Labas rytas.
Gaudžiau rytinį šerkšną.
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 09:06)
Jatau žiūriu žiūriu...ir abi man fainos ........ jei tik būtų galima tave priversti perfotografuoti be šių trūkumėlių...būtų super foto
specialiai imeciau dvi, kurios yra darytos visiskai skirtingais fotikais norejau paziet kaip vat , mums pradedanciosioms, ziurisi - ar su kruuutesniu veidroriniu fotiku ar su nepacia blogiausia muiline
perfotkint ne problema - eglute stovi toj pacioj vietoj tik reikes, kad jungtuko nesimatytu ir ant kilimo uzmest koki patiesala, kad nesmatytu tu kilimo rasto
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 09:07)
kam perfotografuot sita galima su Photoshopu lengvai panaikint
na kai moki, tai netrunki - kol kas as nedraugaunu su photoshopu
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 29, 09:10)
super kad negali sustot veliau manau reiks ismokt
man pirma daug jaukesne, ir pati kompozicija tiesesne
man pirma daug jaukesne, ir pati kompozicija tiesesne
tai ir taip tiesinau, bo kreivai buvo nufotkinta
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 09:26)
Rasytce - man spalvos grazesnes antroj, bet ten apacios mazoka.... Vat jei pirmajai atiduot antrosios spalvas - butu super o tuos buitinius trukdzius - tai jo - nuklonuot reiktu...
nu va - kaip supratau vyro fotika i siuksline , nors ir 100 k. geresnis , o mano muilinuke Canon ixus 980 IS i trasa
ne ne - siaip mano vyro fotikas jegovas, tik jis labai jau taisyklingai viska fotkina, na pagal taisykles, o ne kad butu graziau, mieliau ziuret ir t.t. ir pan o man tiesiog pavyko netycia su savo taip nufotkint
va imetu vakaryksciu vaizdu is Vilniaus su Pentax K20D
Laba visoms
uz lango ziauriai fainai - bet su vaiku torpeda be sansu ka nufotkint
su tais fotikais - geras
O vaizdai superiniai ryskumas ir spalvos tik eglute labai jau virsta is nuotraukos
Lamella - man pirmoji
O vaizdai superiniai ryskumas ir spalvos tik eglute labai jau virsta is nuotraukos
Lamella - man pirmoji
QUOTE(lamella @ 2008 12 29, 12:59)
Šerkšnas man tai kažaks tokio jatau, kaži ar man pavyks šiais metais šerkšną pagaut Įdomiausia man antroji...alia kažkaip tas žaisliukas..lyg ne taip turėtų būt įkompnuotas ir kairioji pusė blaško dėmesį.
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 13:01)
nu va - kaip supratau vyro fotika i siuksline , nors ir 100 k. geresnis , o mano muilinuke Canon ixus 980 IS i trasa
Tai pirmoji su vyro nufotkinta? šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 12:12)
Tai pirmoji su vyro nufotkinta? šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 13:12)
Lamella - man pirmoji
Man ir pirmoji normaliausia.
Pabandžiau su photoshopu pasimokint tuos remelius baltus uždėt, tai pavyko, gal prisijaukinsiu kaip nors.
QUOTE(Levanda @ 2008 12 29, 00:14)
Del kritikos visiskai sutinku. Antroji ten yra ideta daug darbo i ideja, bet visgi realiai ideja geresne nei kad rezultatas gaunasi.
Apie eglute istiesu truksta ryskumo.. maciau jau padarius, bet nesinori vel pulti taisyti kai visa diena praleidi. Tiesiog rankos nekilo
tikiu kad daug darbo ideta, bet ir man daznai taip buna: kad nesigauna fotiku perduot ta nuotaika ir minti kokia noretusi. na ismoksim
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 00:26)
man pirmoji , tos zvaigzdutes , o antroji atrodo siek tiek pablukusi
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 09:26)
Laba ryta
Snd per Labo ryto oru prognoze rode ta pati Liamunos bumbula su ant jo nugulusiu kankoreziu pasirodo fotogeniskas bais papuole
Snd per Labo ryto oru prognoze rode ta pati Liamunos bumbula su ant jo nugulusiu kankoreziu pasirodo fotogeniskas bais papuole
QUOTE(lamella @ 2008 12 29, 11:59)
net objektyvas aprosojo
man paskutine labiausiai patiko
šiaip ne tiek fotike esmė, kiek fotografe geriausias fotoaparatas gali fotkint beryšio
Rasyce pati sau irode, kad nebutinas veidrodinis geria foto isgaut
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 13:30)
Tai,kad lauke neaprasojo,kai į namus įnešiau fotiką tada tik aprasojo.
Lamella - puikus šalnas
Rasytce - graži eglė, įdomus dangus
Išlėkiau į lauką, nušalau visas vietas kiek galėjau, kol fotkinau vaikas vežime nestumdomam prabudo bet iš kokio šimto nuotraukų gal rasiu ką parodyt o didžiausias širdagrauižis dėl panoraminių foto. Jau tokio grožio vaizdas nuo šilainių kalno atsiveria, o aš tik šokinėju su fotiku ir nieko išlaužt nesugebėjau net pikta ant savęs
Rasytce - graži eglė, įdomus dangus
Išlėkiau į lauką, nušalau visas vietas kiek galėjau, kol fotkinau vaikas vežime nestumdomam prabudo bet iš kokio šimto nuotraukų gal rasiu ką parodyt o didžiausias širdagrauižis dėl panoraminių foto. Jau tokio grožio vaizdas nuo šilainių kalno atsiveria, o aš tik šokinėju su fotiku ir nieko išlaužt nesugebėjau net pikta ant savęs
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 12:12)
su tais fotikais - geras
na nebuvo kur pasilipt ant postamento ar is kokio balkono, kad paimt tiesiai, tai teko uzverst fotika
taip - pirmoji vyro pasireiskimas , ale kad ziuuuuu jo spalvu supratimas ir jo matymas labai jau neitinka siam skyreliui o siaip jis nelabai patenkinatas ir fotiku, tai itariu keis
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 12:30)
man pirmoji , tos zvaigzdutes , o antroji atrodo siek tiek pablukusi
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 12:30)
Rasyce pati sau irode, kad nebutinas veidrodinis geria foto isgaut
kol kas mums to uztenka , bet kaip bebutu, jau kai pazengsim, manau, visos suvoksim, kad vistik geriausios foto gausis tik su veidrodziais bet cia i ateity