerverkas - atleidi - ir bus vienas grazus fejerverkas nufotkintas smile.gif pati nusistatai islaikymo trukme smile.gif

o tu lazeriu ten visa galybe, visi juda mirksi, kruta, tai vieno lazerio spindulio nelabai iseis issikirt, kad nufotkint smile.gif
Atsakyti
Tuoj ir tema i pabaiga mirksiukas.gif

Primenu kad jau yra nauja tema 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 22:34)
o tu lazeriu ten visa galybe, visi juda mirksi, kruta, tai vieno lazerio spindulio nelabai iseis issikirt, kad nufotkint smile.gif

nebent gautusi kokia idomi kompozicija visai netycia. Nes tikrai pagaut sunku lazeriu sviesa nuolat judancia. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 29 gruodžio 2008 - 22:37
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 22:34)
taip, bet jei fotografuotum viena fejerverka su BULB mode kaip kad cia buvo pamineta, tai nuo fejerverko issovimo spaudi mygtuka ir laikai - baiginejasi fejerverkas - atleidi - ir bus vienas grazus fejerverkas nufotkintas smile.gif pati nusistatai islaikymo trukme  smile.gif

as tai nezinau, kas tas Bulb mygtukas blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 22:28)
as ir daug fotkinau, bet ne viena nekabliuoja manes doh.gif

Ir man mergaites tas pats doh.gif Menas su manim visai nedraugauja schmoll.gif Neturiu nei muzu jokiu nei gysleliu.Bet juk reikia deti tas nuotraukas,net jeigu mums pacioms jos nekokios atrodo.Nerodydamos ju visai,net technikos neismoksim.Man patiktu toks komentavimas kaip-viskas cia gerai,bet manes nekabina.Nuaplciau is laimes nuo tokio komentaro. blush2.gif Negali buti visi prie meno.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti