Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 21:48)
bigsmile.gif kaip jus tai darot?

Levanda kazkaip pirmoje foto yskesnes eglutes norisi, o antroji visai man  schmoll.gif

Tai daroma bulb rezime arba siaip nustacius dideli islaikyma. Tiesiog paisoma sviesa. Judantys objektai kadre nesimato, nebent kiek ilgeliau ussilaiko vietoje tai pradeda panaseti i vaiduoklius.

Del kritikos visiskai sutinku. Antroji ten yra ideta daug darbo i ideja, bet visgi realiai ideja geresne nei kad rezultatas gaunasi.
Apie eglute istiesu truksta ryskumo.. maciau jau padarius, bet nesinori vel pulti taisyti kai visa diena praleidi. Tiesiog rankos nekilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 10:45)
man antra kur piesta visai patiko  ax.gif  o pirmoji ryskumo labai truksta  g.gif

o cia man zyle per kaledas pozavo  ax.gif fotkinau is toli pro stikla delto, taip spalvos isdegusios  verysad.gif

4u.gif

viskas gerai cia su ta zylute biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 28, 11:34)
Rasytce, piesta eglute- smagi.  smile.gif
Ir tos  auksciau darytos nuotraukeles-gerai sufokusuotos, geras fonas. namuskas gal net jaukesnis nei briedziai.  g.gif

aciuks.gif stengiames stengiames

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 13:01)
dar norejau parodyt viena savo bandyma su Kaledinem sviesom... ax.gif  gavosi tokia "kreizova" foto

kol nepamaciau nufotografuoto objekto, jau nurejau klaust, kaip tu ta girlianda sukisai i vidu taip tvarkingai hihihi.gif foto - jega thumbup.gif

Idedu dar keleta foto wink.gif Cia kaip sakoma - viena karta pabandzius, negali sustot biggrin.gif
user posted image ir user posted image
kuri graziau jums? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 14:14)
turiu klausima toms, kas turi PS...  ax.gif  kokia versija jus turit? parsisiunciau pora - ir nzn kuria cia instaliuot... g.gif  turiu Adobe.Photoshop.CS3.v10.0.Extended ir paprasta Adobe.Photoshop.CS3, kazi kuris geresnis?  g.gif

pas mane CS2 - per akis užtenka, išmokau tik kokį šimtadalį smile.gif

Liamuna - abi foto super thumbup.gif rėmus trink lauk ir dėk į mūsų albumą abi thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 21:15)
tikiuosi seimininke nesupyks .. pabandziau apkirpti  g.gif

apkirpus geriau, bet žiedo norėtųsi viršuje.

QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 21:18)
Šian aš irgi eksperimentą dariau biggrin.gif negalėjau nepabandyt  hihihi.gif

labai gražus efektas, lyg teptuku - iš pradžių daug dažų ir po biški sausėja teptukas thumbup.gif išduokit paslaptį kokios tos lemputės?

QUOTE(Levanda @ 2008 12 29, 00:14)
Del kritikos visiskai sutinku. Antroji ten yra ideta daug darbo i ideja, bet visgi realiai ideja geresne nei kad rezultatas gaunasi.
Apie eglute istiesu truksta ryskumo.. maciau jau padarius, bet nesinori vel pulti taisyti kai visa diena praleidi. Tiesiog rankos nekilo  ax.gif

antra man įdonesnė, tik neaišku kas ten fone ir bumbulas neryškus, tamsus.
O pirma tai nebent kaip eksperimentas su tuom šviesom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 00:26)

kuri graziau jums?  ax.gif

pirma šiltesnė.
Atsakyti

Labas visiems !

Gal biski paveluotai, bet sveikinu visus ir visas su prabegusiom sventem ir artejanciais naujaisiais !

O nuotrauku tai cia prikrovet graziu .
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 20:13)
toje foto as triuksmu nematau  g.gif

nu kaip nematai? unsure.gif unsure.gif as apie pirmaja jos foto, va sita mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 15:13)

QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 21:18)
Šian aš irgi eksperimentą dariau biggrin.gif negalėjau nepabandyt  hihihi.gif

super thumbup.gif as tai neisivaziduoju,su kokia sviesele cia daryt? g.gif turiu tai tik visa girlianda lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 00:26)

zinok, man tai jauciu kad antroji mirksiukas.gif ... siaip abi fainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 29 gruodžio 2008 - 09:05
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 22:30)
thumbup.gif  kaip su guasu  thumbup.gif su kokia sviesele?  ax.gif ryt bandysiu kokia nors nusipirkt  ax.gif

Šitą dariau su prožektorium biggrin.gif

QUOTE(Levanda @ 2008 12 28, 22:51)

Pirma toks chaosiukas smile.gif akys laksto visur....eglutė tikrai iškrenta iš konteksto, nes viskas aplink ją spindi, o ji tokia kaip prikibdyta prie foto unsure.gif

Antroj man norėtųsi ir šakelės ant ko tas žaisliukas kabo, nes dabar taip kažkaip be pradžios gaunas. Fonas susiliejęs tai gražiai smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 23:48)
bigsmile.gif kaip jus tai darot?

Atsisėdu priešais fotiką ir paišau biggrin.gif išlaikymas ilgas.

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 01:26)

Idedu dar keleta foto wink.gif Cia kaip sakoma - viena karta pabandzius, negali sustot  biggrin.gif

Jatau žiūriu žiūriu...ir abi man fainos bigsmile.gif net negalėčiau pasakyt kuri labiau..reikėtų dar žiūrėt pusė dienos biggrin.gif šiaip antra savotiškai traukia dėl kolorito...nors pirmoje tos žvaigždutės wub.gif Pirmoje man labiau patinka kompozicija. Antroje apačioje norėtųsi kiek daugiau erdvės. Labai labai super....bet...labai gaila, kad kairėje pusėje matosi tas jungtukas, jis labai gadiną vaizdą sad.gif tokia nereali foto tampa buitiška...labai prastina vaizdą...na man dar įsižiūrėjus ir kažkoks kvadratukas ant žemės kliūva antroj foto rolleyes.gif jei tik būtų galima tave priversti perfotografuoti be šių trūkumėlių...būtų super foto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2008 12 29, 09:08)
Gal biski paveluotai, bet sveikinu visus ir visas su prabegusiom sventem ir artejanciais naujaisiais !

O nuotrauku tai cia prikrovet graziu .

Tave irgi su šventėm smile.gif a kur foto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 09:06)
  jei tik būtų galima tave priversti perfotografuoti be šių trūkumėlių...būtų super foto  biggrin.gif

kam perfotografuot cool.gif ax.gif sita galima su Photoshopu lengvai panaikint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 29, 01:26)
Idedu dar keleta foto wink.gif Cia kaip sakoma - viena karta pabandzius, negali sustot  biggrin.gif

super kad negali sustot biggrin.gif bigsmile.gif veliau manau reiks ismokt lotuliukas.gif
man pirma daug jaukesne, ir pati kompozicija tiesesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 29, 10:07)
kam perfotografuot cool.gif  ax.gif sita galima su Photoshopu lengvai panaikint mirksiukas.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau .. kai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Snd per Labo ryto oru prognoze rode ta pati Liamunos bumbula su ant jo nugulusiu kankoreziu biggrin.gif pasirodo fotogeniskas bais papuole biggrin.gif

Levanda - schmoll.gif pirmoj visko per daug, antroj mintis gera - bet neisbaigta...

Rasytce - man spalvos grazesnes antroj, bet ten apacios mazoka.... Vat jei pirmajai atiduot antrosios spalvas - butu super thumbup.gif o tuos buitinius trukdzius - tai jo - nuklonuot reiktu... ax.gif

Olo - ir tave su sventem 4u.gif prasom parodyt ka nors bigsmile.gif

Kaune serksnas snd... wub.gif o man reik darbe sedet.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 gruodžio 2008 - 09:29
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 29, 10:26)
Kaune serksnas snd... wub.gif  o man reik darbe sedet....  verysad.gif

Ne tau vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 29, 09:42)
Ne tau vienai biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti