Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 13:57)
kol kas labai noriu 50-uko, kuris ner labai brangus - apie 300 lt... o paskui jau ziuresiu ar reik dar ko, ar ne...  ax.gif

50mm mano meile wub.gif tik pati dar jo neturiu, o diedas savo neduoda fotiko maigyt cool.gif na nieko - ateis svente ir i mano kiema - as optimiste biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 14:18)
mane vyrs daznai ligone vadindavo...  biggrin.gif  pradzioj isvis skeptiskai i tai ziurejo - tipo nu kam cia tau reik... doh.gif  uz tooookia kaina...  doh.gif  kelis menesius prikaisiojo vis... daba ziuriu aptilo...  biggrin.gif  jau ir pats sako, zinai, gal vis tik reik to objektyvo tau....  g.gif  hihihi.gif

hihihi.gif
bet gerai, kad supratingas vyras visitik pasitaike biggrin.gif

man siuo atveju lengviau - is pradziu vyras viska pirkinejo, man ten isvis nebuvo idomu net - shuds sakiau tas tavo veidrodis su visais tais objektyvais irnesakyk.gif, ale kai pats pramoko zaist - dave vaizdu ir mane uzkrete bigsmile.gif , tai jam dar didesnis azartas tobulet, o man is paskos lengviau sekti ax.gif ir galu gale neiskentes pats man itaise veidrodi - pradziai canon EOS 30D su kitiniu kol kas obj, bei laukiu pareinant kito smile.gif nu v.z. salygos yra - tik mokintis reikia doh.gif
Atsakyti
Rasycia, tai neuspratau, tu fotkini su veidrodziu, o vadini ji muiline? g.gif doh.gif tongue.gif nesuprantu biski lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi jau suspainiojau biggrin.gif Rasytce - tai kiek jus tu fotiku namie turit? g.gif 3? bigsmile.gif

-----------

Galetu kokia Raige uzsukt... ar ka... ax.gif g.gif norisi nauju techniniu namu darbu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 gruodžio 2008 - 14:48
QUOTE(Pukė @ 2008 12 29, 13:14)
tikrasias panoramines nejuokas nufotkint smile.gif skaiciau S. Kelby knygoj- trikojis, parametrai suderinti, debeselis kad neuzplauktu papildomas biggrin.gif

Turėjau omeny peizažų fotografavimą doh.gif skaitau apie kompoziciją - atrodo viskas aišku ir paprasta, o relybei klaidžioju klaidžioju objektyvu ir šnipštas doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 14:18)
Sadi - joa...  drinks_cheers.gif automatiniu rezimu gali gaut netgi prastesni vaizdiali, nei su muiline elementoriska...  ax.gif 
Gera pagunda buvo apemus tave biggrin.gif jei jau tokia buna - reiskias vsio - ligonis  tongue.gif
mane vyrs daznai ligone vadindavo...  biggrin.gif  pradzioj isvis skeptiskai i tai ziurejo - tipo nu kam cia tau reik... doh.gif  uz tooookia kaina...  doh.gif  kelis menesius prikaisiojo vis... daba ziuriu aptilo...  biggrin.gif  jau ir pats sako, zinai, gal vis tik reik to objektyvo tau....  g.gif  hihihi.gif

Aha, vyras irgi ligoniu vadina doh.gif nu kad kablys nerealus tas fotografavimas bigsmile.gif

Raigė gal po švenčių užsuks - kitaip reikės paiešką skelbt, nes laisva tema biški jau užsitesė, o namų darbų kas nebuvo padaręs, jaučiu ir nedarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 14:41)
Galetu kokia Raige uzsukt... ar ka...  ax.gif  g.gif  norisi nauju techniniu namu darbu...  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif aha, nes su meniniais man nekas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 29 gruodžio 2008 - 15:15
kazkaip pagalvojau, kad reik tuos "3 daiktu" namu darbus palikt kaip startini skyrelio iejimo mokesti biggrin.gif kaip manot? g.gif

ir tuos Raiges techninius postus reiktu kazkur matomoj vietoj padet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 14:38)
Rasycia, tai neuspratau, tu fotkini su veidrodziu, o vadini ji muiline? g.gif  doh.gif  tongue.gif nesuprantu biski lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 14:41)

As irgi jau suspainiojau  biggrin.gif  Rasytce - tai kiek jus tu fotiku namie turit?  g.gif  3?  bigsmile.gif

blush2.gif na taip - 3 blush2.gif ir dar viena sena maza miela muilinuke guli stalciui Canon DIGITAL IXUS i zoom , va tokia juoda - gal kuri norit? - islaikyta puikiai, batareika nauja ideta,
user posted image

tik nepamanykit, kad as cia puikuojuos ar dar kaip - tikrai nea blush2.gif cia ne per viena diena visa tai prisikaupe su tiek priedu ax.gif cia mano diedulis biski pasineses biggrin.gif , na lai reiskiasi, jei tai dziaugsma teikia, ar netaip? reikia gi koki hobi turet gyvenime smile.gif
Atsakyti
as dabar skaitau Rasytces postus ir mastau... g.gif biggrin.gif kazi kaip musu namai atrodytu, jei ir mano vyriskis toks butu lotuliukas.gif doh.gif

aisku biski pavydu is tikro... blush2.gif nereikia nors dantim nagais mustis del kazko, jei labai nori... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 gruodžio 2008 - 15:22
QUOTE(Sadi @ 2008 12 29, 12:51)
Jau tokio grožio vaizdas nuo šilainių kalno atsiveria,

bigsmile.gif mes tada beveik ''kaimynes'' as gyvenu sargenuose ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 15:13)
kazkaip pagalvojau, kad reik tuos "3 daiktu" namu darbus palikt kaip startini skyrelio iejimo mokesti  biggrin.gif  kaip manot?  g.gif

g.gif gal galima placiau tada bandysiu atlikt namu darbus blush2.gif cia ta prasme kad pirmas ar antras arba trecias butu fokuse?zinot kad as cia tika isigyjus nauja dovana net nzn ka su ja daryt blush2.gif bet mokausi skaitau bandau suvirskinti blush2.gif kalbant apie objektyvs tai pas mane dovanu buvo obj. 50-150mm bet man jis dar neteikia malonumo dar blush2.gif nes su 14-42mm bandau draugaut blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

lamella - saltos foto .. bigsmile.gif pirma kaip ir nieko butu, bet nepatiko kaireje puseje "tai kas susilieje" ax.gif blush2.gif

bonda - as rozytes foto kazkaip kitaip apkirpciau g.gif nu bet riuzaaava spalvyte wub.gif

Rasytce - man pirmoji eglutes foto grazesne jaukesne kaip merginos sake wub.gif

mano vyras irgi pamises ant technikos ax.gif is technikos tik fotika turbut patikejo man naudotis, nes zino , kad man geriau sekasi su juo draugauti nei, jam ... tik i priedu pirkima labai skeptiskai ziuri ... as jam dabar kalbu, kad reik krepsio specialaus, o jis man aiskina gerai bus ir kuprine nuo nesiojamo pc ... kai stova parsinesiau visa vakara nekalbejo , nes sake galejau geriau pinigus isleisti, o va pries objektyvo pirkima nieko pries...zodziu sunku su tais diedais doh.gif

Peperoni as pritariu tavo idejai, kad tuos techninius namu darbus reikia palikti, juolab as pati ju neesu dar padariusi blush2.gif pamenu, kad vakar zadejau paukstuko veideli, bet veidelio vistik ner .. yra uzpakalis pakeltas bigsmile.gif lotuliukas.gif pareisiu namo spec. ikelsiu lotuliukas.gif laugh.gif

as turiu dar viena pasiulyma ... gal pasaliniams plepalams atidarom tema bendraminciuose ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 29 gruodžio 2008 - 15:39
Sukuriau nauja tema, tikiuosi nesupyksit blush2.gif , sudejau nuorodas i ankstesnes temas, ir ... nedejau "studentu saraso" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 15:43)
Sukuriau nauja tema, tikiuosi nesupyksit  blush2.gif , sudejau nuorodas i ankstesnes temas, ir ... nedejau "studentu saraso"  blush2.gif

liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti