Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 15:52)
aciu uz komentara, bandysiu isgauti daugiau, tik pradedant ryskint pradeda blukti burbulas, ir tada jau atrodo isdegintas. blush2.gif

taip neturi but... g.gif

o tu karpei ta kadra, ar zoominai ? nes tas triuksmelis cia ko gero labiausiai trukdo - pritariu Stiklinei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 gruodžio 2008 - 15:55
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 16:43)
extented pasirodo nepilnas parsisiunte...  unsure.gif  dabar dar radau cs4 - tai kai turesiu - parasysiu... bet kokiu atveju jau siunciu Boruzkai - o eina ne per greiciausiai... unsure.gif  tai truputeli kantrybes...  mirksiukas.gif

Kaži ar tie skirtumai ryškūs. Gal yra keli patobulinimai naujuose, bet CS3 manau pilnai užtenka..aišku naujai instaliuojantis rinkčiausi naujausią versiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 15:51)
Nesuprantu ar man čia triukšmai matosi, gal zoominta nemažai?  g.gif

zoominta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 15:55)
Kaži ar tie skirtumai ryškūs. Gal yra keli patobulinimai naujuose, bet CS3 manau pilnai užtenka..aišku naujai instaliuojantis rinkčiausi naujausią versiją smile.gif

kadangi as isvis nzn kas tas naujausias PS doh.gif , tai bandau ieskot naujausio ir mokytis mokytis mokytis blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 15:55)

o turi galimybe perfotografuot? ax.gif nes tai butu geriausias variantas tokiu atveju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 16:55)

Tep, zoominimas prideda triukšmų, geriau aišku nezoomint arba zoomint labai nedaug, bet nevisada išeina smile.gif gal dar iso buvo nemažas g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 16:56)
kadangi as isvis nzn kas tas naujausias PS doh.gif , tai bandau ieskot naujausio ir mokytis mokytis mokytis  blush2.gif  biggrin.gif

aš irgi nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 15:58)

aš irgi nežinau  blush2.gif

o kuo naudojies tada? ax.gif ar isvis niekuo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 15:58)
o turi galimybe perfotografuot?  ax.gif  nes tai butu geriausias variantas tokiu atveju...  ax.gif

zinau kad butu geiausiai, bet cia reiketu vaziuoti vel i miesta (mat snd buvom su seimyna prie egles Ketedros aikstej, tai ir pazaidziau siek tiek) tongue.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 15:58)
Tep, zoominimas prideda triukšmų, geriau aišku nezoomint arba zoomint labai nedaug, bet nevisada išeina smile.gif gal dar iso buvo nemažas  g.gif

Kadangi su ISO dar neabai draugauju, nustaciusi auto (tik nebarkit smarkiai) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 28 gruodžio 2008 - 16:04
QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 16:04)

man remelis nelabai patiko siai paskutinei foto g.gif butu uzteke vienos juostos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 16:16)
man remelis nelabai patiko siai paskutinei foto  g.gif butu uzteke vienos juostos  ax.gif  4u.gif

na tiesiog nepavyko man tas remelis, persunkus arodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 17:02)
o kuo naudojies tada? ax.gif  ar isvis niekuo?  blink.gif

Ne ne, turėjau omeny nežinau katras PS naujausias biggrin.gif turiu CS3 ir man jo pakanka.

QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 17:04)
zinau kad butu geiausiai, bet cia reiketu vaziuoti vel i miesta (mat snd buvom su seimyna prie egles Ketedros aikstej, tai ir pazaidziau siek tiek) tongue.gif

Foto visai nebloga man smile.gif rėmelis gadina vaizdą unsure.gif
Atsakyti
Liamuna - nuimk tuos remelius... cool.gif nes foto ir taip labai labai thumbup.gif wub.gif jie tik trukdo ja pamatyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na taip gal geriau? g.gif

user posted image
Atsakyti