Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Labas rytas. smile.gif
Gaudžiau rytinį šerkšną. lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 09:06)
Jatau žiūriu žiūriu...ir abi man fainos  ........ jei tik būtų galima tave priversti perfotografuoti be šių trūkumėlių...būtų super foto  biggrin.gif

specialiai imeciau dvi, kurios yra darytos visiskai skirtingais fotikais biggrin.gif norejau paziet kaip vat , mums pradedanciosioms, ziurisi - ar su kruuutesniu veidroriniu fotiku ar su nepacia blogiausia muiline rolleyes.gif

perfotkint ne problema - eglute stovi toj pacioj vietoj biggrin.gif tik reikes, kad jungtuko nesimatytu ir ant kilimo uzmest koki patiesala, kad nesmatytu tu kilimo rasto ax.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 09:07)
kam perfotografuot cool.gif  ax.gif sita galima su Photoshopu lengvai panaikint mirksiukas.gif

na kai moki, tai netrunki - kol kas as nedraugaunu su photoshopu blush2.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 29, 09:10)
super kad negali sustot  biggrin.gif  bigsmile.gif veliau manau reiks ismokt  lotuliukas.gif
man pirma daug jaukesne, ir pati kompozicija tiesesne  bigsmile.gif

tai ir taip tiesinau, bo kreivai buvo nufotkinta hihihi.gif

Papildyta:

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 09:26)
Rasytce - man spalvos grazesnes antroj, bet ten apacios mazoka.... Vat jei pirmajai atiduot antrosios spalvas - butu super  thumbup.gif o tuos buitinius  trukdzius - tai jo - nuklonuot reiktu...  ax.gif

nu va - kaip supratau vyro fotika i siuksline hihihi.gif, nors ir 100 k. geresnis rolleyes.gif , o mano muilinuke Canon ixus 980 IS i trasa biggrin.gif

ne ne - siaip mano vyro fotikas jegovas, tik jis labai jau taisyklingai viska fotkina, na pagal taisykles, o ne kad butu graziau, mieliau ziuret ir t.t. ir pan wink.gif o man tiesiog pavyko netycia su savo taip nufotkint ax.gif

va imetu vakaryksciu vaizdu is Vilniaus wink.gif su Pentax K20D
user posted image

user posted image

Laba visoms wink.gif
uz lango ziauriai fainai - bet su vaiku torpeda be sansu ka nufotkint doh.gif
Atsakyti
Lamella bigsmile.gif koks serksnas grazus, man antra foto labiausiai patiko 4u.gif

Rasytce, oho kokia egle Vln wub.gif ir dangus rolleyes.gif bet foto nekabinanti unsure.gif
Atsakyti
su tais fotikais - geras biggrin.gif

O vaizdai superiniai wub.gif ryskumas ir spalvos thumbup.gif tik eglute labai jau virsta is nuotraukos biggrin.gif

Lamella - man pirmoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 29, 12:59)
Labas rytas. smile.gif

Šerkšnas man tai kažaks tokio bigsmile.gif jatau, kaži ar man pavyks šiais metais šerkšną pagaut biggrin.gif Įdomiausia man antroji...alia kažkaip tas žaisliukas..lyg ne taip turėtų būt įkompnuotas g.gif ir kairioji pusė blaško dėmesį.

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 13:01)
nu va - kaip supratau vyro fotika i siuksline hihihi.gif, nors ir 100 k. geresnis  rolleyes.gif , o mano muilinuke Canon ixus 980 IS i trasa  biggrin.gif

Tai pirmoji su vyro nufotkinta? biggrin.gif šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe biggrin.gif geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 29 gruodžio 2008 - 12:13
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 12:12)

Tai pirmoji su vyro nufotkinta? biggrin.gif šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe biggrin.gif geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 13:12)
Lamella - man pirmoji  4u.gif

Man ir pirmoji normaliausia. blush2.gif

Pabandžiau su photoshopu pasimokint tuos remelius baltus uždėt, tai pavyko, gal prisijaukinsiu kaip nors. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2008 12 29, 00:14)

Del kritikos visiskai sutinku. Antroji ten yra ideta daug darbo i ideja, bet visgi realiai ideja geresne nei kad rezultatas gaunasi.
Apie eglute istiesu truksta ryskumo.. maciau jau padarius, bet nesinori vel pulti taisyti kai visa diena praleidi. Tiesiog rankos nekilo  ax.gif

tikiu kad daug darbo ideta, bet ir man daznai taip buna: kad nesigauna fotiku perduot ta nuotaika ir minti kokia noretusi. 4u.gif na ismoksim wink.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 00:26)

kuri graziau jums?  ax.gif

man pirmoji smile.gif , tos zvaigzdutes wub.gif , o antroji atrodo siek tiek pablukusi blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 09:26)
Laba ryta smile.gif

Snd per Labo ryto oru prognoze rode ta pati Liamunos bumbula su ant jo nugulusiu kankoreziu  biggrin.gif  pasirodo fotogeniskas bais papuole  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 29, 11:59)

net objektyvas aprosojo wink.gif

man paskutine labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe biggrin.gif geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Rasyce pati sau irode, kad nebutinas veidrodinis geria foto isgaut tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 13:30)
net objektyvas aprosojo wink.gif

man paskutine labiausiai patiko 4u.gif

Tai,kad lauke neaprasojo,kai į namus įnešiau fotiką tada tik aprasojo. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lamella - puikus šalnas thumbup.gif

Rasytce - graži eglė, įdomus dangus thumbup.gif

Išlėkiau į lauką, nušalau visas vietas kiek galėjau, kol fotkinau vaikas vežime nestumdomam prabudo doh.gif bet iš kokio šimto nuotraukų gal rasiu ką parodyt bigsmile.gif o didžiausias širdagrauižis dėl panoraminių foto. Jau tokio grožio vaizdas nuo šilainių kalno atsiveria, o aš tik šokinėju su fotiku ir nieko išlaužt nesugebėjau verysad.gif net pikta ant savęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 12:12)
su tais fotikais - geras 

O vaizdai superiniai  wub.gif  ryskumas ir spalvos  thumbup.gif  tik eglute labai jau virsta is nuotraukos

hihihi.gif

na nebuvo kur pasilipt ant postamento ar is kokio balkono, kad paimt tiesiai, tai teko uzverst fotika smile.gif

Tai pirmoji su vyro nufotkinta? biggrin.gif šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio

taip - pirmoji vyro pasireiskimas biggrin.gif , ale kad ziuuuuu jo spalvu supratimas ir jo matymas labai jau neitinka siam skyreliui hihihi.gif o siaip jis nelabai patenkinatas ir fotiku, tai itariu keis wink.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 12:30)
man pirmoji  , tos zvaigzdutes  wub.gif , o antroji atrodo siek tiek pablukusi 

4u.gif thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 12:30)
Rasyce pati sau irode, kad nebutinas veidrodinis geria foto isgaut tongue.gif  lotuliukas.gif

kol kas mums to uztenka smile.gif , bet kaip bebutu, jau kai pazengsim, manau, visos suvoksim, kad vistik geriausios foto gausis tik su veidrodziais wink.gif bet cia i ateity smile.gif
Atsakyti