tikrasias panoramines nejuokas nufotkint skaiciau S. Kelby knygoj- trikojis, parametrai suderinti, debeselis kad neuzplauktu papildomas
Sadi, man irgi tas pats - isejau i lauka su vaiku serksno pafotkyt, vaikas miegojo, bet batarke issikrove teko baigt eksperimentus, ziuresim, kas gavosi.
zada salnas nakti i diena visa sia savaite, tai tik fotkint ir norek
labai grazi man foto su egle ir kankoreziu - nepamenu kieno su mergyte ir melynais bumbulais irgi nieko zylute irgi istrigo, vien del vaizdo, i technine nuotraukos puse neziurejau labai Lamellos salnas patiko, ryskus
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 13:13)
kol kas mums to uztenka , bet kaip bebutu, jau kai pazengsim, manau, visos suvoksim, kad vistik geriausios foto gausis tik su veidrodziais bet cia i ateity
as kai nezadu keist fotiko -tai kazi ar taip galvosiu
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2008 12 29, 11:59)
vietomis fotkes patinka -na ne visa, bet fotkiu vietos bet siaip keista, bet nekabina gal daugiau ryskumo noris -na didesnes zonos? gal nevisai vietoj fokusas- ne nzn kas man paciai su serksnu buna is 100 kadru koks vienas, kur daug maz ziuris
parodysiu viena savo serksnuota siemet fotkinta, bet ne siandien ir tai kuri tik puse bedos
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 13:16)
as kai nezadu keist fotiko -tai kazi ar taip galvosiu
keisi keisi - pamatysi kaip uzsimanysi prizadu na ne uz keliu menesiu, ne uz pusmecio, gal dar veliau, bet tikrai pasikeisi
ka - nenori siekti tobulumo fotografijoj? gi profai tai tik su veidrodziais pyskina
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 13:21)
keisi keisi - pamatysi kaip uzsimanysi prizadu na ne uz keliu menesiu, ne uz pusmecio, gal dar veliau, bet tikrai pasikeisi
ka - nenori siekti tobulumo fotografijoj? gi profai tai tik su veidrodziais pyskina
na, as profe nebusiu, studijiniu foto tikria nedarysiu o fotikas mano nesenas -vos pusmetis kaip turiu -ir beja, kai rinkaus, rinkaus tarp veidrodzio ir ne..ir nugalejo neveidrodis kiekvienas renkas pagal savo poreiki be to veidrodis su minimum 3 objektyvais (kitaip nelabai isivaizduoju), tai gaunas vos ne 3 fotiku kaina man tik del saves - yra labai daug
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 13:26)
na, as profe nebusiu, studijiniu foto tikria nedarysiu o fotikas mano nesenas -vos pusmetis kaip turiu -ir beja, kai rinkaus, rinkaus tarp veidrodzio ir ne..ir nugalejo neveidrodis kiekvienas renkas pagal savo poreiki be to veidrodis su minimum 3 objektyvais (kitaip nelabai isivaizduoju), tai gaunas vos ne 3 fotiku kaina man tik del saves - yra labai daug
tai be abejo, kad taip as is saves irgi nei pirkciau to veidrodzio nei ka bet taip jau susikloste, kad vyras megsta texnika apsidet, tai ir man tenka ir ciupinet ir pabandyt ir mokintis
o as visai noreciau ismokt su veidrodziu ir is technines puses ir is menines - ziuresim kaip cia norai su realybe sutiks
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 13:31)
tai be abejo, kad taip as is saves irgi nei pirkciau to veidrodzio nei ka bet taip jau susikloste, kad vyras megsta texnika apsidet, tai ir man tenka ir ciupinet ir pabandyt ir mokintis
o as visai noreciau ismokt su veidrodziu ir is technines puses ir is menines - ziuresim kaip cia norai su realybe sutiks
pas mus darbiniai veidrodiniai..ir ka, kai man reikia -as imu savo nes ten man objektyvas nepatinka per tamsios foto gaunas nei zoomo normalaus, nei makro normalios o kito objektyvo neperka uztat ri sakau, ka su vienu objektyvuveikt su veidrodiniu -neisivaziduoju
pradejot amzina tema gvildent, ziuriu
as vienareiksmiskai i veidrodziu puse... gyvenu kol kas su vienu objektyvu - kit'iniu....
nesakau, kad viskas ok tose foto buna, ale kol kas kaltinu save, o ne ji del broko
kol kas labai noriu 50-uko, kuris ner labai brangus - apie 300 lt... o paskui jau ziuresiu ar reik dar ko, ar ne...
as vienareiksmiskai i veidrodziu puse... gyvenu kol kas su vienu objektyvu - kit'iniu....
nesakau, kad viskas ok tose foto buna, ale kol kas kaltinu save, o ne ji del broko
kol kas labai noriu 50-uko, kuris ner labai brangus - apie 300 lt... o paskui jau ziuresiu ar reik dar ko, ar ne...
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 13:57)
na, as niekur ir neminejau, kad veidrodis butu blogiau aisku, geriau, jei bent pora objektyvu turi bet su juo irgi reik moket fotkint nereiskia, kad veidrodini pasiimsi ir fotkes bus perfect -toli grazu
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 14:01)
na, as niekur ir neminejau, kad veidrodis butu blogiau aisku, geriau, jei bent pora objektyvu turi bet su juo irgi reik moket fotkint nereiskia, kad veidrodini pasiimsi ir fotkes bus perfect -toli grazu
100% sutinku... net ir su mobiliuoju telefonu zmones superiniu foto padaro... bet vel gi - reik moket ta daryt... turbut visose gyvenimo sferose taip...
aš irgi kai rinkausi prieš pusmetį fotiką, nusprendžiau kad dar nepriaugau veidrodiniam, nusipirkau pagerintą muilinę. o vakar paturėjau rankuose nikon D40 - pleškinant auto režimu ir prastu apšvietimu - foto tokios pačios kaip ir maniškės Bet rankoj gulėja labai maloniai. Labai sunkiai kovojau su pagunda pasislėpt kur nors kampe ir maigyt jį visaip tikrai pirksiu veidrodinį vėliau
QUOTE(Sadi @ 2008 12 29, 14:11)
tikrai pirksiu veidrodinį vėliau
na, sekantis ir mano fotikas bus veidrodinis bet kada tas bus -nezinau... tikrai abejoju, kad po pusmecio nes kai kas manes visai nesuprastu sukrautu smutkeles, padetu prie duru..fotika primoj eilej plius -bent kol kas mano fotikas mane visumoj tenkina
Sadi - joa... automatiniu rezimu gali gaut netgi prastesni vaizdiali, nei su muiline elementoriska...
Gera pagunda buvo apemus tave jei jau tokia buna - reiskias vsio - ligonis
mane vyrs daznai ligone vadindavo... pradzioj isvis skeptiskai i tai ziurejo - tipo nu kam cia tau reik... uz tooookia kaina... kelis menesius prikaisiojo vis... daba ziuriu aptilo... jau ir pats sako, zinai, gal vis tik reik to objektyvo tau....