Sveikos, Pleputes,
diena prabegomis paskaitau tema, tik prisijungti negaliu, nes darbe nesinori... O isiterpti i pokalbius taip rupetu...
Taigi, dabar -uz visa diena parsysiu.
Maciau ir as per ryto Tv
Liamunos eglute.
Net konkorezis ant zaisliuko taip pat guli.
Beje, kaktusas labai grazus.
O pati nuotrauka apkarpyta daug graziau atrodo.
Jei nori parodyti kaktuso ilgi, gal bandyk ji kad ir aukstyn kojom kazkaip deti? Bus idomesne kompozicija ir ilgis matysis.
Levandos su kabanciu eglutes zaisliuku butu visai nieko kompozicija. Tik dar reiktu padirbeti, nes man norisi, kad zaisliukas ryskesnis butu. Ir vos vos zemiau jis kabetu.
Ratsytce's virsutine eglute man is pradziu labiau patiko, irgi kaip daugumai-del siltesniu ir grazesniu spalvu. Nors apatineje labiau isryskintos detales.
O Vilniaus egle-
. Tik kiek kitokio kampo ar kampozicijos reikejo. Bet spalvine gama labai labai grazi.
Pavydziu
Lamellai suspejus nugriebti serksno. Man tai gal antra foto graziausia. Tokia ryskiausia. Ir tos tiesios sakos ar zoles tokios ryskios. Ai, ten ko gero pusies spygliai?
Visoje sioje nuotrauko spygliu tiesios linijos, o apvalus burbulas tarsi ivairove inesa.
Virsutineje kaireje kazkoks paliejimas yra. Nukirpk.
O trecia butu labai labai super, jei isrysketu ta raudona uogyte.
Gamta siandien labai grazi. Smagu, jei turejote galimybe ja pasimegauti.
Stovui krepsio tai ir man reikes. Nes dabar nei siaip nei taip... Juolab, kad i turima lagamina netelpa.
O juk fotografuosiu ne tik kelionese, tai krepsis kaip ir prasosi buti perkamas...
Temos bendraminciuose nemanau, kad reikia. Nieko cia blogo, jei cia pasnekam ir apie kitus dalykus, susijusius su fotografija. retkarciais reikia sviezio oro.
Nes prasidetu blaskymaisi. Imtumem rodytis nuotraukas ir cia , ir ten.