Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Idedu jusu teismui pirma savo blyna, siaip cia nera kad Kaledine tema, bet noriu jusu nuomones, as cia pirma karta bandziau tamsoj fotkint. Lauksiu jusu nuomoniu:

user posted image
Atsakyti
Del Katedros supratau.Reikes pasidziaugti vaizdais per telika smile.gif O nuotraukas gal kokie kosmonautai padarys lotuliukas.gif
Kabesita, man truputi per tamsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 29 gruodžio 2008 - 21:55
QUOTE(kabesita @ 2008 12 29, 21:51)
Idedu jusu teismui pirma savo blyna, siaip cia nera kad Kaledine tema, bet noriu jusu nuomones, as cia pirma karta bandziau tamsoj fotkint. Lauksiu jusu nuomoniu:

kaip ir tamsoka g.gif ir siuksliu lyg imatau kiek mano monitorius teisingai rodo. o kokie parametrai - exif?
Atsakyti
as matau triuksmus ir kirpciau kitaip... per viduri nilabai .. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 22:55)
kaip ir tamsoka  g.gif ir siuksliu lyg imatau kiek mano monitorius teisingai rodo. o kokie parametrai - exif?

Bet as tamsoj ir fotkinau, nu pas mane ne veidrodinis fotikas , sakiau kol su situ neismoksiu, nepirksiu kito, o siuksles ir as dabar matau
Papildyta:
Aciu visoms uz nuomones, einu toliau mokytis, tobulet, gal kada pavysiu ir jus. Daug bunu visko prifotkinu, bet daznai nedrystu ideti nuotraukos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 29, 22:51)

Man tamsumas netrukdo, bet va norėtųsi matyti iš kur liepsna "dygsta" smile.gif . Čia ją dalinai dengia tas burbulas !
Ir gal apačios per daug.

Atsakyti
Girdejau irgi reklama, kad tiesiogiai transliuos tuos lazeriu suo, tai irgi tik tuo ir pasidziaugsiu. smile.gif

Kabesita nuotrauka gal ir nieko, bet netraukia, gal kirpciau apacia dar siek tiek ir bandyciau pataikyt, kad ugnele neatrodytu kaip is zvakydes kampucio kylanti. Gal ja siek tiek pasukt, kitokiu kampu gal bandyt fotkint g.gif ,
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 12 29, 22:02)

Aciu visoms uz nuomones, einu toliau mokytis, tobulet, gal kada pavysiu ir jus. Daug bunu visko prifotkinu, bet daznai nedrystu ideti nuotraukos. blush2.gif

Tai kad jei niekas nenurodys klaidas kaip ismoksi? wink.gif Taigi drasiau dek savo bandymus, nebent pati nenortum isgirsti tiesos lotuliukas.gif
Atsakyti
Olo ir liamuna, aciu uz nuomones 4u.gif Zinokit, kad liepsna iseina is zvakydes burbulo buvau nepastebejus, nu aciu labai, tikrai reikes dazniau idet nuotraukas, daugiau klaidu taip pamatai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 22:06)

Tai kad jei niekas nenurodys klaidas kaip ismoksi? wink.gif Taigi drasiau dek savo bandymus, nebent pati nenortum isgirsti tiesos  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Reikia deti ypac tas nuotraukas kurios tau atrodo labiausiai pavykusios.Tada visai kitom akim ta nuotrauka pamatai.Nekalbu apie pacia kompozicija,nes as pati visiskai neturiu gysles menui doh.gif ,bet techninius dalykus tikrai geriausiai pamatai,o ipac kitu akys visus trukumus dar geriau pamato.Taip,kad nesikuklinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kabesita, tamsumas tai nieko tokio. Galima siek tiek sviesiau, bet tokia atmosfera tikrai nera pats blogiausias dalykas. Man tai lyg ir ryskumo mazoka. Jus sakot, kad ten triuksmai, man atrodo, kad ryskumo nera... g.gif

Pabandyk dar paeksperimentuoti. Kitaip pakomponuoti. Zvakide tikrai fotogeniska, kazka isgausi. mirksiukas.gif

As irgi fotkinu su muilu - nieko blogo tame nera. Irgi sakiau, kol nesuges-nepirksiu kito. Nebent isaugsiu. tongue.gif biggrin.gif

Ka tik atradau, kur su mano Fudziko programa RAW formata tvarkyti. clap.gif yahoo.gif assa.gif Tik kas man patars, KAIP tai daryti??? topsecret.gif

Atsakyti
Gal kokias nuotraukas anonimiskai dedam i albumuka ir balsuojam??? Pvz: su kokia naujametine kompozicija? Kaip manot? kol mokytojos atostogauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 21:21)

o del tu lazeriu, tai neisivaizduoju kaip reiktu su islaikymu nufotkint, jie gi visa laika judes krutes, spurdes, nei sekundes nesustos, tai per islaikyma ir viskas isplauks, o kad kalt iso iki begalybes  - tai bus siukslynas nerealus, taip kad cia ne tas dalykas kad nufotkint smile.gif

bet ferverkai gi irgi nestatiskas objektas g.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 22:18)
Gal kokias nuotraukas anonimiskai dedam i albumuka ir balsuojam??? Pvz: su kokia naujametine kompozicija? Kaip manot? kol mokytojos atostogauja?  g.gif

as tai neturiu ka det-sunkiai man su menu blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti